Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Forumda Point Blank oynayanlar vardır Nickim : vejeteryankasap Forumun klanını kursak kimler katılır Mesela FCTR gibi Birde nicklerimizin yanına yazarız FCTR Örnek : FCTR|VéJéTéRYæN! gibi FPS sevenlerin birdaha bırakamayacağı bir oyun http://pb.nfinitygames.com/main.do Ankete katılanlara göre klan kuracağım Teamspeak Kullananlar olursa ordanda haberleşebiliriz Gelenler oy versin Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Forumun yaş ortalaması zaten 18 neden olmasın Bu arada ne klanı bu ??? Oyun mu ? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Forumun yaş ortalaması zaten 18 neden olmasın Bu arada ne klanı bu ??? Oyun mu ? Evet Abi NFinity Games in yaptığı bir fps online oyun 1 senedir felan oynuyorum bağımlılık yaptı Yorum bağlantısı
Alper Keskin 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Fazla durma bu şeylerin üstünde zamanına yazık.Benden sana tavsiye derslerine çalış boşver klanı mlanı...Vakit kaybı senin için Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Fps ne demek ?? Tam olarak açılımını bilmiyorum. C.s, Battlefield, Call of duty tarzı silahlı oyunlar Fazla durma bu şeylerin üstünde zamanına yazık.Benden sana tavsiye derslerine çalış boşver klanı mlanı...Vakit kaybı senin için Doğru söylüyorsun da okuldan vakit bulduğum aralar açıyorum iki günde bir, bir iki saat oynuyorum Ben öyle bir şeye üye olmuştum ama hiç giriş yapmadım Çocuk, iş, güç, ev, aş derken kendime ayıracak pek vaktim kalmıyor Wolfteam gibiymiş... Bi aralar wolfteam da oynamıştım bunun kadar eğlenceli değil Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Fps ne demek ?? First Person Shooter. Ellerin ve silahının göründüğü, ilk elden servis yani. "Atışlı" oyunların en çok tutulanı. Tam olarak açılımını bilmiyorum. C.s, Battlefield, Call of duty tarzı silahlı oyunlar Doğru söylüyorsun da okuldan vakit bulduğum aralar açıyorum iki günde bir, bir iki saat oynuyorum Bi aralar wolfteam da oynamıştım bunun kadar eğlenceli değil 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 First Person Shooter. Ellerin ve silahının göründüğü, ilk elden servis yani. "Atışlı" oyunların en çok tutulanı. Teşekkürler hocam Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 FPS, gençliğimizde az mı oynardık .. "Doom türü" diye geçerdi o zamanlar.. Çok keyiflidir,zaman bulduğumda bu oyunu deneyeyim Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 hilenin bol döndüğü oyun değil mi? bu Yorum bağlantısı
Atilla Atun 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Biz gençken kavga ederdik .Yoktu öyle böyle bilgisayar oyunu. Bu tür oyunları oynayanları görüyorum ve hastası olmuş çocuklar. Bence 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Okul zamanında, haçlık ları harcamayıp okul cıkışında internet kafeye gidip yarım sat bi saat arkadaşlarla oynardık , ekranıma bakmasana diye kavga ederdik ey gidi günler ey Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 hilenin bol döndüğü oyun değil mi? bu O çok eskidendi abi şimdi Ahn anti hack ile korunuyor. Hile tespit edildiği anda o bilgisayarda artık o oyuna bağlanamıyosun cs den de iyi mi Çok daha iyi KDP var yani öldürme ve ölme sayısı headshot yüzdesi etkinlikler özel silahlar .... tüm dünyada 30 milyon aktif kullanıcı var FPS, gençliğimizde az mı oynardık .. "Doom türü" diye geçerdi o zamanlar.. Çok keyiflidir,zaman bulduğumda bu oyunu deneyeyim Abi kayıt olduğun zaman özel mesajdan nicki atarsın yardımcı olurum Biz gençken kavga ederdik .Yoktu öyle böyle bilgisayar oyunu. Bu tür oyunları oynayanları görüyorum ve hastası olmuş çocuklar. Bence Benimki hastalık derecesinde değil abi ama bir aralar Darkorbit hastalığım vardı hayatımı mahfeden oyun... 6 Sene günde 5 saat ten fazla oynuyordum. Ama artık akıllandım okuldan vakit buldukça yarım saat Bi saat Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 Okul zamanında, haçlık ları harcamayıp okul cıkışında internet kafeye gidip yarım sat bi saat arkadaşlarla oynardık , ekranıma bakmasana diye kavga ederdik ey gidi günler ey Şimdide aynı abi adamın evinde iki bilgisayar varsa ikisiyle aynı maça giriyor birini doğduğu anda öldürüyor. Öldürdüğüyle diğer kullanıcıların kamerasını izliyor. Diğerinden onları vuruyor Bi aralar bende yapardım acaip sövüyolar Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 quake3 modları varken point moint hikaye. 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Kasım 2013 Yazar Paylaş 23 Kasım 2013 quake3 modları varken point moint hikaye. quake 3 e biraz önce baktım bayağı bir eski oyun galiba Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 quake 3 e biraz önce baktım bayağı bir eski oyun galiba Oldukça eski 1 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Bir daha online oyuna bulaşırsam noooliyim demiştim, hala aynı fikirdeyim 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 24 Kasım 2013 Yazar Paylaş 24 Kasım 2013 Bir daha online oyuna bulaşırsam noooliyim demiştim, hala aynı fikirdeyim Galiba kötü bir şey olmuş Nedenki Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 ogame de geçen geceli-gündüzlü 5 yıl sonrası korkudan internette tavla bile oynayamıyorum Bağımlılık yapıyor çoğu malesef. Saat kurup gece 4'te kalkarak gelen gemileri karşılayanlar vardı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Bir ay önce yatılı misafir geldi, takip ettiği oyun varmış (World of Tanks) onu yükledi oynadı, bana da seversen oynarsın silmeyim istersen dedi, nerden silme dediysem oyun bağımlılık yaptı, hanım uyuz olmuş durumda 2 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Galiba kötü bir şey olmuş Nedenki Olan aşağıdakilerin hepsi Bir daha bulaşmam online oyunlara ogame de geçen geceli-gündüzlü 5 yıl sonrası korkudan internette tavla bile oynayamıyorum Bağımlılık yapıyor çoğu malesef. Saat kurup gece 4'te kalkarak gelen gemileri karşılayanlar vardı. Bir ay önce yatılı misafir geldi, takip ettiği oyun varmış (World of Tanks) onu yükledi oynadı, bana da seversen oynarsın silmeyim istersen dedi, nerden silme dediysem oyun bağımlılık yaptı, hanım uyuz olmuş durumda 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 10 Ocak 2014 Paylaş 10 Ocak 2014 2,5 ayda altınsız, parasız VII seviye IS tanka geldim, hep bırakayım diyorum ama olmuyor. Şu var ki oyunda bu seviyenin üstünü bedava oynamak çok zor paralar mermiye gidiyor para olmayınca tank alamıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts