Mehmet Özkan CİNDEMİR 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Arkadaşlar son bir aydır direksiyonu sağa veya sola çevirince daha ilk turun ortalarında boşluk benzeri bir şey oluyor ve tabiri caizse "lak" diye bir ses çıkıyor. Z rot yeni değişti baktırdım ses oradan değil. Biri kendi ön düzenci ustam olma üzere iki ustaya gösterdim ikisi de ya direksiyon kutusu ya da mafsaldan dediler. Sizce nereden olabilir ve arabam uzatılmış garantide bu mafsal veya direksiyon kutusu masrafı garantiye girer mi? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...kardesim bende de 2011 fiesta vardi garantisi devam ederken ilaclama yapildi bi sure ses kesildi garanti bitince yine ses yapmaya basladi uzatilmis garantiden mafsal degisti ancak stabilize yolda asiri ses vardi direksiyon kutusundan dediler 3500tl kutu fiyati yuzde 20sni talep ettiler ayrica klima kompresöru de bozlmustu 1200 tl istediler yuzde 20si bu fiyatsa yaptirmam dedm sonra araci sattim bu fiestalarda var bu sorun bi kisi daava etmis sifirini vermisler ayrica aracta asiri ses oluyor ve camlar da dusuyor hic memnun kalmadim Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Ali hocam bende komple dreksiyon kutusu mafsal vs garantiden degistirmistim 3000 lira gibi bir para idi ben sikayetlerin ve degisen parcalarin Oldugu formu yukluyorum sen al bunu istersen serviste yardimi olabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Evran 24 Haziran 2014 Paylaş 24 Haziran 2014 Arkadaşlar 2013 1.5 tdci trend kullanıcısıyım arabam daha 9500 km'de. bozuk yollarda amortisörlerden vurma sesi artık rahatsızlık verircesine gelmeye başladı. gecenlerde servise götürdüm direksiyon kutusunun değişeceğini söylediler. 25 hazirana randevu verdiler. kullanıcı hatası olmadığı takdirde garantiden değişeceğini söylediler. 9500 km'deki bir aracın direksiyon kutusu niye arızalanır? arızalıysa neden akslara vurma sesi yapar? garanti kapsamında tamirat yapılırsa bana herhangi bir ücret yansıtılır mı ? yeni bir Ford kullanıcısı olduğum için acemiliğime verin. daha servisin huyunu suyunu öğrenmeye fırsatım olmadı. Yorum bağlantısı
Gokhan Gürler 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Atilla bey dedigini şu saatte erinmesem gidip denicem ya ins olur bendede benim ki cok hafif ses yapior cok degil . Garanti kapsamında iken mavsal i yağladilar ve garanti bitince tekrar basladi 2 ay sora yani bidaha soyledim mavsal degiscek dediler o zaman da söyletmişlerdi garantinizin bitmesine 2 ay var ondan once ses yaparsa getirin hemen garanti dolmadan degistirelim 2 ay da ses çıkmazsa daha da çıkmaz dendi ama yine cikdi bu seferde ana bölgeye talep gönderdik yarisini otosan odicekdi yanlis hatırlamıyorsam mavsal 450 tl idi 225 tl yi benim ödemem istemdi bende kabul etmedim yağlattim onada 25 tl istediler para felan vermem dedim cikdim simdi yine ses var ama beni rahatsiz etmiyor . Atilla beyin dedigi gibi olursa cok tatli olur ama Yorum bağlantısı
Güven Kaya 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 bende de dönüşlerde çıt diye bir ses geliyor aynı sorunmudur acaba ? Yorum bağlantısı
Gokhan Gürler 1 Temmuz 2014 Paylaş 1 Temmuz 2014 Muhtemelen ayni sorundur . Ya ben o resimdeki civatayi sokemedim cok sıkmışlar Yorum bağlantısı
Güven Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 bunlar elektrikli direksiyon ama ya sanki o ses arıza gibi değil Yorum bağlantısı
Murat Okan 29 Eylül 2014 Paylaş 29 Eylül 2014 Şırıngayla Gres bassak nasıl olur acaba? Yorum bağlantısı
HALİM DEMİREL 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Arkadaşlar fotoları bir türlü çekemedim unutmadım ama buradan tarif edicem hiç yormayın kendinizi tarifinide yapıcam orayı burayı ekstradan söktürmeye gerek yok . Kendiniz bile yaparsınız yav .Ses kesiliyor ve hiç birşeye gerek yok acil bekliyoruzzzzzzz Yorum bağlantısı
HALİM DEMİREL 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) yok arkadaşlar, valla kafayı yicam arabadan soğudum yaa,, bu direksiyon beni delirtiyor, no name, fatih ustayada gittik gene aynı gene aynı, tornaya gönderdiler, bisürü bişeyler yaptılar gene var ses gene var, bu işin kesin çözümü nedir bir bilen duyan varsa, acilen bekliyorum .......... 8 Aralık 2014 tarihinde HALİM DEMİREL tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atilla Atun 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Benim dediğimi yapın olur , araba 11 aydır babamda herhangi bir sorun yok oğlum diyor Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Halim bey arabanız 2012den önceki bir fiesta modeliyse; 1-direksiyon mafsalı yağlanır 2-ses devam ediyorsa rot başları yağlanır, yine devam ederse değiştirilir 3-ses hala devam ediyorsa amortisör üst bilya takozları yeni tip takozlar ile değişir, sorun çözülür. Tanıdığım ve bu sesi gidermeye çalışan arkadaşlarımın geçtikleri aşamalar bunlar... Yorum bağlantısı
Recommended Posts