İçeriğe Yönlendir

Müziğe Görsel Şov-Ekolayzır Modifiyesi

Bekir Yığrık

Recommended Posts

Bekir Yığrık

Geçenlerde alıp arabama uyguladım ve harika oldu.

Görenler hasta oluyor.

Ben de forumla paylaşayım dedim.

Youtube

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kapatma tuşu varsa kullanılabilir.. Trafikte dikkat dağıtabilir .. 

Güle güle kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

gecen 2013 bmw de gördüm :D bunu hemide tek kapı olandı : bi cins duruyodu

Yorum bağlantısı

Abi bu tip uygulamalar nedense Anadolu'da İstanbul'a göre daha çok tutuyor. Yani yolda bunu görseler herkes güler. Mert'te söylemiş. Tam bir apaçi işi.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Görüntü güzel ancak arkanızdaki araç için tehlikeli bence.

Yorum bağlantısı

Eleştiriler biraz ağır olmuş arkadaşlar, beğenmediyseniz beğenmedim yazabilirsiniz, aracına yapmış, arkadaşın hoşuna gitmiş, heves kırıcı olmuşsunuz...

Apachi biraz ağır olmuş gerçekten de. Ramazan abi bu arada geçenlerde senden aldığım kışlıkları taktırdım. Ustaya sordum lastikler nasıl diye, sıfır ayarında dedi. Bende seni hayırla yad ettim :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Gayet güzel olmuş..Dikkat dağıtır mı ? Bence dağıtabilir ama göze hoş geliyor.

Yorum bağlantısı

Ben beğenmedim. Neden onuda açıklayım kullanılan malzeme sanki 3 kademeli gibi. Gerçek EQ havası vermiyor. Ses çok açıkken ibreler sürekli tavan yapıyor. Geçen gördüm malzeme o kadar kaliteli gelmedi açıkçası. Arka camınızı etiketiyle kirlettiğinize değmez. Geliştirilirse kullanılabilir.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Ben beğenmedim. Neden onuda açıklayım kullanılan malzeme sanki 3 kademeli gibi. Gerçek EQ havası vermiyor. Ses çok açıkken ibreler sürekli tavan yapıyor. Geçen gördüm malzeme o kadar kaliteli gelmedi açıkçası. Arka camınızı etiketiyle kirlettiğinize değmez. Geliştirilirse kullanılabilir.

geliştirelim  :learn:   

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Bekir Yığrık
(düzenlendi)

Uzun zamandır foruma bakamıyordum yorumları şimdi gördüm.

Kapatma tuşu varsa kullanılabilir.. Trafikte dikkat dağıtabilir .. 

Güle güle kullanın. 

Kapatma tuşu var hocam.İstediğin zaman kapatabiliyorsun.

Bende istiyorum Bende..! :D
Kac gaymedir, montaji kolaymi..?

90x25 70-80TL civarı.

Monatajı çok basit

Güzel olmuş ben beğendim on - off tuşu varsa sıkıntı yok :) bu ürünü nerden temin edebiliriz ve montajı hakkında da bilgi verirseniz çok makbule geçiceksiniz :)

Montajı çok basit hocam.Cama yapıştırıyorsunuz.

Kabloyu da öne bir yerlerden götürebilirsiniz.Ben kapı altı döşemeden götürdüm.

Gücü de çakmaklıktan alıyor.

Hocam o ilandaki 45x11 hiç bir işe yaramaz.

Olacaksa en az 90x10 olmalı. İdeali 90x25

ölçülerden dolayı fiyatlar değişiyor . linkdeki 45X11 cm. videodaki 90X25 başka bir fark yok . 

90x25cm alan olarak 45x11 in yaklaşık 5 katı.

Hocam nerde gördünüz bilmiyorum ama iyi incelememişsiniz galiba.

Ses ayarıyla  hangi seste nekadar duyarlılık olacağını ayarlayabiliyorsunuz.

Daha fazla bilgi almak isteyen arkadaşlar 

05062738256

Ayrıca apchi benzetmesi yapan arkadaşlar, biraz saygı lütfen.

Beğenmezsiniz ayrı mesele kimsenin sözü yok.Ama karşınızdaki insana saygı,kendinize duyduğunuz saygının belirtisidir...

SAYGILAR...

tarihinde Bekir Yığrık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Siz bana söylüyorsunuz ama belli ki siz iyi incelememişsiniz. :friends2:  Sizin ayar yaptığınız yer trimpot ile aracın ses seviyesi 10 a göre göre kalibre ettiniz diyelim. Daha sonra sesi 15-20 lere ayarlayın bakın ne ile karşılaşıyorsunuz. Ben aracımın teybinin ses ayarı ile her oynadığım zaman sizin bahsettiğiniz siyah ayar kutusunu mu kurcalayacağım. Siyah ayar kutusunu nereye koydunuz?  Eminim kolay bir yerde değildir. :)  Anlatmak istediğimde buydu. Bahsettiğiniz ürün ile 3 yıl önce tanıştım. Buna benzer çeşit çeşit ürünlerde var örneğin kanat şeklinde v.s.. Çin'de sizin 90 cm dediğinizin fiyatı kargo hariç 6,5 $.  Tespitlerimi yabana atmayın isterseniz. :good1:

Örnek video : Öndeki fiestayı iyi inceleyin. Ekolayzır sürekli tavan yapıyor...  :biggrin:

http://www.youtube.com/watch?v=tJ3Sj1cj3XE

Yorum bağlantısı

geliştirelim  :learn:   

Sen varken bize laf düşmez ağam. Bunun kitabını okumuş adamsın    :i-ih2: :)

(Araya ne yapar eder bir devre atarsın  fakat ışık veren led kısımda geliştirilmeli oda imkansız diye düşünüyorum. Nedeni de tahminim 3 yada 4 yollu led kullanılmış biz bunu bence üreticiye bırakalım  :keyifli:

Yanlışım varsa lütfen düzeltin.. :)

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Sen varken bize laf düşmez ağam. Bunun kitabını okumuş adamsın    :i-ih2:  :)

ledler 6 kademe olarak yanıyor . ortak (-) uç var diğerleri (+)  soketi 7 pinli . tek çözemediğim ledlerin yapısı . yapıştırma bölümündeki ledleri anlamadım .

geçen hafta satın aldığım ekolayzır çalışmadı . geri gönderme zahmetinede girmek istemedim . satıcıya mesaj attım oda 5-6 gün sonra cevap yazmış . özür falan diledi videosunu çekip bize gösterin değiştirelim yenisini gönderelim dedi . 

bende mesajı okumadan önce açıp tamir etmiştim zaten . sonra çalıştırdığım videoyu gönderdim  :crazy:

buda tamir ettiğim ekolayzırın videosu :

6 kademeli olarak yanıyor .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...