Ertan Çabuk 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 52.000TL nakitim var. 2007 crv, 2009 girand vitara, 2009 tiguan, 2010 tuscon, 2007 freelander alırım. Herbirinin kendine özgü üstünlüğü var. Sivas için olmazsa olmaz 4x4 hepsi. Duster 110 bg, şehir içi seni üzecek. Memleketinin yüksek rakım olması zaten aracın 15-20 beygirini alıyor senden. Buda yakıtın artması demek. Şehir içi 7 litre ile gezeceksin. O dediğin arabaların hiç birini satamaz geri sivas ta. Burda amaç 4 çeker araç almak değil sanırım. dizel, full ve yüksek bir araç. bu tanıma uyan ve en ucuz duster var. Ekleme: Anketteki seçeneklerin her ikisini de aynı anda işaretleyip gönderdim. Sanırım buna bir el atılması lazım Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 4x4 olsa seçiminiz daha anlamlı hale gelecek gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 4x4 olsa seçiminiz daha anlamlı hale gelecek gibi görünüyor. 4x4 de kullanılan TL8 kodlu şanzumanın 1. vitesi arazi vitesi ve haliyle geriye kalan 5 vites bir nevi buçuklu vites gibi. yani 4x4 ün ikinci vitesi 4x2 nin birbuçuğuncusu ....... 4x4 ün beşinci vitesi ise 4x2 nin bir nevi 5,5 ci vitesi sayılır. bu sebeple gerçek manada araziye çıkılmayacak ise 4x4 ün bu tuhaf şanzuman oranları ile şehir içinde bu aracı 4x2 kadar verimli kullanmak pek mümkün gibi görünmüyor. işte bu sebepten dolayı duster almadan evvel dusterla yılda kaç kez yol dışına çıkacağınıza karar verip bu kararınıza göre bir seçim yapmak lazım. kendi adıma ben çok fazla yol dışına çıkmayacağım için yada daha fazlası ile bu aracı şehir içinde kullanmak niyetinde olduğum için yurdumun bozuk şehir içi yollarında biraz yüksek ve öyle hemen her kar yığıntısında sağından solundan kara oturupta kalmayacak bir duster niyetindeyim. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Eski kasa kayınpederde var. Çokta kullanmışlığım var. Diğer bir Duster konusuna da yazmıştım. Her nekadar yenilemiş olsalarda konfor ve kaliteyi çok arttıramazlar. "Kayınpederde var. Arada kullanıyorum da gerçekten "kolay alırsın, zor vazgeçersin" doğru. Satamazsın bu aracı kolay kolay çünkü Özellikle iç kalite sıfır denecek kadar kötü. Oyuncakçılarda satılan akülü arabalarda kullanılan plastikten kullanmışlar sanki. Kontağı çevirmek için 2 parmak ucum ile anahtarı zor sokup çevirdim. Taaa en dibe küçücük bir araya konumlandırmışlar kontağı.. Kaporta deseniz içler acısı. Zaten Renault Dacia yı birçok avrupa ülkesinde Renault markası ile satıyor. Çakmasınlar diye. F/P olarak iyi olabilir, ekonomiktir de ama biraz kalite be kardeşim.. :i-ih:" Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 (düzenlendi) Far yükseklik ayarı manueldi diye hatırlıyorum. Yani bildiğin kayışla bağlamışlar gibi zor çevriliyordu. Yenilerde de öyle mi acaba ? İyi güzel araç tipi hoşuma gitmiyor değil, daha ucuz olsa alınır ama 52bin lira edecek tek şeyi yüksek olması. Aynı kalite ile binek olsa yere yakın olsa 30bintl bile vermem şahsen. Sadece yerden yüksek diye de 4x2 bir araca 52binTl verilmez bence. Yazık günah derip verilen paraya. 9 Aralık 2013 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RUKunKtG7D8 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 iyide Servet abi duster dışındaki bahsettiğin araçları alınca Sivas'ın rakımı düşmeycekki. 2000 metre dustera da aynı rakım, crv ye de, tiguana da. tam olarak anlayamadım belki söylemek istediğini. Atmosferik motor yüksek rakımda daha sağlıklı, heleki benzinli 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Atmosferik motor yüksek rakımda daha sağlıklı, heleki benzinliLiberty i Sivas ta mangal basinda denemek lazim.En ucuz dizel arabanin fulu kac para? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 45.000 Tuscon alınır, 40.000' e Kia alınır. 45.000' e freelander ( öncam ısıtma ve webasto dahil ) alınır. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 45.000 Tuscon alınır, 40.000' e Kia alınır. 45.000' e freelander ( öncam ısıtma ve webasto dahil ) alınır. freelander kaç model? bulsana bir tane takaslı bana Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 2005-6 Bu mevsimde jipi bırakıp otomobili kim alırki ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 2005-6 Bu mevsimde jipi bırakıp otomobili kim alırki ? At sahibine göre kişner. Keramet jip te değil sürücüsündedir. Biz ne jipler gördük kara saplanmış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Kara saplanmaya gerek yok, kar olmayan yerde bile yürüyemeyeni gördük 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 sanırım duster üzerinde anlaştık gibi bayiyle. şu an dusterım bayide duruyor. 25 aralık gibi hayırlısı ile teslim alacağım. değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. bundan sonra hep birlikte üzerinde birkaç gündür konuşup durduğumuz malum dusterı daha detaylı inceleme fırsatımız var artık. (arabayı plakasız kullanmak istemiyorum.) hakkımızda hayırlısı olur inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 hayırlı olsun. bence güzel tercih. sahibinden.com 4x4 ü açınca düzgün başka araç yok görünüyor. Ama 4x4 almanızı önemle vurguluyorum. üçe beşe bakmayın. yol tutuşu da farklıdır. (arka süspansiyon farklı). Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 10 Aralık 2013 Yazar Paylaş 10 Aralık 2013 hayırlı olsun. bence güzel tercih. sahibinden.com 4x4 ü açınca düzgün başka araç yok görünüyor. Ama 4x4 almanızı önemle vurguluyorum. üçe beşe bakmayın. yol tutuşu da farklıdır. (arka süspansiyon farklı). hocam bu konu başlığı altında da bahsettim sanırım. 4x4 ü oranları asfaltta kullanıma uymayan TL8 şanzımanı yüzünden seçenekler yüzünden çıkardım. yoksa arka süspansiyonun bağımsız olması elbetteki benim de isteyeceğim bir özellikti fakat artık yapacak birşey yok bayi ile 4x2 nin deri koltuk hariç opsiyon listesindekilerin tamamını seçerek anlaştım ve ben aslında fümeden yanaydım fakat ellerinde 110 beygirlik füme olmadığı için beyaz 4x2 yi aldım. 4x4 ve füme renk için ne zaman geleceğini kimse garanti etmiyor ve yılbaşından sonrası için en az 4000 lira zam gelebileceğinden bahsediyorlar. sanırım şu zam konusu biraz esnaflık hilesi gibi gelse de bugün Kayseri ve Tokat taki bayilerle de konuştum ellerinde pek fazla yeni duster yok. kimi şubata kimi ocağa gün veriyorlar anlaşmış gibi. velhasıl 4x2 ile başta Allah'a, sonra kendimize ve sonra da ESP ye emanetiz. iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 (düzenlendi) Hayırlı olsun, güle güle kullan 10 Aralık 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Hayırlısı olsun Güle güle kullanın şimdiden.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 iyi bir yorum yazısı bekliyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Hayırlı olsun. Deneyimlerinizi bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 iyi bir yorum yazısı bekliyoruz. 25 aralıktan sonra inşallah hocam. Yorum bağlantısı
Recommended Posts