Akif Solak 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 2007 model dizel otomatik ford focus kullanıyorum. Bir süredir sabahları arabamı çalıştırıp gaza bastığımda yaklaşık 30 saniye boyunca araç hiç hareket etmiyor. Bir süre ısınmasını beklersem eskisi gibi atik bir şekilde değil ama yavaş yavaş hareket ediyor. 2 gün önce tamircime gittim. Çok kafama yatmasa da şanzıman yağını değiştirdiler. Ertesi gün aynı sorun devam etti. Bu sabah da tamircim erkenden yanıma geldi ve birlikte denedik. Tamircim arabayı çalıştırıp 1 dakika boyunca ısınmasını bekledi ve sonra hareket etti. Hava soğuk olduğu için ısınmasını beklemeden hareket etmeye çalışırsam aracın hareket etmemesinin normal olduğunu ve araçta hiçbir sorun olmadığını söyledi ama bu durum da benim kafama yatmadı. Zira bu arabayı son 3 senedir kullanıyorum ve kışın en soğuk gününde bile ısınmasını beklemeden normal bir şekilde kalkmışımdır. Bu durumu şimdi yaşıyor olmamın bir sebebi olmalı. Aranızda bu problemle daha önce karşılaşan oldu mu? Ya da bu problemin çözümünü bilen var mı? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 15 Aralık 2013 Paylaş 15 Aralık 2013 (düzenlendi) Aracınızda hep aynı yağı mı kullanıyorsunuz? Mazot filitresi ve enjektörleri bi kontrol ettirmenizde de fayda var diye düşünüyorum.. 15 Aralık 2013 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Akif Solak 15 Aralık 2013 Yazar Paylaş 15 Aralık 2013 (düzenlendi) Öncelikle teşekkür ederim, Evet hep aynı yağı kullanıyorum. Mazot filtresi 2 ay önce değişti. Geriye sadece enjektörler kalıyor. Ancak işin kötü tarafı tamircim arabada bir şey yok dedikten sonra tekrar yanına gidip filtre ve enjektörleri kontrol ettirmek olacak. 15 Aralık 2013 tarihinde Akif Solak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Ben olsam otomatik şanzımana baktırırdım..Araç normal çalışıyor, ilk hareket sorun oluyor demişsiniz Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Aracınızın problemi vites kutusu ile alakalı olabilir.Yağ değişiminde o şanzımana hangi yağ koyuldu acaba kırmızı atf değildir umarım. Yorum bağlantısı
Ali Özgen 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Yağ, filtre, enjektör ve saireden önce aracınızın normal olduğunu iddia eden tamircinizi değiştirin. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 araç hareket mi almıyor, yani yerinden kalkmıyormu? soğuk hava derken kaç derecede, belki komik olacak ama el freniniz donuyor olabilirmi? çekili halde bırakınca balatalar yapışmış olabilirmi ? 1 Yorum bağlantısı
Akif Solak 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Ben olsam otomatik şanzımana baktırırdım..Araç normal çalışıyor, ilk hareket sorun oluyor demişsiniz Zaten ilk olarak otomatik şanzımana baktırdım. Şanzımanda herhangi bir problemin olmadığı, vites geçişlerinin çok iyi olduğu vs söylendi. Arkasından şanzıman yağı ve filtresi yenilenirse (yağın katılaşması ihtimalini düşündüler) sorunun çözüleceğini söylediler ama çözülmedi tabiki Aracınızın problemi vites kutusu ile alakalı olabilir.Yağ değişiminde o şanzımana hangi yağ koyuldu acaba kırmızı atf değildir umarım. Litresi 25 TL'den kırmızı renk bir yağ koydular. İsminin ya da markasının ne olduğunu bilmiyorum ne yazık ki. Peki kırmızı aftın ne gibi bir zararı olabilir arabaya? Yağ, filtre, enjektör ve saireden önce aracınızın normal olduğunu iddia eden tamircinizi değiştirin. Sanırım bu konuda çok haklısınız. Söylediğiniz hiçbir seçenek düşünülmedi bile. Ben bile (ki ne kadar bihaber olduğumu anlamışsınızdır artık bu hususlardan) normal gitmeyen bir şeyler olduğunu anlamışsam tamircimin herşeyin yolunda olduğunu söylemesi pek iyi değil. araç hareket mi almıyor, yani yerinden kalkmıyormu? soğuk hava derken kaç derecede, belki komik olacak ama el freniniz donuyor olabilirmi? çekili halde bırakınca balatalar yapışmış olabilirmi ? Geçen hafta eksi 2 ya da eksi 3 dereceyi görmüştür en fazla. Ancak bu hafta havalar da ısındı. Gün içinde +7 +8 dereceleri görmesine rağmen aynı problem devam ediyor. Daha önce de yazdığım gibi araç 5-6 saat çalışmazsa ilk kalkarken çok çok zorlanıyor. Araç gaza yüklenince bağırmıyor, hatta sanki araç hiç çalışmıyormuş da boş boş gaza basıyormuşsunuz gibi bir his veriyor. El freniyle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Boşta gaza basınca devirdemi artmıyor? Yani vites N de iken gaza bassanız dahi rölantide mi kalıyor? Eğer öyle ise şanzıman ile lakalı değildir. tdci focus CVT denince herkesin aklına şanzıman geliyor. Peki yürümeye başladıktan sonra bir sıkıntı gariplik oluyor mu? Eğer ilk 2 sorumun cevabı evet ise enjektör mazot filtresi ve pompası olası problemler. Ayrıca söylemeden edemem Ali Bey çok haklı, ilk iş ustayı değiştirin. Önce sorun vardır sonra çözemez abi aslında bu normal der. Bir tanesinin ağzından bile bilemiyorum bir otomatik şanzıman ustasına göster, bilemedim ama ben bi soruşturayım gibi bir laf çıktığını duymadım. Kural şudur: "O yapamıyorsa ortada bir sorun yoktur." Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 21 Aralık 2013 Paylaş 21 Aralık 2013 Balık baştan kokar.Komple şanzımanınız sökülecek.Kırmızı atf koyulmayacaktı.Aracınızın şanzımanının özel cvt yağı vardır. komple revizyon görse anca toparlar artık şanzıman kendini Yorum bağlantısı
Mustafa Ergüden 22 Aralık 2013 Paylaş 22 Aralık 2013 iyi akşamlar. geçtiğimiz hafta benzer bir sorunla ben de karşılaştım ve hala çözülmedi. bende ki sorun yolda giderken araçtan nasıl tarif edeceğimi bilemediğim bir ses gelmeye başladı. bundan dolayı ustama götürdüm . deneme sürüşü yaptıktan sonra enjektörden olduğunu söyleyerek bir enjektör tamir servisine götürdü. enjektörler söküldü ve bakıldı. bir tanesinin bozuk olduğunu söyledi. vakit kaybı olmasın diye ustamın da güvenilir olduğunu söylemesi üzerine ellerinde hazır bulunan revizyonlu enjektörlerden takıldı. bundan sonra araç motor soğukken yüksek devirde çalışmaya başladı ve gürültülü bir şekilde. ısındıktan sonra normal devirlere iniyor. aynı zamanda iyice ısınmasını beklemezsem araç kalkarken kalkamayacakmış gibi devir çok yavaş yükseliyor, turbo açılmasıyla beraber normal bir şekilde kullanabiliyorum. aynı şeyi 2. ve 3. viteste devir düşünce de yaşıyorum, araç torku kullanıp devir almakta zorlanıyor. taktıkları enjektörlerden şüpheleniyorum. en uygun zamanımda tekrar götüreceğim. Yorum bağlantısı
Akif Solak 23 Aralık 2013 Yazar Paylaş 23 Aralık 2013 Boşta gaza basınca devirdemi artmıyor? Yani vites N de iken gaza bassanız dahi rölantide mi kalıyor? Eğer öyle ise şanzıman ile lakalı değildir. tdci focus CVT denince herkesin aklına şanzıman geliyor. Peki yürümeye başladıktan sonra bir sıkıntı gariplik oluyor mu? Eğer ilk 2 sorumun cevabı evet ise enjektör mazot filtresi ve pompası olası problemler. Ayrıca söylemeden edemem Ali Bey çok haklı, ilk iş ustayı değiştirin. Önce sorun vardır sonra çözemez abi aslında bu normal der. Bir tanesinin ağzından bile bilemiyorum bir otomatik şanzıman ustasına göster, bilemedim ama ben bi soruşturayım gibi bir laf çıktığını duymadım. Kural şudur: "O yapamıyorsa ortada bir sorun yoktur." Gaza bastığımda devir hiç artmıyor. Daha önce de yazdım sanıyorum, gaza dibine kadar bile bassam sanki araç duruyormuş da basıyormuşum gibi araba banamısın demiyor, devir biraz bile artmıyor. 20 saniye kadar gaza basıp çektiğimde araba yavaş yavaş normale biniyor. Araç yürümeye başladıktan sonra ise araba sanki birazcık çekişten düşmüş gibi hissediyorum ama çok çok az. Yarın farklı bir usta deneyeceğim artık. Balık baştan kokar.Komple şanzımanınız sökülecek.Kırmızı atf koyulmayacaktı.Aracınızın şanzımanının özel cvt yağı vardır. komple revizyon görse anca toparlar artık şanzıman kendini Aman abi kurban olayım korkutmayın beni Aracı ilk olarak götürdüğüm adam otomatik ustasıydı. Hadi ben bilmiyorum neyin ne olduğunu da bu adam hiç mi bilmiyor kırmızı yağ konmayacağını? iyi akşamlar. geçtiğimiz hafta benzer bir sorunla ben de karşılaştım ve hala çözülmedi. bende ki sorun yolda giderken araçtan nasıl tarif edeceğimi bilemediğim bir ses gelmeye başladı. bundan dolayı ustama götürdüm . deneme sürüşü yaptıktan sonra enjektörden olduğunu söyleyerek bir enjektör tamir servisine götürdü. enjektörler söküldü ve bakıldı. bir tanesinin bozuk olduğunu söyledi. vakit kaybı olmasın diye ustamın da güvenilir olduğunu söylemesi üzerine ellerinde hazır bulunan revizyonlu enjektörlerden takıldı. bundan sonra araç motor soğukken yüksek devirde çalışmaya başladı ve gürültülü bir şekilde. ısındıktan sonra normal devirlere iniyor. aynı zamanda iyice ısınmasını beklemezsem araç kalkarken kalkamayacakmış gibi devir çok yavaş yükseliyor, turbo açılmasıyla beraber normal bir şekilde kullanabiliyorum. aynı şeyi 2. ve 3. viteste devir düşünce de yaşıyorum, araç torku kullanıp devir almakta zorlanıyor. taktıkları enjektörlerden şüpheleniyorum. en uygun zamanımda tekrar götüreceğim. Sizdeki problemin sadece bir kısmı bende var. O da araç soğukken devir bende de çok yavaş yükseliyor. Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 24 Aralık 2013 Paylaş 24 Aralık 2013 Gaza bastığımda devir hiç artmıyor. Daha önce de yazdım sanıyorum, gaza dibine kadar bile bassam sanki araç duruyormuş da basıyormuşum gibi araba banamısın demiyor, devir biraz bile artmıyor. 20 saniye kadar gaza basıp çektiğimde araba yavaş yavaş normale biniyor. Araç yürümeye başladıktan sonra ise araba sanki birazcık çekişten düşmüş gibi hissediyorum ama çok çok az. Yarın farklı bir usta deneyeceğim artık. Daha önce yazdığınızı anladım yada benim anladığım şöyle D yani sürüs modunda gaza basınca araba yürümüyor doğrumu? benim sorduğum şey farklı N deyken yani boş viteste iken gaza basın motor devir alıyor mu? Boş viteste bile motor devir almıyorsa şanzıman ile alakalı değildir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Akif Solak 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 Daha önce yazdığınızı anladım yada benim anladığım şöyle D yani sürüs modunda gaza basınca araba yürümüyor doğrumu? benim sorduğum şey farklı N deyken yani boş viteste iken gaza basın motor devir alıyor mu? Boş viteste bile motor devir almıyorsa şanzıman ile alakalı değildir diye düşünüyorum. Pardon ilk sorunuzu tam anlayamamışım. O şekilde denemedim. Yarın sabah ilk işim bir de dediğiniz gibi denemek olacak. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Akif Solak 24 Aralık 2013 Yazar Paylaş 24 Aralık 2013 Aracımı ev ve iş yerim arasında kullanıyorum. Ev ve iş yerim arası 1 km bile yok. Uzun zamandır klima bile açmıyordum. Bugün klimayı açtığımda mazot kokusuna benzer bir koku aldım, ya da aldığımı sandım. Sanıyorum problemin enjektörlerde olma olasılığı iyice artıyor. Eğer problem enjektördeyse değişmesi mi lazım gelir bakımla halledilir mi? Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Enjektör enjektör pulu mazot pompası yakıt filtresi mazotun depodan silindirin içine kadar giderken geçtiği birçok elemanda sıkıntı olabilir. Siz bir boş viteste deneyin. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Selamün aleyküm akif solak beyin yazdığı sorunun aynisi benim arçtada var fort cemaxs 1.6 dizel otomatik . Sabahlari daha doğrusu araba soğukken nekadar gaza basarsan bas az bi yokuşta gaz yemiyor egr degisti aracin performansi arti lakin sorun ayni lutfen bir yardimci olun ustalar rasgele yapiyor gibi ,araçta ariza lambası yakma veya ariza verme durumuda yok. Akif bey sizin sorun nasil çözüldümü bana bi yardimci olsaniz 05309742459 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Osman bey; bu duruma neden olan çok sebep olabilir. Enjektör kaynaklı olabileceği gibi şanzıman tork konvertörü de buna neden olabilir. Dalaman size yakınsa bir usta numarası verebilirim. İstanbul da tüm araçlarıma bu usta bakmıştır. Bu sene Dalaman'a taşındı. Dilerseniz yönlendirebilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 Murat bey... Milastayim ben yaklaşık 150 km milastaki usta enjektörleri izmire gönderelim diyor meşhur biyer varmış eğer enjektör degilse söylerler diyo ama oda zannimca biyerlere danişti kesin kendi kanaati degil .acaba bi göndertsemmi yaklasik 250 lira eğer şanzumansa milas sanayi okadar büyük olmasina rağmen otamatik şanzuman ci yok. Birde sunu soyleyeyim bu olayi egr degismeden önce yaklasik 5,6 dk yapiyordu o degisti bikaç dk daha erken toparliyor. Simdi ben würt enjektor temizleyici kattim sanki dahada erken toparliyor gibi çalistiktan sonra AMA ESER MİKTARDADA OLSA VAR .. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ocak 2018 Paylaş 29 Ocak 2018 6 saat önce, Osman Korkmaz yazdı: Selamün aleyküm akif solak beyin yazdığı sorunun aynisi benim arçtada var fort cemaxs 1.6 dizel otomatik . Sabahlari daha doğrusu araba soğukken nekadar gaza basarsan bas az bi yokuşta gaz yemiyor egr degisti aracin performansi arti lakin sorun ayni lutfen bir yardimci olun ustalar rasgele yapiyor gibi ,araçta ariza lambası yakma veya ariza verme durumuda yok. Akif bey sizin sorun nasil çözüldümü bana bi yardimci olsaniz 05309742459 Yakıt filtresini değiştiniz mi ? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 Çaliştirinca ilk birkaç dakika yaptigi için ustalar filtreye bağlamiyolar !. ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2018 Paylaş 30 Ocak 2018 İlk önce filtreyi değiştirirdim ben.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ocak 2018 Paylaş 31 Ocak 2018 Mehmet bey kardeşim Bahsedilenlerin arasinda en uygun fiyat dediginiz gibi filtre olacak ilk ondan başlayam... Sizin sorunun aynisi benim yazdigim gibimiydi ilk cakistirma ve araba ,hava soğuk iken...! Yorum bağlantısı
Hasan Ali Gürsoy 31 Ocak 2018 Paylaş 31 Ocak 2018 Merhaba. Sabahları ben de yaşıyorum bunu. Bir yıl önce enjektör bakımları yapılmıştı. Ben turbo ile alakalı olabileceğini düşündüm. Ama turbonun 2. Viteste devreye girdiğine dair hayal meyal bir şey hatırlıyorum. Neden turbo dedim çünkü aracı alırken ekspertiz turbo bakım şster demişti. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2018 Paylaş 5 Şubat 2018 Bu enjektör gözüküyor sizin dediğiniz gibi turba 2 viteste aciliyor. Noktayi koyacak başka varmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts