İçeriğe Yönlendir

Müşteri Memnuniyetsizliği - Kipa

Mert Yeldan

Recommended Posts

Mert Yeldan

Genel de alış veriş işini 15 güne 1 gün ayırarak büyük marketlerden topluca yapmaya özen gösteririm.

Yine öyle bir günlerden biri bugün Gebze Center Kipa'ya gittik.

Daha önce de gittiğim için ürün fiyatlarını az çok bildiğimden uygun bulduklarımı alırım.

Çeşmeden su kullanmıyoruz, Erikli içiyoruz ama şu suralar dağıtım sıkıntılı olduğu için fiyatını da daha öncelere nazaran daha uygun bulduğum için Nestle Purelife 10LT su 2.99TL'den almak için sepete ekledim. 

Kozmetik reyonundan da 3,79TL'ye Duru Shine 400ml Şampuanı alıp sepete atıyordum ki aynı ürünün 750ml (tam rakam aklımda değil) olanı 4,99TL'ye olduğunu görünce onu aldım.

Sonra sebze, meyve, selpak havlu vs derken kasa da ödemeyi yapıp evin yolunu tuttum.Adetim değildir fişi incelemek, ama şeytan dürttü bi bakim dedim;

1- 10lt Nestle PureLife su 4 küsür TL

2- Duru Shine 750ml Şampuan 9,49TL

3- Reyon da 0,49TL yazan soğan 0,60TL

4- Reyon da 8,99TL yazan Reis Osmancık Baldo prinç 11,99TL

37 kalem alışverişten rakamlarını net hatırladıklarım bunlar :) Daha neler vardır..

Sanırım yaklaşık hesabıma göre totalde bi 20 liracık girdi bana. Daha da gitmem.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

pirinç bizim ordan gitmiş oraya  :good1:

hiç affetmem daha reyonları gezerken adet-tutar-toplam tutar hesabını yaparım . amaç kasiyer kıza rezil olmamak ;)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Alışverişe Karabük'e mi gelek Zafer :p

Hedeflerini yüksek tut hacı. Gomple yaşamak için tercih edilir Karabük :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Ben de alışverişimi aylık ve hiç istemediğim halde karfurdan (Yaşasın Türkçe) yapıyorum..

İtilafsız her alışverişimde en az 1 ürünü kasa ve reyon fiyatları farklı olarak yakalıyorum.. Karfurun bu yönde taahhüdü var, 30 TL altındaki ürünü hediye ediyorlar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Ben olsam hemen geri döner ksiyeri de yanıma alır etiket fiyatları ile fişteki fiyatların farkını gözüne sokardım.. :shok:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Kendi kartına (kipa kart) indirim olmasın ? Ben olsam gider konuşurdum bu ne diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Erhallar candır :p

Şevikoğlu. 12'li 500 ml su 1 lira 95 kuruş. ;)

Alışverişe Karabük'e mi gelek Zafer :p

Muğla'ya gel? :crazy:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Şevikoğlu. 12'li 500 ml su 1 lira 95 kuruş. ;)

Muğla'ya gel? :crazy:

Tayin yazacam oraya :p 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bırak sen onları, gel bizim Biga/Bekirliye 20 lt. arıtma su 1 tl. 10 lt. 50 kuruş  :D

Yorum bağlantısı

Yukarıda Gökhan yazmış ama belki kipa kart fiyatı olabilir etikettekiler.Bence markete gidip durumu bildir bakalım ne diyecekler. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ben de alışverişimi aylık ve hiç istemediğim halde karfurdan (Yaşasın Türkçe) yapıyorum..

İtilafsız her alışverişimde en az 1 ürünü kasa ve reyon fiyatları farklı olarak yakalıyorum.. Karfurun bu yönde taahhüdü var, 30 TL altındaki ürünü hediye ediyorlar..

Tirebolu 42'yi başka markette bulabilecek olsam, kapısından girmem. Sadece bu çayı oradan alıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yukarıda Gökhan yazmış ama belki kipa kart fiyatı olabilir etikettekiler.Bence markete gidip durumu bildir bakalım ne diyecekler. 

Yok değildi :) Gitmem daha, helal de etmem :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Şimdi baktım, 4,90 TL de kargosu tutuyore.

Bizim burada bulunuyor, al sana harbi karışım, tirebolu 42+çaykur altın başak+1 kutu çaykur tomurcuk çayı, harmanla, demle, iç, sonra konuş  :D

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bildiğim kadarıyla etikette yazan fiyattan vermek zorunda..

Annem de çok bakar faturaya sırf bu yüzden, ve çoğunlukla yakalar dakikalarca uğraşılar. Hiç üşenmez. Oradan biliyorum, onların hatası olduğu için düşük olan fiyattan vermek zorunda. 

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bizim burada bulunuyor, al sana harbi karışım, tirebolu 42+çaykur altın başak+1 kutu çaykur tomurcuk çayı, harmanla, demle, iç, sonra konuş  :D

Aynısını içiyorum zaten abi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Karfur candır böyle bir durumda o malı hediye ediyorlar

Ben almiyim :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Çotanak marka Fındık yağı kullanırız. Burada ki yerel büyük marketlere bakıyorum fiyatı 44,9TL ile 48,9TL arasında değişiyor. Bugün Kipa'da 55TL idi :) Yerel marketlere bir şans vermek gerekiyor demek ki :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yarın sabah tekrar gidip, etiketler yerinde mi kontrol et...

Eğer ki doğru hatırlıyorsan, ve etiketler de yerindeyse fotoğrafla.. Sen bunun altında kalmazsın bence :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...