Yasir Uslan 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 YOk len, o kadar diil. Az bunadım. Sen kimsin? Yorum bağlantısı
Murat Dere 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Sen kimsin? Burası kim, ben neresiyim? Asıl sen kimsin olm, bacanaama n'aptın? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 o hooo. alın bunları buradan. İki dedebayt hafızaları ile ortalığı karıştırmasınlar 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 o hooo. alın bunları buradan. İki dedebayt hafızaları ile ortalığı karıştırmasınlar Pis! Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Kamerayı bugün denedim, 32 GB class10 Sandisk Ultra ile; - Motion Detection'u açarsanız araç durunca kayıt yapmıyor. Kapatınca durmadı. Bu motion detection kamera kapalıyken otomatik devreye giriyor mu acaba? - Gündüz çekimlerinde her türlü plaka okuyabilirsiniz. - Gece çekiminde Beyaz dengesini Auto'da ve Exporsue ayarlarını 0 ile bırakırsanız plaka okumak imkansız (Fotoğraftan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.) - 5 dakikada bir kayıt çok güzel, - Video dosyasının içine GPS koordinatlırını gömerek kaydediyor sanırım, yanında gelen program ile seyahatin tüm anlarını izleyebiliyorsunuz. 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 (düzenlendi) ohh tabi kameralarınız geldi biz bürokrasinin torbasına takıldık hele gelsin, bizde keyfini süreceğiz şaka bir yana, nasıl kullanılıyor ve en iyi ayarları nelerdir, paylaşıma devam ederseniz çok mutlu olurum abilerim Video çekimini inceledim ya bir şeyi yanlış yapıyoruz ayarlarda yada bize gelen kameralarda mı bir sıkıntı var anlamadım, gece önümde giden plaka okunuyor ama kesinlikle yanımdan geçen arabanın plakası okunmuyor Bugün gündüz çekiminde hava yağmurluydu, yine yanımdan geçen arabaların plakası güç bela okunuyor. Servert abinin hava açık ve 143 km/h ile giderkenki çekimiyle hiç alakası yok. Beyaz dengesi auto'da ve exprosure değeri 0 da idi. İşin uzmanlarından yorum bekliyorum. 15 Şubat 2014 tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Lens önündeki jelatini sökmedim de düşüp bayılayım 5 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Lens önündeki jelatini sökmedim de düşüp bayılayım Yok artık. Değildir 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Kamerayı bugün denedim, 32 GB class10 Sandisk Ultra ile; - Motion Detection'u açarsanız araç durunca kayıt yapmıyor. Kapatınca durmadı. Bu motion detection kamera kapalıyken otomatik devreye giriyor mu acaba? - Gündüz çekimlerinde her türlü plaka okuyabilirsiniz. - Gece çekiminde Beyaz dengesini Auto'da ve Exporsue ayarlarını 0 ile bırakırsanız plaka okumak imkansız (Fotoğraftan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.) - 5 dakikada bir kayıt çok güzel, - Video dosyasının içine GPS koordinatlırını gömerek kaydediyor sanırım, yanında gelen program ile seyahatin tüm anlarını izleyebiliyorsunuz. Haareket algılayıcı kamera kapalıyken devreye girmez Furkan'cım. Gece/gündüz plaka okuyorum. Ayarlar sendekiyle aynı yanılmıyorsam. GPS olayına ben de şaşırdım; GS1000'de her görüntü dosyasının bir de txt olarak koordinat kaydı tutuluyordu ki Google Maps'te o dosya ile koordinat takibi yapılıyordu. Bunda tek bir mov dosyası ile halletmişler işi. GPS anteni uyduya çok daha hızlı bağlanıyor, bu da güzel. Lens önündeki jelatini sökmedim de düşüp bayılayım Yok artık. Değildir Bence de değildir de öyle olsa da söylemez zaten artık. De mi le Furkan? 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 gündüz görüntüleri nerede Benim kamerada'da Furkan'ın yaşadığı olayın aynısı sol tarafta oluyor. gece ve gündüz sağ taraftaki araçların plakası çok rahat okunurken sol taraftaki araçların plakası çok zor okunuyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Lens önündeki jelatini sökmedim de düşüp bayılayım Ilk iş onu söktüm abi, kaçmaz benden Yok artık. Değildir Haareket algılayıcı kamera kapalıyken devreye girmez Furkan'cım. Gece/gündüz plaka okuyorum. Ayarlar sendekiyle aynı yanılmıyorsam. GPS olayına ben de şaşırdım; GS1000'de her görüntü dosyasının bir de txt olarak koordinat kaydı tutuluyordu ki Google Maps'te o dosya ile koordinat takibi yapılıyordu. Bunda tek bir mov dosyası ile halletmişler işi. GPS anteni uyduya çok daha hızlı bağlanıyor, bu da güzel. Bence de değildir de öyle olsa da söylemez zaten artık. De mi le Furkan? Olgu hocamın ve sizin gece çekimlerinize baktım sağ ve solda sizinkilerinde okuyamadık durdurunca Görüntü çekimlerimiz aynı gibi gece için, muhtemelen ben çok büyük beklenti içindeydim. Ama yinede kameradan çok memnunum, kırmızıda geçenlerin hepsini şikayet edeceğim gündüz görüntüleri nerede Benim kamerada'da Furkan'ın yaşadığı olayın aynısı sol tarafta oluyor. gece ve gündüz sağ taraftaki araçların plakası çok rahat okunurken sol taraftaki araçların plakası çok zor okunuyor. 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 (düzenlendi) Olgu hocamın ve sizin gece çekimlerinize baktım sağ ve solda sizinkilerinde okuyamadık durdurunca Görüntü çekimlerimiz aynı gibi gece için, muhtemelen ben çok büyük beklenti içindeydim. Ama yinede kameradan çok memnunum, kırmızıda geçenlerin hepsini şikayet edeceğim Şurada benim kameranın gece çekimi var. Yutuba atmadan önce görüntüyü flv yapmıştım küçülsün diye. Ayrıca yutub 720p olarak gösteriyor en fazla bu görüntüyü. Ve en sağdaki beyaz aracın plakasının 48 EP ... şeklinde okuyabiliyorum ben. Son rakamlar da bahsettiğim kalite ve çözünürlük düşüklüğünden okunmuyor. Karttaki görüntünün çok daha kaliteli ve ner olduğunu düşünürsek o rakamların rahat okunacağını söyleyebiliriz cınım. Ekleme: Yeşilde kalktıktan hemen sonra son rakamların 432 olduğunu gördüm kalite bozukluğuna rağmen. 16 Şubat 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Ilk iş onu söktüm abi, kaçmaz benden Olgu hocamın ve sizin gece çekimlerinize baktım sağ ve solda sizinkilerinde okuyamadık durdurunca Görüntü çekimlerimiz aynı gibi gece için, muhtemelen ben çok büyük beklenti içindeydim. Ama yinede kameradan çok memnunum, kırmızıda geçenlerin hepsini şikayet edeceğim Ben ilk mini 0801 almıştım. Onun gece çekimlerini görünce hayal kırıklığı yaşamıştım. Sonra GS6000 aldım. Miniye göre hayli iyi ama gt680'nin gece çekimlerini görünce gs6000'de gözümden düştü. Şimdi gs6000'i satıp, gt680 mi alsam diyorum. Bu işin sonu yok. Sonuçta 100 $'a satılan kamera bunlar. İşini yapıyor mu yapıyor. Çokta bir şey beklememek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Şurada benim kameranın gece çekimi var. Yutuba atmadan önce görüntüyü flv yapmıştım küçülsün diye. Ayrıca yutub 720p olarak gösteriyor en fazla bu görüntüyü. Ve en sağdaki beyaz aracın plakasının 48 EP ... şeklinde okuyabiliyorum ben. Son rakamlar da bahsettiğim kalite ve çözünürlük düşüklüğünden okunmuyor. Karttaki görüntünün çok daha kaliteli ve ner olduğunu düşünürsek o rakamların rahat okunacağını söyleyebiliriz cınım. Ekleme: Yeşilde kalktıktan hemen sonra son rakamların 432 olduğunu gördüm kalite bozukluğuna rağmen. Evet abi aynı hızda gidince okunuyor sağda da olsa solda da olsa. Yinede bencede diğer kameralara göre çok çok iyi gece çekimi var Ben ilk mini 0801 almıştım. Onun gece çekimlerini görünce hayal kırıklığı yaşamıştım. Sonra GS6000 aldım. Miniye göre hayli iyi ama gt680'nin gece çekimlerini görünce gs6000'de gözümden düştü. Şimdi gs6000'i satıp, gt680 mi alsam diyorum. Bu işin sonu yok. Sonuçta 100 $'a satılan kamera bunlar. İşini yapıyor mu yapıyor. Çokta bir şey beklememek lazım. Evet hocam, bence fiyatına göre harika bir çekim kalitesi var, ilk kullanımda biraz beklentim yüksekti galiba ama gayet iyi. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Evet abi aynı hızda gidince okunuyor sağda da olsa solda da olsa. Yinede bencede diğer kameralara göre çok çok iyi gece çekimi var Evet hocam, bence fiyatına göre harika bir çekim kalitesi var, ilk kullanımda biraz beklentim yüksekti galiba ama gayet iyi. Evet, gördüğüm en iyi gece çekimi. Olgu'yu da bu sayede zehirlemiştim zaten. Uçtuydu çocuk... 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Almayacağım yahu, bu kadar beğenmeme rağmen, bu kadar incelemeye rağmen almayacağım :lol::lol: içim gidiyor yahu Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Önemli : Bende ki Problem şundan kaynaklanıyor, benim ön cam 10 yıldır hiç değiştirilmemiş ve ön camda küçükte olsa sayılamayacak kadar çok taş izi var, ışık vurunca toplu iğne ucu kadar olan iz 1 mm'ya kadar genişleyip ışığı bozuyor Bozlumanın sebei buymuş, ön camıda değişemeyeceğime göre (taş maş çarpıp kırılına kadar, Allah büyük kaza göstermesin) bu şekil kullanacağız. Vesile ile GT680w ye verdiğim para helal olsun 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Önemli : Bende ki Problem şundan kaynaklanıyor, benim ön cam 10 yıldır hiç değiştirilmemiş ve ön camda küçükte olsa sayılamayacak kadar çok taş izi var, ışık vurunca toplu iğne ucu kadar olan iz 1 mm'ya kadar genişleyip ışığı bozuyor Bozlumanın sebei buymuş, ön camıda değişemeyeceğime göre (taş maş çarpıp kırılına kadar, Allah büyük kaza göstermesin) bu şekil kullanacağız. Vesile ile GT680w ye verdiğim para helal olsun Ön cam neden değişmiyor? Ay yoksa senin kaskon yok muu? Yazık gıı... Benim kaskom yılda iki kere cam değiştirebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Ön cam neden değişmiyor? Ay yoksa senin kaskon yok muu? Yazık gıı... Benim kaskom yılda iki kere cam değiştirebiliyor. Kaskom varda, öncelikle ön camın kırılması gerek şimdi kendim kırıp taş geldi hayata demem bana ters. Yedek anahtarım da yok servis kaskodan çıkaralım dedi. Dedim ben aldığım da yoktu, parasi ne ise o yoldan çıkaralim.Vesile ile büyük bir kaza olmadan ön cama taş değmesini bekliycez 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Kaskom varda, öncelikle ön camın kırılması gerek şimdi kendim kırıp taş geldi hayata demem bana ters. Yedek anahtarım da yok servis kaskodan çıkaralım dedi. Dedim ben aldığım da yoktu, parasi ne ise o yoldan çıkaralim. Vesile ile büyük bir kaza olmadan ön cama taş değmesini bekliycez İstanbul'da olsanız gariban 0801 kameramla GT680w sahiplerini kıskandığım için ön camınızı kırardım 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 İstanbul'da olsanız gariban 0801 kameramla GT680w sahiplerini kıskandığım için ön camınızı kırardım sesli güldüm, iyi cevaptı Mustafa hocam Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Kaskom varda, öncelikle ön camın kırılması gerek şimdi kendim kırıp taş geldi hayata demem bana ters. Yedek anahtarım da yok servis kaskodan çıkaralım dedi. Dedim ben aldığım da yoktu, parasi ne ise o yoldan çıkaralim. Vesile ile büyük bir kaza olmadan ön cama taş değmesini bekliycez Bazı kaskocular hallediyor... muşş... İstanbul'da olsanız gariban 0801 kameramla GT680w sahiplerini kıskandığım için ön camınızı kırardım Sen Eskişehir'e gitsene onun İstanbul'a gelmesini bekleyeceğine Mustafa. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Sen Eskişehir'e gitsene onun İstanbul'a gelmesini bekleyeceğine Mustafa. O kadar param olsa Gt860W alırdım Murat Bey Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 O kadar param olsa Gt860W alırdım Murat Bey Ay "bey" de olduk ya, hayırlısı... Her güzel cevap verdiğinde bi tarafa 1 lira koysaydın o kadar paran olurdu cınım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts