Atalay Bugra 17 Aralık 2013 Yazar Paylaş 17 Aralık 2013 ellerinize sağlık güzel olmuş.bu malzemeler türkiyedede var neden dışarıdan alma ihtiyacı duydunuz?Zamaninda baska bir proje icin almistim ankara konya sokakta yoktu bu tarz urunler hatta kafamdaki ilk plan megane 2 aracimda ayna altindan arka tekere bakacak sekilde monte edecektim. Bende takinti var park ederken sifir yanasmaliyim bi kac kez karanlikta lastik yarma / yaralama vukuatimiz olmustu :/Artik Turkiyede var dediginiz gibi ama gecen hafta bir arkadasim icin led driveri 7.5 liraya alinca icime oturdu Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 17 Aralık 2013 Yazar Paylaş 17 Aralık 2013 Ellerinize sağlık. Şu aynayı delme işleminin foto'larını görseydik çok iyi olacaktı, cesaretlenme açısından Once aynanin boyali plastik kismi ve sinyal ekipmanlarini sokuyoruz ardindan ilk mesajda belirttigim 2 rakamindan ayna icinden matkapla deliyoruz sonra aynanin altindan panç in ortasinda matkap ucu var onu yukardan actigimiz delige denk getirdimmi islem tamam. Bu hafta sonu clio 4 e yapacagim fotograflari cesaret vermek acisindan paylasirim Bu arada genel olarak hepinize guzel dilekleri icin tesekkur ederim. Yorum bağlantısı
Namık Kemal Parmaksız 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 ben başka bi konu hakkında yardımınızı isteyecektim,bende aracımın yan aynalarının otomatik katlanır açılır yaptırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Uygulama çok güzel olmuş, elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Elinize sağlık çok güzel olmuş.Lens 60 derece olsa çok daha güzel olur bence... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Harika olmuş benim listemde ekli ama hala yapmaya fırsatım olmadı. Erkan senin araçta orjinalde yokmu ? Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Aralık 2013 Paylaş 26 Aralık 2013 Yahu aydınlatıyormu ? aydınlatıyor daha ne arıyorsun var ama led değil böyle Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 (düzenlendi) Onu ben yapacam kapı kollarına da henüz o tasarimda bir lede denk gelmedim Galip böyle birşey arıyorsun galiba http://www.ebay.com/itm/Door-Handle-Bar-LED-3528SMD-for-Focus-Falcon-Kuga-Grand-C-MAX-/181286386736?hash=item2a3582bc30&vxp=mtr veya bu olabilir; http://www.ebay.com/itm/LED-Door-Handle-Black-Light-Kit-PlasmaGlow-Lighting-New-Four-door-Kit-Part-10349-/231109651347?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item35cf356b93&vxp=mtr 27 Aralık 2013 tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 27 Aralık 2013 Paylaş 27 Aralık 2013 Bunlar çok çin can con cakma abi.bmw lerdekinin aynısı olması gerek.Ben pinpirikliyim bu konularda Yorum bağlantısı
Cihad Bilgiç 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Bence farlarla aynı renkte olsaydı daha güzel dururdu. Yorum bağlantısı
Ali Tolga Aslan 1 Ocak 2014 Paylaş 1 Ocak 2014 mercekleri nerden temin ettiniz acaba? ö.m. atarsanız sevinirim.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Ocak 2014 Paylaş 1 Ocak 2014 İstanbul Karaköy'de elektronikçilerde istemediğiniz kadar mercek,power led vs bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Tolga Aslan 1 Ocak 2014 Paylaş 1 Ocak 2014 teşekkür ederim ebayle uğraşmaya gerek yok o zaman Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Elinize sağlık çok güzel olmuş.Lens 60 derece olsa çok daha güzel olur bence... elimde 60-45-25-10 vardı evde karanlık odada hepsini duvara yansıtarak tek tek denedim. 60 la 45 arasında fark yakalayamadım çinliler hepsini 45 göndermişte olabilir. dediğiniz gibi aydınlatma alana daha geniş olsa daha iyi olurdu,havalar biraz düzelsin soğukta çok tırnak plastik kırıyoruz. ayna üzerinde kapıya daha yakın bir noktadan delip ışığın bir kısmıda kapıya vuracak şekilde monte edeceğiz böylece daha geniş bir aydınlatılmış yüzey alanı yakalarız 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 (düzenlendi) elimde 60-45-25-10 vardı evde karanlık odada hepsini duvara yansıtarak tek tek denedim. 60 la 45 arasında fark yakalayamadım çinliler hepsini 45 göndermişte olabilir. dediğiniz gibi aydınlatma alana daha geniş olsa daha iyi olurdu,havalar biraz düzelsin soğukta çok tırnak plastik kırıyoruz. ayna üzerinde kapıya daha yakın bir noktadan delip ışığın bir kısmıda kapıya vuracak şekilde monte edeceğiz böylece daha geniş bir aydınlatılmış yüzey alanı yakalarız Merceğin aynadan çıktığı noktanın, yakından, led yanmazkan fotosu var mı? Bu arada tebrikler, güzel iş.. 6 Ocak 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Galip Öztürk Ank 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Hocam çok beğendim süper olmuş ya. Ankaradayim ben de valla yardimci olurum dersen bana, gelirim tarif edersin kendime guvenemiyorum. Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 19 Ocak 2014 Yazar Paylaş 19 Ocak 2014 (düzenlendi) Merceğin aynadan çıktığı noktanın, yakından, led yanmazkan fotosu var mı? Bu arada tebrikler, güzel iş.. 19 Ocak 2014 tarihinde Atalay Bugra tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 19 Ocak 2014 Yazar Paylaş 19 Ocak 2014 (düzenlendi) Bugün bende el attım bu aydınlatma işine.fakat zamandan ötürü montaj yapamadım. Alınan malzemeler.direncler farklı birşey icin termal macun kullandınız mı led ile merceği nasıl yapıştırdınız. ben sıcağa dayanıklı kırmızı silikon kullanmıştım ama bi terslik yaşıyorum sürekli. taktığım günden beri araba 2 kere yıkandı ilkinde sağ ikincide sol led gitti. Patlamıyor da yani sönük yanıyor anlamadım. yalıtımınıda güzel yaptım, herhalde sıcak lede birden soğuk su deyince oluyor led gidiyor :/ kullandıgım led epicstar markaydı düşük kaliteli cree lere göre cree led ile deneyeceğim birde. hatta küçük bir soğutucu blok bulursam bilgisayar parçaları arasından arkasına termal macun ile yapıştırıyım. 19 Ocak 2014 tarihinde Atalay Bugra tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 19 Ocak 2014 Yazar Paylaş 19 Ocak 2014 ben siyah sista sılıkon kullandım.aynaya merceğide sıcak silikonla sabitledim ve komple üstünü sıcak sililonla kapladım.henüz elektirik bağlantısını yapmadım inşallah çarşamba günü onuda yapacam. bu arada siz merceği aynanın cok dış kısmına koymuşsunuz yada ben çok iç kısma yerlestirdim.buda benımkının görüntüsü. düz bir açı elde etmek için merceğin bir kısmı mecbur dışarıda çıkıntı yapıyor. sizin deldiginiz yer ayna mekanizmasına biraz yakın yapıştırması uğrastırır diye dıştan deldim ben. ama olması gereken sizinki gibi orjinal araçlarda o şekilde 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ocak 2014 Paylaş 19 Ocak 2014 Gayet güzel, sadece beğenmedğim yanı ışık şiddeti, bu kadar güçlü aydınlatma olmamalı, normalde bulunan araçlarda da bu şiddettemi yanıyor acaba ? Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Beklenen fotoğraf Cahilliğimi mazur görün, biri bana bunların ne işe yaradığını söyleyebilir mi? Bu ışıkları dikiz aynası altına koymanın mantığı nedir? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Aracın kalabalık bir yerde farketmenizi sağlar kumanda düğmesine bastıgınızda ve kapı eşiğinizi aydınlatir güvenli bir şekilde araca binmeniz için. Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Gayet güzel.. Elektriği nerden aldınız? Yorum bağlantısı
Engin Kırtay 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Tavan lambasının,orta konumundan. Teşekkür ederim Galip Bilgi için.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts