Kemal Arslan 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Selam, Aracın kapılarını açarken yan kenarlarını ve altını sürtmelere karşı korumak istiyorum. Kaldırıma filan sürtüyor yada duvar kenarına yakınsa duvara filan sürtüyor için gidiyor. Reklam gibi olmasın ama şöyle bir ürün var epicüğüburada da "Transformacion Siyah Kapı Koruma Şerit 16a042" . Deneyen var mı bundan yada buna benzer bir üründen ? Faydası olur mu, önereceğiniz başka birşey var mı ? Bundan yada bunun şeffaf olanından Ankara 'da nerede bulabiliriz ? Bir de yan koruma demiri ve arka koruma demiri almayı düşünüyorum. Aslında öne de düşünüyorum ama yasakmış muayeneden geçmiyormuş, polis ceza kesiyormuş. Nette aratınca tek tip geliyor. Aracına taktıran var mı yan koruma demiri (Marşpiyel demiri, basamak ta deniyor galiba) ve arka koruma demiri ? Farklı modellerine nereden bakabiliriz ? Kötü mü durur sizce, önerir misiniz önermez misiniz ? Ankara 'da bu demirlerden satan elinde çeşit olan yer var mı bildiğiniz ? Çok fazla şey sordum ama uğraşan arkadaşlar vardır belki. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 bu da iyiymiş.. http://www.hepsiburada.com/liste/transformacion-gecmeli-koruyucu-cita-5-metre-damali-81b013/productDetails.aspx?productId=otm81b013&categoryId=20024994 Ben yan ve arka demirlerin c-max ıın karizmasını öldürdüğünü düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 8 Aralık 2013 Yazar Paylaş 8 Aralık 2013 Evet bu tip bir yan ve arka koruma demiri. Arka koruma demiri daha değişik olabilir aslında. Üst port bagajlarla güzel duruyor. Damalı damalı karizma yarılır o şeritten takarsak. Yorum bağlantısı
Ali Eren 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Ben c-maxin bu kasasına basamakların yakıştığını düşünüyorum. Eğer alırsanız mutlaka resimlerini görmek isteriz. Yorum bağlantısı
Kemal Arslan 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Peki kapı koruma zımbırtısı için ne düşünüyorsunuz ? Başka alternatif tavsiyeniz var ise alabilirim. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Bence hiç yakışmıyor ve arabayı hyundai starex'e çeviriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts