Memet Çakmak 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Selam arkadaşlar;Aracım çiğ benzin yakıyor.ilk çalıştırmada tekliyor gibi çiğ benzin yakıyor 5 km değişik devirlerde ve viteslerde gittikten sonra çiğ benzin düzeliyor. normale dönüyor.fakat kontağı kapatıp yeniden çalıştırdığımda çiğ benzin olayı yeniden başlıyor1 hafta önce oksijen sensörüne emülatör bağlayıp resetledim düzelmedi. ilk 5 km'de gidene kadar rolantide stop ediyor. çiğ yakıt düzeldiğinde rolantide durmaya başlıyor (LPGde sorunuz çalışıyor performans süper) fikriniz var mı neler yapabilirim ? Yorum bağlantısı
Serdar Okur 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 çağlar abinin dediği gayet mantıklı kurum olması yüksek ihtimal benim üst kapak sibop contamdan yağ atıyor buji yuvalrına filan oda etki ediyor olabilir aynı sıkıntı bendede var temizlenmezmi bu kurumlar yağlar çağlar abi ne kadar olur ki bunun maliyeti Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 bugün daha kötü oldu fena halde duman atıyor gaz yememeye başladı oksijen sensörüne mi baksam ? oksijen sensörün sağlam olup olmadığını nasıl anlarım bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 14 Aralık 2013 Yazar Paylaş 14 Aralık 2013 oksijen sensörün sağlam olup olmadığını nasıl anlarım bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Burak Karakaş 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Oksijen Sensörü ile alakalı bir durum olacağını düşünmiyorum. Conta yakmış olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Mehmet bey yukarda üstad çağlar abi bir öneride bulunmuş dikkate alın derim. Yorum bağlantısı
Birkan Akargündüz 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Benim şahsi fikrim bir kompresör ölçüttür . Subab ların yanık olabilir. Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 25 Kasım 2014 Yazar Paylaş 25 Kasım 2014 (düzenlendi) subaplarda kurum birikimi tarifiÇağlar ustasubaplardaki kurum sekmanların aşınmasından mı kaynaklanıyor? subapların yanık olduğunu anlayabilirmiyiz? Oksijen Sensörü ile alakalı bir durum olacağını düşünmiyorum. Conta yakmış olabilir mi ?motor hiç ellenmedi. motorun civatası dahi sökülmedi açıkmadı yani, 198 bin kmde. kapak contası değişmesi gerekiyor mu? LPGde hiç sorun yok 25 Kasım 2014 tarihinde Memet Çakmak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 26 Kasım 2014 Yazar Paylaş 26 Kasım 2014 Çağlar usta subaplardaki kurum sekmanların aşınmasından mı kaynaklanıyor? subapların yanık olduğunu anlayabilirmiyiz? motor hiç ellenmedi. motorun civatası dahi sökülmedi açılmadı yani, 198 bin kmde. kapak contası değişmesi gerekiyor mu? LPGde hiç sorun yok Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 15 Şubat 2015 Yazar Paylaş 15 Şubat 2015 arabayı tamirciye bıraktım. yarın üst silindir kapağın contası yanmış o değişecek. kurumları temizlettireceğim. başka baktırmam gereken yerler var mı? araba 200 bin kmde silindir kapağı ilk defa açılacak. Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 20 Şubat 2015 Yazar Paylaş 20 Şubat 2015 silindir kapağını söktürdüm subaplar ve lifter (subap ayar fincanları) sağlam çıktı. sadece silindir kapak contası değişip geri toplandı. ardından bobin buji kabloları ve bujiler hepsi motorcraft marka takıldı. ama yine her ilk çalıştırmada çiğ benzin yakıyor. fikriniz var mı arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 silinidr kapak contası denen üst kapak mı? yoksa komope üst yarım motor mu söküldü? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2015 Paylaş 8 Nisan 2015 Selam arkadaşlar; Aracım çiğ benzin yakıyor. ilk çalıştırmada tekliyor gibi çiğ benzin yakıyor 5 km değişik devirlerde ve viteslerde gittikten sonra çiğ benzin düzeliyor. normale dönüyor. fakat kontağı kapatıp yeniden çalıştırdığımda çiğ benzin olayı yeniden başlıyor 1 hafta önce oksijen sensörüne emülatör bağlayıp resetledim düzelmedi. ilk 5 km'de gidene kadar rolantide stop ediyor. çiğ yakıt düzeldiğinde rolantide durmaya başlıyor (LPGde sorunuz çalışıyor performans süper) fikriniz var mı neler yapabilirim ? Lpg kalibrasyonu hatalı bence. Aracınızı 100 km benzinde kullanın, araç düzelirse.. lpg ciye gidin. Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 (düzenlendi) silinidr kapak contası denen üst kapak mı? yoksa komope üst yarım motor mu söküldü?Çağlar hocam yarım motor söküldü. Lpg kalibrasyonu hatalı bence. Aracınızı 100 km benzinde kullanın, araç düzelirse.. lpg ciye gidin. Mehmet hocam aydında ikamet ediyorum resetleyip sadece benzinle çalıştırıp 5 km gidince çiğ benzin yakıtı düzeldi stop etmeden izmire gidip geldim (250 km) stop edip çalıştırdım tekrar başladı for for eksozdan ses gelmeye. ve orta dereceli kara duman çiğ benzin... Lpg kalibrasyonmu yaptırayım hocam? beyinde herhangi bir sıkıntı varsa kime yaptırıp baktırabilirim? 9 Nisan 2015 tarihinde Memet Çakmak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Memet Çakmak 9 Nisan 2015 Yazar Paylaş 9 Nisan 2015 (düzenlendi) silindir kapak contası resimdeki gibi yanık çıktı tamirci değiştirdi subapların durumunu sordum yanıkmı diye subaplar iyi dedi. tamirci pek içime sinmedi açıkcası. subaplar ve pistonlar nasıl sizce? 9 Nisan 2015 tarihinde Memet Çakmak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts