Atilla Atun 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Cahilliğimi mazur görün, biri bana bunların ne işe yaradığını söyleyebilir mi? Bu ışıkları dikiz aynası altına koymanın mantığı nedir? Arabana binerken anahtarı elinden düşürürsen rahat bulasın diye 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Arabana binerken anahtarı elinden düşürürsen rahat bulasın diye Hacı o anahtar elimden düşerse zaten sen o arabayı bana kullandırma :lol: Yorum bağlantısı
Atilla Atun 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Hacı o anahtar elimden düşerse zaten sen o arabayı bana kullandırma :lol: Sen kullanmazsın ama kullanacaklar var . Ben elimden düşürmedim çünkü arabanın kapılarını hiç bi zaman kilitlemedim ve de açmadım anahtarda sürekli içindeydi paspas altında . Şimdi benim fiestacık'ta Ankara'da yatışta.Büyüyüp bana focus olarak geri dönecek. 1 Yorum bağlantısı
Atalay Bugra 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 (düzenlendi) power ledler ayda bir patlayınca yeni arayışlara yöneldim. Eğer Cree lediniz yoksa çinden gelen çoğu power led sizede aynı sorunu yaşatabilir. mevcut sistemimizde ampul ve sürücüsü vardı. yeni sistemde 12 volt tak çalıştıra geçiş yaptık. öncelikle cree ledleri detaylı inceledim bana uygun R5 ve Q5 modelleri vardı R5 aydınlatma olarak çok daha başarılı ama biraz pahalı geldiginden Q5 i tercih ettim. biraz pratik olsun tak çalıştır olsun dedik bu yüzden geri vites ampulu olarak hazır satılan T20 duya sahip cree Q5 led siparişini ebay den verdim. önceden power led için açmış olduğun delikler biraz büyük geldi. ayrıca bu ampuller yüksekliğinden dolayı bölgeye sığmadı. maket bıcağını eriterek arkayı komple kestim ardından içini yalıtım amacıyla yapıştırıcı ile doldurdum. delikler büyük geldiğinden sabitlemek biraz uğrastırdı bende ilk önce sıcak silikon ile ampulu ayananın dısından sabitledim gece açı ayarlamarını yapıp içerden silikonu bastım. silikon kuruyunca dışardan yapmış oldugun sıcak silikonu söktüm boyut farkından dolayı arada kalan boşlukları parmağıma sabunlu suya batırdım ardından parmağımla çevresini komple silikonladım. sabunlu su sayesinde elime silikon bulaşmadı diğer sisteme göre daha az uğraştırıyor ve daha dayanıklı görünüyor. bu yazımı başlığın ilk sayfasınada kopyalayıp forumdaşları bilgilendirmek farz oldu.. işte burada ampulun tipi ve linki geri vites ampulu olarak aratıp binbir çeşit model farklı güç ve boyutta hazır 12v led bulabilirsiniz. http://www.ebay.com/itm/2-Pcs-CREE-R5-SUPPER-BRIGHT-REVERSE-LIGHT-BULB-OF-T20-7440-BACK-UP-LIGHT-7440-R-/321344060790?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ad1993d76&vxp=mtr 7 Mart 2014 tarihinde Atalay Bugra tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts