İçeriğe Yönlendir

Araç İçi Kamera Shadow-Tec Gt680W

Olgu Erhan

Recommended Posts

Cihat Küçükay
(düzenlendi)

Abi sana yazdığım mesajı satıcıya göndermen lazım. Menüsünü bilmiyorum ama sent message to dealer gibi bir yer olması lazım

Hah olgu bey yetişmiş imdadına :D

tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

no enough gps module in stock, we *küfür* some yesterday but all shipped, will get enough tomorrow demiş .

:D küfür ne abi :D:blink::lol:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

abi valla bilmiyorum  :D ben yazdım, forum küfür diye lanse etmiş, inan küfürleşmedik çinliyle :)

Şu profil resmine küfür edecek adam. :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Az önce bir bana birde arkadaşa toplam iki tane  sipariş verdim merakla bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Web sitelerinde gps alıcısı tedariği konusunda bu aralar sıkıntı olacağı yazıyordu :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Dün sipariş verdim, bugün skype'dan adres ile ilgili bir güncelleme yapmak için konuşurken bugün çıkıyor dedi kargonuz.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İlk iletideki link Logosuz olan hali :) Ben ondan almış oldum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çekimle ilgili problem yaşadım. İlk taktığım sd kart üzerinde tarihe göre klasörler var ve kart doldukça yeni klasörler hazırlayıp oraya kayıt yapıyor cihaz. İkinci sd kartı taktım ve 20 gb kadar kayıt yapmış. 8 gb boşluk hala duruyor ve tarihsel klasör dizimi ile kayıt yapmamış.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Çekimle ilgili problem yaşadım. İlk taktığım sd kart üzerinde tarihe göre klasörler var ve kart doldukça yeni klasörler hazırlayıp oraya kayıt yapıyor cihaz. İkinci sd kartı taktım ve 20 gb kadar kayıt yapmış. 8 gb boşluk hala duruyor ve tarihsel klasör dizimi ile kayıt yapmamış.

Kart uyumsuz olabilir ?
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

İki kartta aynı seri. Anlamadım niye öyle oldu.

İki kartıda cihaz içinden kendi formatladımı ?
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

evet

Şimdi 1 sd kart sıkıntısız ama diğerinde sorunlar var doğru anladım demi ? 3. Bir kart denemek gerekli sizce ?
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu kamerada hareket sensörü varmı ?

Evet var.
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Olgu, günlük klasör olarak başladı kayıtlara. Kendiliğinden düzeldi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Olgu, günlük klasör olarak başladı kayıtlara. Kendiliğinden düzeldi

Olur abi, ilk Bursa'ya geldiğinde bu kamerayı hediye olarak alırım sıkıntı yok. :p Kabul ederim yağni. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yarin bursada olacagim,hediyeler itinayla kabul edilir :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi senin kamerada durum ne :) bende yurtdışına sevk yazıyor 4 gündür.  Uçak kayıp mı oldu ne ? :)

bir 10 gün öyle kalacak zaten ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...