İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar
(düzenlendi)

Bu kadar beklememiz normal mi acaba ? Tecrübeli olanlar cevaplarsa sevinirim.

Biz şubatın 2 sinde sipariş geçtik.. martın 20 sinde geldi..  resim tarihlere göre Daha çok erken ..

Şafak baya başarılı.hayırlı olsun.

Sağol abim, seninki hafta içinde gelir inşallah. 

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abilerim merhaba. Benim kameradaki sorun halen devam ediyor. Kamera günde en az bir kere donuyor. Ya kabloları çıkarıp şarjın bitmesini bekliyorum ya da reset atıyorum. Sizin kamerada bu sorunla hiç karşılaştınız mı

Mustafa benimki bir kere dondu. Karttandır diye düşünerek kartı cihazda formatladım. Geçti. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abilerim kameranın montajını servet abinin yönlendirmesi ile çakmaklığa bağladım çokta temiz oldu. Sorum ise malum çabuk doluyor geceleri hareket sensörünü açık bıraksam işim görülürmü olumsuz bir duruma karşı.

Ben araçta bırakmıyorum, ortalık yam yam dolu anında çalarlar.. 300tl kamera birde cam masrafı uğraş dur.. 

Benim amacım arabada yokken zarar vereni yakalamak değilde, yolda giderken herhangi bir kazada kendimi aklamak için. 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abilerim kameranın montajını servet abinin yönlendirmesi ile çakmaklığa bağladım çokta temiz oldu. Sorum ise malum çabuk doluyor geceleri hareket sensörünü açık bıraksam işim görülürmü olumsuz bir duruma karşı.

Onu da Servet Abi'ne sorsana. :p;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Öyle ama ben onun için aldım :)

Kayıt yapsın sürekli dedi ama kart erken doluyor yahu :unsure2:

Hahaa o zaman Servet abin sana kocaman kart verecek. ;) İsteyenin bir yüzü, hadi bakalım. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Her gün yeniliyor kaydı. İşe yarar bişey olmayınca günlük yenilemesinin mahsuru yok, yoksa kart aşınıyormu ?

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Her gün yeniliyor kaydı. İşe yayar bişey olmayınca günlük yenilemesinin mahsuru yok, yoksa kart aşınıyormu ?

Belki de kart işe yaymıyodur ha, ne dersin cınım? :p Aaahahahaaa... :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Gönderilen Resim

Dün akşam Türkiye ye girmiş kameram heyecanla bekliyoruz bakalim :)

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Arkadaşlar bir sorunum var. Gt680'nin yapısı gereği camdan uzakta duruyor. Bu sebeple aynanın sol altına takamıyorum. Takarsam çok aşağıda kalıyor. Sağ görüşü olumsuz etkiliyor. Bir başka sıkıntı da camdan uzak olması sebebiyle daha fazla alanın yansoma yapması. Önceki kamerada gece çekimlerinde 4'lü flaşörün olduğu bölüme kadar yansıma olurken, bunda teybin ekranını bile görüyorum. Siz de durumlar nasıl? Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Vantuzlu değilde diğer cama direk yapışan aparatın boyu daha kısa onunla deneme şansınız var mı?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Vantuzlu değilde diğer cama direk yapışan aparatın boyu daha kısa onunla deneme şansınız var mı?

Maalesef bana sadece vantuzlu aparat geldi.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

+1

Bende yapışkanlı olanı kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

+1

Bende yapışkanlı olanı kullanıyorum.

Abi iyiki 801 i almışım senden , çok güzel :flowers:  Bu kamerada güzeldir'de sanki kamera olduğu bariz belli .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi iyiki 801 i almışım senden , çok güzel :flowers:  Bu kamerada güzeldir'de sanki kamera olduğu bariz belli .

Hiç kötü olay kaydına girmesin :friends:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
ozkanzorlu

xJPnZ5.jpg

Bizim kamera da ülkeye giriş yapmış. Hayırlısı bakalım.  :bravo:

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

kameramın donduğu anı yakaladım, memory error hatası veriyor, hata mesajı 3-4 kez ekranda beliriyor ve donuyor, sizce nedendir abiler ? kart samsung 32 gb

Başka bir kartla deneme şansın yok mu?

Bence karttan yapıyor

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sandisc 32 gb. Class 10 a yakın çalışıyor. Şafak Acar satıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Esgin

Bu gümrükçülerin işi gücü yok herhalde. Bizim forumun kameralarına takıyolar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Az önce bende sipariş verdim gerekli takibi yapacağımız numarayı daha sonra mı gönderiyorlar ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...