İçeriğe Yönlendir

Philips Led Tv Hk.

Misafir

Recommended Posts

Doğan Özkan

bu arada atladığımız bi'şey var; Philips,Tv lerde  LG Panellerini kullanmakta...

Evde geçen yıl aldığım LG LM660s var, Smart özelliğini çok kullanmıyoruz ama DigiTürk ün Slotunu hhediye ettiler ve Kendi dahili uydusunun yanında bu da var süper oluyor. kumanda ve kablo karmaşası yok.

En çok uydu yayınları ve HDD den film izliyoruz. Şu ana  kadar desteklemediği, açmadığı film olmadı...

Ayrıca kumandası yani normal kumandanın yanında verdikleri kumanda da çok hoş, kullanmı kolay...

Ben de bazen kablosuz mouse takıp uzaktan da smart tv yi kullanıyorum..

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LM660S-3d-tv benim kullandığım bu..

Keşke biraz daha büyük alsaydı diyorum, ilk geldiğinde dev gibiydi ama şimdi sanki çekti...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bence şuan da alınacak marka olarak LG-Samsung ve Philips var.. Sony piyasadan çekilme kararı almıştı son durum nedir bilemiyorum. Bu markaların yanında Sharp da kalite olarak öne çıkıyor ancak Türkiye de servis ağı bakımından sınıfta kalıyor. Yukarıda ki markalar içinde en iyi donanımı bence en uygun fiyata LG sunuyor..Samsung biraz daha elit olmak adına çabalıyor. Philips dersek bu iki marka arasında gelip gidiyor..Panel üreten her iki marka da piyasayı kaplamış durumda. Diğerlerine kolay kolay pay vermiyorlar. Ayrıca ben nedense şöyle bir şey düşünüyorum. Bu ne kadar doğrudur yada yanlıştır ama Ben panel üreticisi olsam ve bunları diğer markalara satacak olsam kendi Tv lerimde kullandıklarımdan farklı şeyler satarım..Aynı panelleri dağıtıp sonra onlarla rekabet etmeye çalışmazdım.. En güncel en performanslı olanları kendi bünyemde kullanırdım :D Belki biraz bencillik ama böyle olmalı..Beğenmiyorlarsa kendileri üretsin :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Buarada bende 47LM960V modelini kullaniyorum ve çok memnunum ;)

Aboo, sana sözümüz yok, bizimlesin :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

bu arada atladığımız bi'şey var; Philips,Tv lerde  LG Panellerini kullanmakta...

Evde geçen yıl aldığım LG LM660s var, Smart özelliğini çok kullanmıyoruz ama DigiTürk ün Slotunu hhediye ettiler ve Kendi dahili uydusunun yanında bu da var süper oluyor. kumanda ve kablo karmaşası yok.

En çok uydu yayınları ve HDD den film izliyoruz. Şu ana  kadar desteklemediği, açmadığı film olmadı...

Ayrıca kumandası yani normal kumandanın yanında verdikleri kumanda da çok hoş, kullanmı kolay...

Ben de bazen kablosuz mouse takıp uzaktan da smart tv yi kullanıyorum..

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LM660S-3d-tv benim kullandığım bu..

Keşke biraz daha büyük alsaydı diyorum, ilk geldiğinde dev gibiydi ama şimdi sanki çekti...

Lg de ışık sızması olayından çok şikayetçi olunmuş. Size 55 bile ufak geliyorsa biraz daha bütçe ayırıp 55 almak daha mantıklı sanırım

Birde bu digiturk slotunu nereden temin edebiliriz. Çok mantıklı

Buarada bende 47LM960V modelini kullaniyorum ve çok memnunum ;)

Bence şuan da alınacak marka olarak LG-Samsung ve Philips var.. Sony piyasadan çekilme kararı almıştı son durum nedir bilemiyorum. Bu markaların yanında Sharp da kalite olarak öne çıkıyor ancak Türkiye de servis ağı bakımından sınıfta kalıyor. Yukarıda ki markalar içinde en iyi donanımı bence en uygun fiyata LG sunuyor..Samsung biraz daha elit olmak adına çabalıyor. Philips dersek bu iki marka arasında gelip gidiyor..Panel üreten her iki marka da piyasayı kaplamış durumda. Diğerlerine kolay kolay pay vermiyorlar. Ayrıca ben nedense şöyle bir şey düşünüyorum. Bu ne kadar doğrudur yada yanlıştır ama Ben panel üreticisi olsam ve bunları diğer markalara satacak olsam kendi Tv lerimde kullandıklarımdan farklı şeyler satarım..Aynı panelleri dağıtıp sonra onlarla rekabet etmeye çalışmazdım.. En güncel en performanslı olanları kendi bünyemde kullanırdım :D Belki biraz bencillik ama böyle olmalı..Beğenmiyorlarsa kendileri üretsin :)

http://www.n11.com/lg-47la660s-3d-led-televizyon-lg-turkiye-garantili-hediyeli-P13346178

Linkteki ürünü alacağım sanırım. Işık sızması olayı biraz korkutuyor bir de aldıktan sonra 55 alsaydım keşke demem umarım

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Karanlık odada yapılan ışık sızma testinde bu fiyat aralığındaki tvlerden mükemmel sonuç beklememek gerekir. Günlük kullanıma çok etki eden bir sıkıntı yaşamazsınız bence ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Özkan

Lg de ışık sızması olayından çok şikayetçi olunmuş. Size 55 bile ufak geliyorsa biraz daha bütçe ayırıp 55 almak daha mantıklı sanırım

Birde bu digiturk slotunu nereden temin edebiliriz. Çok mantıklı

Slotu LG hediye etti, üstüne 3D kamera ve 1 yıl Digitürk (Belgesel, ligtv,HD ve Çocuk kanalları) hediyesi vardı... Birde askı aparatı ama onu herkes hediye ediyor...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Işık falan öyle abartıldığı gibi sızmıyor, zaten yok gibi artık, olsada anlamak için özellikle oturup incelemek lazım, siz alın ve kullanın, bakmayın bu ufak tefek şeylere, harbiden düşünülecek kadar birşey yok ortada.

Yorum bağlantısı

Karanlık odada yapılan ışık sızma testinde bu fiyat aralığındaki tvlerden mükemmel sonuç beklememek gerekir. Günlük kullanıma çok etki eden bir sıkıntı yaşamazsınız bence ;)

Işık falan öyle abartıldığı gibi sızmıyor, zaten yok gibi artık, olsada anlamak için özellikle oturup incelemek lazım, siz alın ve kullanın, bakmayın bu ufak tefek şeylere, harbiden düşünülecek kadar birşey yok ortada.

Son kez baş ağrıtmaktayım :)

Az önce Media Markt da inceledim kendi mağazasında 3.890TL ye satıyor.

İnternete özel fiyat olarak 3.299 TL 20 adet sınırlı stokla satıyor.

Ne dersiniz?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-55LA690S-55-in%C3%A7-140-cm-Ekran-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,832177.html?langId=-14

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Güzel alet ama mümkünse ya La700 lü seri al yada pahalı gelirse bir boy küçültüp yine 700 serisi al, arada baya panel farkı var bunların. Ama seninkide güzel, 700 ise daha güzel.

Bu mesela

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-55LA740-55-in%C3%A7-140-cm-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,973271.html?langId=-14

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Güzel alet ama mümkünse ya La700 lü seri al yada pahalı gelirse bir boy küçültüp yine 700 serisi al, arada baya panel farkı var bunların. Ama seninkide güzel, 700 ise daha güzel.

Bu mesela

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-55LA740-55-in%C3%A7-140-cm-3D-SMART-LED-TV-Dahili-Uydu-Al%C4%B1c%C4%B1,103452,465025,973271.html?langId=-14

Abi limitlerimi oldukça zorladım. 47 yeterdi aslında ama kullandıkça insanın gözünde küçülüyor, en azından benim gözümde.

Sonradan pişman olmamak için 55 olsun istedim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tabii öncelik maddi durumdur, neyse 600 seriside çok iyidir merak etme, benimkisi iyinin iyisi var olayı zaten, seçimin seni memnun edecektir, rahat ol  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tabii öncelik maddi durumdur, neyse 600 seriside çok iyidir merak etme, benimkisi iyinin iyisi var olayı zaten, seçimin seni memnun edecektir, rahat ol  :good1:

Aldım abi, kurulum tamamlandığında burada paylaşırım ilk deneyimleri.

Herkese çok teşekkür ederim. :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bende toshiba sv685 var, en kısa zamanda (maddi imkanlar düzelince) ikinci bir tv daha alacağım. Toshibayı gündelik tv seyretmek için kullanmak istemiyorum, film seyretmek için kullanacağım.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

Bende toshiba sv685 var, en kısa zamanda (maddi imkanlar düzelince) ikinci bir tv daha alacağım. Toshibayı gündelik tv seyretmek için kullanmak istemiyorum, film seyretmek için kullanacağım.

Bu tv şu an piyasada olanlardan çok daha öndedir. Belki güncel tv'ler gibi multimedia özellikleri yoktur ama arkadan aydınlatmalı full led sistemi ile gerçek local dimming(bölgesel koyultma) yaparak, plazmaya çok yakın siyah seviyesi ile en iyi film deneyimi sunar. Ayrıca Toshibalara aktif subwoofer bağlantısı yapılabilir. 5.1 aramayanlar için 2.1'de çok güzel ses deneyimi sunar. Ev sinemasına çok ihtiyaç duyulmaz böylece.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Tabii benimkisi iyinin iyisi

Arkadaş ya senin piyasanin en iyisi birincisi olmayan bişeyin yok mu ? Sen hiç mi faka basmazsin, hiç mi yanlış veya 2. gelen ürün almazsın :D

Ürün gurmesisin mübarek, en iyi 1. kalite yenilmez ne varsa almişsın :)

Fiesta 68 bg hemi de abs li sende, android in en iyi calistigi Htc one sende, lcd nin en iyisi parlağı sende... Eminim en iyi havayı da sen teneffüs edip, en iyi suyu içip en güzel yemekleride yiyorsundur :D

Biz komple ölek be, hayat sana güzel...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Arkadaş ya senin piyasanin en iyisi birincisi olmayan bişeyin yok mu ? Sen hiç mi faka basmazsin, hiç mi yanlış veya 2. gelen ürün almazsın :D

Ürün gurmesisin mübarek, en iyi 1. kalite yenilmez ne varsa almişsın :)

Fiesta 68 bg hemi de abs li sende, android in en iyi calistigi Htc one sende, lcd nin en iyisi parlağı sende... Eminim en iyi havayı da sen teneffüs edip, en iyi suyu içip en güzel yemekleride yiyorsundur :D

Biz komple ölek be, hayat sana güzel...

Hehehe bendeki iyisi evet ama daha iyiside var, faka basmam kolay kolay, araştırırım.

Bendeki Fiesta, en iyi seriden, öyle denk geldi şanslıyım :)

hTC One zaten number One, diyecek söz yok, m8 gelene dek en iyi Andro telefon, yani en iyisi  :D

Ha unutmadan, haklısın havanın da en iyisini ben solurum, en iyisi Alper de iyinin iyisi de burada Kaz Dağlarında (İda Dağı), dünyanın en iyi havalarındandır, suyuda bu dağdan alıp içerim o da en iyilerdendir : :) eee ne yapalım,  yemeklerde über ötesi, bilirsin ben hep iyileri tercih ederim, sende etmeye başlamış, eski de olsa Merso ya terfi etmişsin, daha ne konuşuyorsun, sende artık en iyiciler klubündesin, hoş geldin bizim EniyilerClubTr.com aaaaa  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hehehe bendeki iyisi evet ama daha iyiside var, faka basmam kolay kolay, araştırırım.

hTC One zaten number One, diyecek söz yok, m8 gelene dek en iyi Andro telefon, yani en iyisi  :D

Ha unutmadan, haklısın havanın da en iyisini ben solurum, en iyisi Alper de iyinin iyisi de burada Kaz Dağlarında (İda Dağı), dünyanın en iyi havalarındandır, suyuda bu dağdan alıp içerim o da en iyilerdendir : :) eee ne yapalım,  yemeklerde über ötesi, bilirsin ben hep iyileri tercih ederim, sende etmeye başlamış, eski de olsa Merso ya terfi etmişsin, daha ne konuşuyorsun, sende artık en iyiciler klubündesin, hoş geldin bizim EniyilerClubTr.com aaaaa  :D  :D

merso mu iyi ? emekli arabası hantal

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

merso mu iyi ? emekli arabası hantal

:hahahoho: hemide yaşlılar için değilmi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

:hahahoho: hemide yaşlılar için değilmi :)

merso nedir ya renöghk motorlu vasıta artık gözümde. BMW kraldır asildir

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Offf off naaptın sen hacı   :kihkih:

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Renog olsa yine iyi Mersodakiler dacia motoruymuş :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Offf off naaptın sen hacı   :kihkih:

gerçekler :D

ooo bu kötü haber işte Fatih abi, zaten devşirme olan araç şimdi gözümde iyicene benliğini kaybetti. Bu yolun sonu merso için tata ya kadar gider :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ne yapalim sizin gibi çil çil paraları basıp Fort almaya gücüm yetmedi, eski araba ile önünde yıldızı var diye avutuyorum kendimi :)

Bu arada benim arabamda ne daçya ne renö motoru var, eski platinli şahin motoru var, benim gibi emekliye yeter de artar bile.

hTC One zaten number One, diyecek söz yok, m8 gelene dek en iyi Andro telefon, yani en iyisi :D

Ha unutmadan, haklısın havanın da en iyisini ben solurum, en iyisi Alper de iyinin iyisi de burada Kaz Dağlarında (İda Dağı), dünyanın en iyi havalarındandır, suyuda bu dağdan alıp içerim o da en iyilerdendir : :) eee ne yapalım, yemeklerde über ötesi, bilirsin ben hep iyileri tercih ederim, sende etmeye başlamış, eski de olsa Merso ya terfi etmişsin, daha ne konuşuyorsun, sende artık en iyiciler klubündesin, hoş geldin bizim EniyilerClubTr.com aaaaa :D:D

Hehehe Kralsın Yemin Ediyorum :D

Tabi ya, almayin mercedes keko arabasi, Bmw alin Fort alin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Aboooo, bu çok ağır oldu harbiden  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...