Süha Demirtaş 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 Ne yapalim sizin gibi çil çil paraları basıp Fort almaya gücüm yetmedi, eski araba ile önünde yıldızı var diye avutuyorum kendimi Bu arada benim arabamda ne daçya ne renö motoru var, eski platinli şahin motoru var, benim gibi emekliye yeter de artar bile. Hehehe Kralsın Yemin Ediyorum Tabi ya, almayin mercedes keko arabasi, Bmw alin Fort alin cam temizleyiciler geliyor mu her ışıkta yanına abi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Aralık 2013 Paylaş 23 Aralık 2013 Bu tv şu an piyasada olanlardan çok daha öndedir. Belki güncel tv'ler gibi multimedia özellikleri yoktur ama arkadan aydınlatmalı full led sistemi ile gerçek local dimming(bölgesel koyultma) yaparak, plazmaya çok yakın siyah seviyesi ile en iyi film deneyimi sunar. Ayrıca Toshibalara aktif subwoofer bağlantısı yapılabilir. 5.1 aramayanlar için 2.1'de çok güzel ses deneyimi sunar. Ev sinemasına çok ihtiyaç duyulmaz böylece. Saygılarımla. Dediğiniz gibi amacım bu. Ses sistemi bilgisi için de teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts