Atalay Bugra 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Merhabalar Katlanır aynaların altına power led yerleştirdim sizlerle paylaşmak istedim. öncelikle ebay / aliexpress gibi sitelerden 3w power led Power led lens 45 derece 12v 1x3 Watt Power led sürücüsü ürünleri temin ettim Power ledlerin soğutmasını sağlayan yıldız şeklindeki devrenin artı ve eksi uçlarını kabloları lehimledim. ardından lensleri uygun şekilde ısıya dayanıklı kırmızı silikon ile powerled e yapıştırdım. lenslerin çapı 21.5 mm ayna üzerinde delik açmak için 22mm panç aldım ilk olarak evde buldugum bir kaç materyal üzerinde delik açarak test ettim. araç üzerinde elektriği ayak aydınlatmasından aldık. yan sütündan kapı körüğüne ve kapı döşemesini hiç sökmeden kılavuz tel ile ayna girişine ulaştık. her zaman ki gibi bir kaç tırnak kırdım huyum kurusun :/ ayna üzerinde panç ile delikler açıldı simetrik takıntım olduğundan bayağı bir uğraştım şansıma aynanın içinde ford logosu ve 4202 sayısı var bunlardan hizalayıp deldim. sağ aynada 4202 nin birler basamağını sol aynada 4202 nin yüzler basamağını merkezleyip delince simetrik oluyor isteyen lensleri başka derecelerde kullanabilir elimde 10 25 45 60 vardı bana 10 haric hepsi aynı gibi geldi bende 45 derecelikleri kullandım.. işte sonuçlar ve video: sıradaki işlem arka tarafa iç tavan lambası montajı, sitede yapan arkadaslarımız olmuş yardımlarını bekliyorum 18 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Güzel iş çıkarmışsınız . Işıklı ışıklı (güle güle) kullanın Yorum bağlantısı
Murat Dere 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Ben böyle şeyler yaptığımda "araba disko gibi olmuş" dedilerdi. Well done my friend! Keep going. 2 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Ben bu kadar teferruatlı yapmadım. Sadece 2 adet power led kullandım o kadar. Tek fark ben ışık sensörü koydum. Gündüz yanmıyor... 2 Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Çok hoş ve güzel bir görünüm elinize sağlık Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Güzel bir çalışma olmuş,emeğinize sağlık.Umarım trafik cezası falan yemezsiniz.. Yorum bağlantısı
İlker Uslu 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Nazar değmesin çok beğendim. Güle güle kullanın. Bursa da olsaydınız başınızı ağrıtmayı düşündüm Bursa da yapan var mı acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Aralık 2013 Paylaş 13 Aralık 2013 Çok istediğim bir uyguluma Ellerinize sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 14 Aralık 2013 Paylaş 14 Aralık 2013 biraz fazla aydınlatıyor gibi.Ama güzel olmuş elinize sağlık benim de aklımdan geçti yapmak ama bizim aynalar biraz zorluyor. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Ellerinize sağlık. Şu aynayı delme işleminin foto'larını görseydik çok iyi olacaktı, cesaretlenme açısından 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Ben böyle şeyler yaptığımda "araba disko gibi olmuş" dedilerdi. Well done my friend! Keep going. sizin arabayi kiskaniyorlar hocam ondan 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 sizin arabayi kiskaniyorlar hocam ondan Doğru. Hep diyorum da inanmıyorlardı. Alın işte, Serkan da dedi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 ellerinize sağlık güzel olmuş.bu malzemeler türkiyedede var neden dışarıdan alma ihtiyacı duydunuz? Doğru. Hep diyorum da inanmıyorlardı. Alın işte, Serkan da dedi. hocam arabada değişiklik yok mu hiç.öyle duruyor mu? Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 hocam arabada değişiklik yok mu hiç.öyle duruyor mu? Var da Serkan, yazmıyom buraya. Hemen "bacanak yaptı" diyollar. Kızdım, koymuyom buraya. NE halleri varsa görsünner! 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 siz yaptıklarınıza bir konu açın hocam.kıskananları çatlatın.millet araba görsün 1 Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 17 Aralık 2013 Yazar Paylaş 17 Aralık 2013 biraz fazla aydınlatıyor gibi.Ama güzel olmuş elinize sağlık benim de aklımdan geçti yapmak ama bizim aynalar biraz zorluyor. 3w power led yerine 1 watt kullanabilirsiniz 45 derecelik lens yerine 60 derece veya bulursaniz daha buyuk dereceler isigi yayacagi icin daha az aydinlatir istediginiz loş gorunume ulasabilirsiniz Yorum bağlantısı
Recommended Posts