Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Eline sağlık, bende dolabın altında duran çay makinasının buharından dolabın altını korumak için komple kaput koruma filmiyle kaplamıştım, zahmetli iş gerçekten. 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Elinize sağlık, çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın.. Temizlik malzemeleri ile kaplamanın renk değişme, solma olasılığı yoktur umarım.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Elinize sağlık, çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın.. Temizlik malzemeleri ile kaplamanın renk değişme, solma olasılığı yoktur umarım.. Hiç kafanı yorma Titiz Türk Kadını emayenin bile rengini soldurur. Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Bravo, elinize sağlık. Ben buzdolabını da beğendim 1 Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Elinize sağlık, çok beğendim:) Ben de, evdeki yeni alınmış ancak rengi eşyalarla uyum sağlamayan TV ünitesi ile ilgili renk değişikliği düşünüyordum. Nasıl yaparım, başarılı olur muyum diye düşünürken paylaşımınız bana cesaret verdi. Bu hafta sonu ben de başlayayım:) 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 hocam ısı tabancan varsa şöyle göze batmayan bir kısmında folyonun üstüne ısı tabancasını biraz uzaktan bir dene istersen. bakarsın daha sıkı tutunur. Ama demedi deme yenge hanım o mutfakta bir tadilat yaptırmayı kafaya koyduysa o mutfak dolabını sen ellerinle yeniden yapsan bile ne yapar eder sana yenisini aldırır. şayet böyle bir ihtimal varsa kendini hiç boşa yorma tez vakitte kaderine teslim olup denileni yap gitsin. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Güzel olmuş.Emeğinize sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Aralık 2013 Paylaş 12 Aralık 2013 Atilla, yengeden korkuna nasılda güzel kaplamışsın. Eline sağlık. Benim kapladığım yerler hala duruyor. Seneler geçti. Herhangi bir sorun yok. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Elinize sağlık, çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Bence de harika olmuş, güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 abi çok güzel 0lmuş, eline saglık, bir de şu avatarı degiştirirsen tam süper olacak. Evet süper olacak Yakın zamanda inş. Çok güzel bir çalışma olmuş. Gerçekten çok başarılı. Peki maliyet ve zaman? Abim maliyet konusunda metresi 7.5 tl tutuyor ben nereden baksan 15 metre cıvarında aldım ve çoğu deneme üstüne deneme yırtılma yanlış kesim gibi olduğu için çöpe gitti. Sonuçta başkacada gri spreyleri koçtaştan tanesini 13 tl ye aldım 6 adet yetti halen var yedekte. Geri kalansa el emeği .Isı tabancasıda kullanmadım veya saç kurutma nedeni ise 3 elim olmadığı için ve merdivende çok zor olacaktı. Atilla abi ellerine sağlık öncelikle. Şimdi ben de aynı dertten muzdaribim. Eğer bi konu açsam senin kadar güzel cevap alamazdım Abi şimdi benim dolaplar da aynı renk ve aynı malzeme üretim. Renginden ben de nişanlım da memnun değiliz ve böyle bir çıkış yolu arıyorduk. Senin gümüş rengi boyadığın kenarlıklar ben de zaten gümüş kaplama, ben sadece orta göbekleri ve üst kısım kenarları kaplamak istiyorum. Lütfen bana bu işin inceliklerini öğretir misin? El becerim iyidir. Şimdiden teşekkür ederim. Aydın el becerin yüksek ise hiç kormadan denemelisin önce bir kapak son bi daha derken olur biter. Sadece hava kabarcıkları kalması gerisi oldu bitti.Malzeme olrak şatafatlı bişeylere gerek yok .Kredi kartı plastik kartla bile ofisteki cama film çekmişliğim var. Üst kısım kenarlar için yukardan aşağı doğru önce elinde bastırarak sonra plastikle ( sarı renkteki alet )aşagı dogru yapıştırarak inmelisin çok zor değil kolayda değil.Elin alışınca gerisi gelir ama yukarda olduğun için kollar çabuk yoruluyor. Kolaygelsin Kardeşim. Elinize sağlık, çok beğendim:) Ben de, evdeki yeni alınmış ancak rengi eşyalarla uyum sağlamayan TV ünitesi ile ilgili renk değişikliği düşünüyordum. Nasıl yaparım, başarılı olur muyum diye düşünürken paylaşımınız bana cesaret verdi. Bu hafta sonu ben de başlayayım:) İnşallah bekliyorum bende Atilla, yengeden korkuna nasılda güzel kaplamışsın. Eline sağlık. Benim kapladığım yerler hala duruyor. Seneler geçti. Herhangi bir sorun yok. Murat abi yengeden korkuma değil de yeni mutfak fiyatı korkusuna kapladım 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Murat abi yengeden korkuma değil de yeni mutfak fiyatı korkusuna kapladım Ha, kendin dert ettin yani? O halde benden de deliymişin be kardeşim. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 Müdür ellerine sağlık, çok pratik ve temiz bir çözüm olmuş. Lakin ben senden sis farlı, body kitli atraksiyonlarda bekliyorum sadece folyo ile geçmişsin, ucuza getirmişsin Bana ilham verdin be müdür şimdi aspiratöre bi kanat rüzgarlık ön tarafada sarı sis farları taksam diyorum. Düğmeleride çelik jant görüntüsü vereyim. Baca evaküasyon hotumunada vanalı sistemi taktınmı tamam. Müdür sen antalyada olsaydın fiestayı siesta yapmıştı bile. Kısa zamanda dönücem sana . 2 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 13 Aralık 2013 Yazar Paylaş 13 Aralık 2013 Ha, kendin dert ettin yani? O halde benden de deliymişin be kardeşim. Murat abi eski bi ata sözü derki hacı hocayı Şam'da deli deli'yi Forumda bulurmuş. Bu arada yeni mutfak fiyatı 7 bincik istenmişti 2 yıl önce.7 bincik nere folyo fiyatı nere Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Murat abi eski bi ata sözü derki hacı hocayı Şam'da deli deli'yi Forumda bulurmuş. Bu arada yeni mutfak fiyatı 7 bincik istenmişti 2 yıl önce.7 bincik nere folyo fiyatı nere O söz öyle miydi ya? 7bin fena değil miş ki. Yaptıraydın ya. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık ancak davlumbazın çevresindeki folyolarda sıkıntı yaşayacağınız kanısındayım. keşke kapakların ölçülerini alıp parlak laminant veya hayglos kapak siparişi verseydiniz. metre karesi 90-120 tl arasında yani siz 400-500 tl mal olurdu. yok çerçeve kapak hoşunuza gidiyorsa bir fön makinesiyle çerçevelerdeki folyoyu söküp 220 zımparayla zımparaladıktan sonra bir mobilyacıya boyatabilirsiniz Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Çok güzel... Buzdolabını göremedik... ? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Valla mükemmel bir çalışma olmuş,ellerinize emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 14 Aralık 2013 Yazar Paylaş 14 Aralık 2013 Valla mükemmel bir çalışma olmuş,ellerinize emeğinize sağlık. Eyvallah abim saol Çok güzel... Buzdolabını göremedik... ? Turuncu olan Mehmet abi güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık ancak davlumbazın çevresindeki folyolarda sıkıntı yaşayacağınız kanısındayım. keşke kapakların ölçülerini alıp parlak laminant veya hayglos kapak siparişi verseydiniz. metre karesi 90-120 tl arasında yani siz 400-500 tl mal olurdu. yok çerçeve kapak hoşunuza gidiyorsa bir fön makinesiyle çerçevelerdeki folyoyu söküp 220 zımparayla zımparaladıktan sonra bir mobilyacıya boyatabilirsiniz Yok abim sıkıntı yok uzun zamandır no problem Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 Atilla Bey; Çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin, bardak dolabının içini ve buzdolabının yanlarını kaplamalısınız. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Atilla Bey; Çok güzel bir çalışma olmuş.Lakin, bardak dolabının içini ve buzdolabının yanlarını kaplamalısınız. Haklısın hocam lakin zamanla halledecem artık ama dolap içini düşünmemiştim Yine iş çıkardın hocam bana. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Atilla bey, son durumu nedir dolapların? atma, kabarma, kalkma gibi durumlar var mı? bizim hanım bu uygulamayı internetten görmüş, biz de yapalım diye tutturdu. benim aklıma da hemen siz geldiniz. bu folyaları nereden temin ediyoruz? Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Elinize sağlık, uğraştırdığı çok belli ama sonucu da çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts