İçeriğe Yönlendir

Fusion Radyo Anteni

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

Antenimi kar temizleme işgüzarlığı yapan kapıcım kırdı. tam dibinden kırılmış ve pense ile dibini çıkaramadım.

İlacı nerde ve kaçadır? Tavan döşemesi mi sökülecek yoksa tırnakları zorlayınca üstten çıkıyor mu muhafaza?

2006 fusion makyajlı kasa.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ford'u bilmiyorum ama renault'ların eski serilerinde tavan lambası söküldü mü, anten ortaya çıkıyordu. Sende de öyle olabilir mi hocam?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Önce iç aydınlatma aynası sökülecek , anten vidaları zaten görünüyor.Sonra set halinde yenisi alınıp takılacak. 

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

su izolasyonu için silikon vb? Gerçi açınca görünür.

Kendi contası var. Clio' da o kısımdan su alıyordu ameliyat eldiveni ile conta yapmıştık.Sonruz bir şekilde senelerce kullanıldı. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kendi contası var. Clio' da o kısımdan su alıyordu ameliyat eldiveni ile conta yapmıştık.Sonruz bir şekilde senelerce kullanıldı. 

Kronik problemdi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Diğer bir seçenek, 

İç kısımda kalan metale yapışabilecek bir cisim bulunur ve uygun yapıştırıcı ile o kısma yapıştırılır.Sonra ise çevrilerek çıkarılır.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Tavan lambası sökülünce antene ulaşılabiliyor..En azından c max ta öyle

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

iyi akşamlar.benim antenimi  çocuklar top oynarken dibinden kırmış.tamırcim yapıştırdı.

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

sprey olan yapıstırıcı ile yapıştırdı.radyo cekıyor. bazı kanallarda cızırtı yapıyor.yenısı 10 -15 lıra

cıvatası  anten cubugu icınde kırıldıgı ıcın yapıştırdım.cıvatanın  erkek kısmı  tavana  bağlı anten gövdesinde

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Anteni aldım 20TL yan sanayi. (bostancı oto sanayi üçel ford parça). Hafta sonu resimli olarak takarım paylaşırım sanırım.

Herkese teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Güven

Otomatik yıkamada benim anten de kırıldı, Serviste indirimli bakım günlerine denk gelmişim, 15 dak. da 17 TL ye değiştirdiler serviste.. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...