İ.Göksel Yaman 11 Ocak 2014 Paylaş 11 Ocak 2014 Çocukluğum dahil, şimdiye kadar Araba, yarışından başka hiçbir oyun oynamadım 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 Buradaki nesil en iyimser yaklaşımla Counter veya Half Life bilir. Tutmaz burada o iş. Bak dust2 veya poolday kurarsan gelirim ama. Oynayalım abi senle bi gun ama şimdiden diyim kalkan yasak adamı vurmak için 3 tur atıyom etrafında Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Klanınız iyiyse online oyunların tadına doyulmaz. Ama zamanlı işler varsa v çok fazla vakit alıyorsa kendi adıma söyleyeyim ben katılamam. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Haziran 2014 Yazar Paylaş 30 Haziran 2014 Klanınız iyiyse online oyunların tadına doyulmaz. Ama zamanlı işler varsa v çok fazla vakit alıyorsa kendi adıma söyleyeyim ben katılamam. Yok abi ne zaman canın isterse giriyosun istersen kendin maça girersin istersen klandan adam varsa onla beraber girersin sana kalmış bişey süresi falan yok Oyundan bi video 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts