İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Safak Acar

Şafak, telefon numaran kayıp. Ara ve kargo adresini ver ;)

Nereye kayıp oldu abi :D

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

abiler kardeşler, uzun süre açık kalan kameranız donma yaptı mı ? benim kamera bazen donuyor.

Mustafa ben hiç açık bırakmadım, tesisatı değişirsem denerim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

gs9000 de uzun süre çalıştığında donuyordu.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Safak Acar

nihayet gelmiş. :)

Hayırlısı abi.. 

Bende yurt içinin pazartesinden beri Kocaeli nden Zeytinburnu na gelmesini bekliyorum..  Nasıl bi kargo firmasy sa.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

İlk alan pastayı ısmarlar ama :)

Senin canın sağolsun, herzaman abim. ;)

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şafak gün farkıyla önde :)

Abi forum kuralları gereği saymim diyorum ama yurt içi çok akıllı.. KArgo ilk  Zeytinburnuna geliyor sonra samatyaya gidiyor hangi mantıkla yapmışlarsa bunu.. 

Keşke şube teslim den ben almaya gitseydim iki gündür yollarda boşuna geziyor kamera..

ve bugun 5ten 6 ya kadar samatya şubeyi aradım telefonu açma bile açmadılar acayip sinirlendim.. 

3_66.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Benim telefonda iki günde geldi. Arhaviden bir günde geliyor. İnternet satuslarit muazzam arttı. Ama kargo firması kadrosu aynı sayı ve araçta.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

İlk alan pastayı ısmarlar ama :)

Ne demek abi :D 

Şuan yurtiçi kargoyu yakacak kadar delirdim.. Şeytan diyor al kargoyu para felan ödeme..  :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

abi.öm attım dönmedin :)

Anında cevap vermek gerektiğini bilmiyordum :)
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benim telefonda iki günde geldi. Arhaviden bir günde geliyor. İnternet satuslarit muazzam arttı. Ama kargo firması kadrosu aynı sayı ve araçta.

Abi olabilir ama bu durumun onla alakası yok.. 

Kesinlikle insanları bilerek bezdiriyorlar ve vip kargo ile işlem yapsınlar diye.. 15 tl ye bunlar 3 günde getiriyorsa 25 tlye 1 günde getirirler.. Tövbe olsun yurt içinden kimseye bişi göndermem daha..  

Aras la çalışıyorum ben daha hızlılar..

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mng anlasmam var. Ana burada but tek yurtici var. Yapacak birseyim yok maalesef.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi forum kuralları gereği saymim diyorum ama yurt içi çok akıllı.. KArgo ilk  Zeytinburnuna geliyor sonra samatyaya gidiyor hangi mantıkla yapmışlarsa bunu.. 

Keşke şube teslim den ben almaya gitseydim iki gündür yollarda boşuna geziyor kamera..

ve bugun 5ten 6 ya kadar samatya şubeyi aradım telefonu açma bile açmadılar acayip sinirlendim.. 

3_66.jpg

Kamera salı günü sabahı. Zeytinburnu Demirciler sitesinde şubede arasalar ben gider alırdım zahmet etmeselerdi ordan oraya gezdiriyorlar kameramı  :kafa2:

Mng anlasmam var. Ana burada but tek yurtici var. Yapacak birseyim yok maalesef.

Yok abi sen nerden bilcen bunların böyle yapacağını.. 

O değilde karşıma muhatap kimsede çıkmıyor biri telefonu açsa iki bağırsam çağırsam rahatlasam ama oda yok... :D

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu
(düzenlendi)

Benim pakette sıkıntı mı var. 2 kere torbaya eklendi diyor. Trabzon PİM'i arıyorum. Bizde böyle bir paket yok diyor. Ne iş anlamadım.

e3ezaqyh.jpg

tarihinde Olcay Eyüboğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne içtin sen? Ben de istiyom ondan. :punish:

Bu arada gümrük bedeli alınıyor 2,60 tl

Benden almıyorlar janim. ;)

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Bu arada gümrük bedeli alınıyor 2,60 tl

Servet abi benden mi alacaklar yine? Devleti zengin ettim valla.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne içtin sen? Ben de istiyom ondan. :punish:

Süper ötesi Hectisi klavyesi sapıtmış :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...