İçeriğe Yönlendir

Peugeot 301 Hakkında

Mustafa Karaaslan

Recommended Posts

Mustafa Karaaslan

Dayımın pert olan focusu yerine Peugeot 301 bakıyoruz aklımıza yatan dizel ve az yakan fiyatı uygun performansı tatminkar diye duyduğum bu araç geldi. Bu araçla ilgili düşünceleriniz nelerdir ?

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Arkadaşımın var. Bir iki kez kullandım da. Benzinlisi 1.6 115 beygirlik olandan. Araç kesinlikle çok çok geniş. Kalite hem iç aksam hem kaporta olarak zayıf, çarpışma testi olmaması bir handikap, ama yakıt tüketimi ve esp nin standart oluşu da artıları. Yol tutuşu da kötü değil en azından sürücüye güven veriyor. Kalitesinin biraz düşük olmasını önemsemezseniz alınıp binilebilir bir araç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Neden özellikle Peugeot, ?? Renault Clio da oldukça az yakıyor diye biliyorum.Peugeot Renaulttan daha ekonomik ve parça fiyatı daha uygun...

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

C-max tan önce aklımdaki araçtı. pejonun 206 sedan fiyaskosundan sonra (tutulmaması) bu da fiyasko olur sanıyordum ama piyasada baya var. cam açma düğmeleri dışında güzel bir araç. Az yakıyor,arkadaşımda dizel full ü var. Sametin dediği gibi citroen amblemi daha hoş duruyor.Beklentiler önemli tabi. Symbolün yada albea nın muadili araç bu. focustan aldığını bundan beklerse hüsran olur...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

piyasada gördüğüm neredeyse tüm 301 ve elize ler çok sert terbiyesiz atak saldırgan araç kullanıyor. söz meclisten dışarı ama İnan Bey'in dediği gibi yeni sembol albea linea şirket aracı olmaya ve sterotip olmaya aday araçlar. Bu nedenle önermezdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Aracın aynısı Citroen C Ellise Var Daha yakışıklı Sanki :) Mustafa

Bu saat olmuş yarın sınav var sen hala ayaktasın :p Abi Pol-San diye sandık var onun anlaşması var o yüzden Peugeot ;)

Neden özellikle Peugeot, ?? Renault Clio da oldukça az yakıyor diye biliyorum.Peugeot Renaulttan daha ekonomik ve parça fiyatı daha uygun...

Anlaşma Peugeot'la o yüzden ;)

Yorum bağlantısı

Bu saat olmuş yarın sınav var sen hala ayaktasın :p Abi Pol-San diye sandık var onun anlaşması var o yüzden Peugeot ;)

musti Sorma :) Ders çalışıyorum bu saat olmus hala :) Muhasebeyi hallettik Gibi Bakalım :) Bilmiyorumda piyasada hiç görmüyorum bu 301 i Mustafa :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

C-max tan önce aklımdaki araçtı. pejonun 206 sedan fiyaskosundan sonra (tutulmaması) bu da fiyasko olur sanıyordum ama piyasada baya var. cam açma düğmeleri dışında güzel bir araç. Az yakıyor,arkadaşımda dizel full ü var. Sametin dediği gibi citroen amblemi daha hoş duruyor.Beklentiler önemli tabi. Symbolün yada albea nın muadili araç bu. focustan aldığını bundan beklerse hüsran olur...

Focus trend'di ve şu an bu aracın özellikleri focus dan daha fazla. Az yaksın 0km olsun dizel olsun aileye gitsin dedi sonuç bu oldu.

musti Sorma :) Ders çalışıyorum bu saat olmus hala :) Muhasebeyi hallettik Gibi Bakalım :) Bilmiyorumda piyasada hiç görmüyorum bu 301 i Mustafa :)

Hadi hayırlısı abi ;) Abi anahtar teslim 0 km en son 46-44 bin arası 39 bin'e geliyor bize ciddi anlamda güzel bir rakam. Dizel ve 0 km.

Yorum bağlantısı

Alınabilir o zaman ama iyi bir araştırma yapmak lazım Pek görmediğimiz bir araç hani kronik sıkıntıları vs varmıdır bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Dizel motoru zaten bilindik motor PSA nın motoru. Birçok araçta kullanıldı. 301 biraz daha hafif olduğu için daha da az yakıyor. Focustan sonra direksiyon ve vites geçişleri çok hoş gelemeyebilir bunu da ekleyeyim. Fordların benim en sevdiğim 2 özelliğinden birisi direksiyonun hisli oluşu, diğeri vites yollarının kısa ve geçişlerinin net olması. 301 de vitesler -tabir biraz tuhaf ama- lambır lumbur :) Vites yolları çok uzun ve geçişler çok cıvık. Neyse kullanırsan demek istediğimi anlarsın muhakkak.

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

citroen mi pejo mu derken bi de baktım benim focusa 21000 fiyat biçti citroen C- elysee için en donanımlısı 1.6 dizel 42000 tl ye kadar düştüler bence citroen daha güzel aynı araç ancak birkaç değişikle daha güzel olmuş. Yalnız araca bindim koltukların içine gömüldüm beni çok rahatsız etti  bu arada bel fıtığı rahatsızlığım var belki ondan rahatsız olmuşumdur ama  koltuklara resmen gömülüyor insan tabii 100 kiloyuz onuda hesaba katarsan belkl bana özel bir durum olabilir. Son anda vazgeçtim aracımı satmama kararı aldım 

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Valla buna benzer bir önceki kasası tutmamıştı piyasada...

Dizel motoru zaten bilindik motor PSA nın motoru. Birçok araçta kullanıldı. 301 biraz daha hafif olduğu için daha da az yakıyor. Focustan sonra direksiyon ve vites geçişleri çok hoş gelemeyebilir bunu da ekleyeyim. Fordların benim en sevdiğim 2 özelliğinden birisi direksiyonun hisli oluşu, diğeri vites yollarının kısa ve geçişlerinin net olması. 301 de vitesler -tabir biraz tuhaf ama- lambır lumbur :) Vites yolları çok uzun ve geçişler çok cıvık. Neyse kullanırsan demek istediğimi anlarsın muhakkak.

citroen mi pejo mu derken bi de baktım benim focusa 21000 fiyat biçti citroen C- elysee için en donanımlısı 1.6 dizel 42000 tl ye kadar düştüler bence citroen daha güzel aynı araç ancak birkaç değişikle daha güzel olmuş. Yalnız araca bindim koltukların içine gömüldüm beni çok rahatsız etti  bu arada bel fıtığı rahatsızlığım var belki ondan rahatsız olmuşumdur ama  koltuklara resmen gömülüyor insan tabii 100 kiloyuz onuda hesaba katarsan belkl bana özel bir durum olabilir. Son anda vazgeçtim aracımı satmama kararı aldım 

Bu fiyata önereceğiniz temiz az km li dizel az yakan bir araç var mı ?

Yorum bağlantısı

Beraber çalıştığımız bir arkadaş geçen sene aldı. Hatta alma sürecinde de pejo bayisine birkaç defa birlikte gittik. Arkadaş araçtan gayet memnun. Yakıtı ekonomik, gücü ise b sınıfı bir araç için gayet iyi. Segment olarak b ile c arası b plus diye geçiyor galiba. Tıpkısının aynısı citroen c ellyse. Aynı ayarda bir de skoda rapid var galiba. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Nedense ikisinin tipini de hiç beğenmiyorum. Bi garip geliyor güzel değil, çirkin de değil. Ama para verip almam :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Kafalar çok karışık dayım ısrarla bul bişey diyor böyle bişeyin altına da girmek istemiyorum iyi bir seçimde karar kalmam şart.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Valla bizde 2012 kaşkay var orta donanım cam tavan satılması düşünülüyor ama o da size gelmez sanırım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Valla bizde 2012 kaşkay var orta donanım cam tavan satılması düşünülüyor ama o da size gelmez sanırım :)

Aynen öyle max 40 civarı :)

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Yaklaşık 2000 km kadar arkadaşın şirket aracını kullandım citroen c elysse. Motor gayet iyi yakıt daha sıfır bir araç in 5.3 ortalamadaydı ancak araçla seyir halindeyken kaputun rüzgarla birlikte titrediğini görmek kapıları açtığında yine aynı şekilde titreyen kapılar benim hiç hoşuma gitmemişti. İç aksam da zayıf. Şahsi görüşüm yoğun trafiği olmayan şehirlerin şehir aracı olabilir ancak ailece uzun yolda seyahat edilecek kadar kaporta aksamı olarak güven vermiyor. Aynısı pejo için geçerli midir bilemiyorum tabi:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Geçen bizim arabayı yıkatırken, bir şirket aracı geldi. 301 en dolusundan. Gittim sordum memnun musunuz diye. Şirket vermese katlanılacak gibi değil dedi. Daha 16000'de aracın heryerinden ses gelmeye başlamış. Zaten bagaj mekanizmasıyla iyice bir dalga geçti. Adamın kendisinde 98 model 306 varmış, o nun çok daha iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim dedi. Bende inceledim ve gerçekten çok uyduruk bir araç. 

Ben olsam, Skoda Rapid veya Seat Toledo'ya bakardım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ümit Mutlu BAĞIRAN

Ben olsam, Skoda Rapid veya Seat Toledo'ya bakardım. 

+1

Piyasada bu kadar kısa zamanda beyazlarının çoğalması öğğ dedittirecek cinsten. Malzeme kalitesizliği hissis direksiyon gibi örnekleri çoğaltılabilecek bir çok handikap var.

Tam seat toledo'daya veya rapid'e göz atın diyecektim arkadaş söylemiş :)

Sırf yeni nesil 1.6TDI motoru için bile alınır ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...