İçeriğe Yönlendir

Port Bagaj Ve Tavan Bagajı

Recep Güney

Recommended Posts

Recep Güney

yanlış yazdı isem özür dilerim şimdiden,tavan çıta bölümleri kullanılarak araca takılan ve önden arkaya uzanan iki sıra çıtaya port bagaj deniyor sanırım. birde bunun üstüne bağlanan tavan bagajları var.forumda bulamadım ancak daha önce böyle bir şey yaptıran ve kullanan var mı?

hb focus umun bagajı özellikle uzun tatillerde yeterli gelmiyor böyle bir şey düşünüyorum ama kullanışlılığı konusunda hiçbir fikrim yok. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

g kasa astrada yaklasık 4 -5 seyehat geçiridik port bakajla.güzel ve kullanışlıydı.tavsiye ederim.şimdi aracı sattığımız için ihtiyaç kalmadı satmaya karar verdik.Sadece ayaklarını yurtdışından 220 euroya almıştık orjinal olarak.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-astra-g-kasalara-port-bagaj-ve-ayakligi-134079430/detay/

sadece port bagajı satmayı düşünür müsünüz?

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
Recep Güney

yorumlar için teşekkür ederim linki verilen konuları inceliyorum şimdi. anladığım kadarıyla bagajı kullanabilmek için önden arkaya doğru olanlar değil yatay olanlardan olması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

yorumlar için teşekkür ederim linki verilen konuları inceliyorum şimdi. anladığım kadarıyla bagajı kullanabilmek için önden arkaya doğru olanlar değil yatay olanlardan olması gerekiyor.

Aynen öyle..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...