İçeriğe Yönlendir

Vosvos Devri Sona Erdi


Misafir

Recommended Posts

(düzenlendi)

Hippi kültürü ile özdeşleştirilen ve bir çok kült filmde başrolde yer alan klasik Volkswagen kamp minibüslerinin üretimine 63 yıldan sonra son verildi.

Volkswagen yetkilileri, 1950’den beri popüler kültürün önemli bir parçası olan Kombi model minibüslerin üretimine “klasik tasarıma hava yastığı, modern bir fren sistemi ve çevre dostu bir motor eklemenin maliyetinin çok fazla olması” nedeniyle son verdiklerini açıkladı.
Son Kombi model minibüsün Volkswagen’in Brezilya’daki fabrikasında üretildiğini belirten yetkililer, bundan böyle daha az bilinen, modern VW Transporter model minibüslerin satışına odaklanacaklarını belirtti.

(Hala üretiliyor muydu yahu bunlar?)

s2g3.jpg
hqu8.jpg
fpz7.jpg
5d9k.jpg



   
tarihinde Özdemir Deniz tarafından düzenlendi
font düzenlemesi
Yorum bağlantısı
Samet Daş

Bu vw'nin pazarlama yanlışının bir nedeni. Sen gider brezilya da üretirsen tabi sıkıntı yaşarsın. Gel avrupada yada türkiye de üret bak köfteciler, kokoreççiler  nasıl alır bu minibüsü. Benim de hayalimdi, içine bir dövme stüdyosu kurup şehir şehir üniversite üniversite dolaşıp dövme yapmak. Bir türlü kısmet olmadı  :elveda:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Ahh bundan 20 sene önce, resimdeki mavinin aynısından dayımda vardı çok güzeldi.Efsane kelimesinin yakıştığı nadir araçlardan bence.

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Bende gazeteden okudum ve şaka falan sandım.

Üretimi halen devam ediyor diye okuyunca ? sorular sorular sonrada kıta farklı olunca tamam o vakit dedim.

Keşke bi dene alsamıydık ya. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...