Sinan Tatar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Arkadaşlar bugün sabah aracıma bindim kontağı çevirdim araç çalışmadı ustayı aradım akü bitmiş olabilir dedi. Komşumuzun arabasından takviye yapıp çalıştırdık akşam dönüşte normal çalıştı. Bu durumda akü bitmiş olsa akü uyarı ışığı yanması veya ikaz etmesi gerekmez miydi? Araç 2011 model titanıum x paket 34.000 km benzin / lpg sistemi mevcut. Bu konu ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Ustanın dediğine göre benzinli araçlarda lpg takılı olduğu zaman lpg sistemi de aküden beslendiği için,akünün ömrünü kısalttığını söylüyor ve arabamızın aküsünü 60 ampere çevirmemizi istiyor.Aracım bugüne kadar bir kez bile çalışmamazlık yapmadı.Akü gerçekten de ömrünü bitirmiş ola bilir mi? Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ben ustanın dediğine aynen katılıyorum Sinan Bey.Aynı sorunu kızımın arabasında yaşamıştık.Akü değişince sorun kalmamıştı... Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 60 Ampere çevirmeniz gerkiyor demişsiniz normalde kaç amper fiesta akü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 bizim ustalar, akü bitmesine bile bir sebep bulmaya çalışıyor ya.... akü bir sabah marş basmaz, o an anlarsınız bitttiğini herhangi bir uyarı vermez 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 60 Ampere çevirmeniz gerkiyor demişsiniz normalde kaç amper fiesta akü 70 amper değil mi ki :o Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 amperi yüksek akü seçmenin, bitmesi ile de bir ilgisi yoktur, ne ustası bu? 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 amperi yüksek akü seçmenin, bitmesi ile de bir ilgisi yoktur, ne ustası bu? Çağlar abi, fiestaların amperi kaç olmalı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 benznli sanırım? Düşük olmaz mı 40 marşa basacak o kadar? Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Abi bilmediğimden sordum, sinirlenme hani kimisi 60 amper taktım, 70 amper taktım falan diyor ya o yüzden düşük olmaz mı dedim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 yok yani belki tesisat flaan vardır, soru işareti ona, zaten 70 ler sığmaz oraya Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Benim de bayramda başıma geldi. AKşam eve geldim kontağı kapattım, üstelik Antalya'da idik. Sabah Isparta'ya döneceğim kontağı açtım tık yok. Takviye ile çalıştırdık. Isparta'ya geldim. Ertesi gün aküyü değiştirmiştim. Allah'tan bayramın son gününe denk gelmişti. Yoksa bayram boyunca uğraşır dururduk, nöebtçi akücü olmadığüına göre... 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 yok yani belki tesisat flaan vardır, soru işareti ona, zaten 70 ler sığmaz oraya Anladım abi, bilgi için teşekkürler Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar özellikle kışın motoru durdurmadan farları kapatın birde aracı durduktan sonra bagajı uzun süre açık tutmayın.Benim delphi akü 3 yılı doldurmuştu.Torpidoyu açık unuttuğum için sabah tamamen boşalmıştı.Akşam iş dönüşü aracı düzenliyeyim derken akü bitti anlayacağınız.Akü şarj istiyordu, kafam rahat etsin diye Bosch 74A taktırdım.Tam oturdu, focus 1'e yalnız lpg beyninin yerini değiştirmek zorunda kaldım. 28 Aralık 2013 tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 bizim ustalar, akü bitmesine bile bir sebep bulmaya çalışıyor ya.... akü bir sabah marş basmaz, o an anlarsınız bitttiğini herhangi bir uyarı vermez Ee abi bizde birşeylere inanmak için illaki sebebp arıyoruz normaldir Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Arkadaşım geçen ay garantiden biten aküsünü ücretsiz değiştirdi. Yorum bağlantısı
Sinan Tatar 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sevisi aradım aracın garantisi devam ediyor ama Lpg takılı olduğu için garantiden değiştirmiyoruz dediler bende pazartesi gidip 60 Amper bir tane mutlu ve ya inci alacağım akücü bunlar çok iyi dedi ford ta zaten mutlu alıyormuş kendi logosunu yapıştırıp satıyor dedi saygılar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 lpg, akünün garabntisini etkilemez, abs nin de kalorifer motorunun da, hayatında bakıma girmese, yetkili servise uğramasa bile, 444FORD u arayın, direnin, hakkınızı alın Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 lpg, akünün garabntisini etkilemez, abs nin de kalorifer motorunun da, hayatında bakıma girmese, yetkili servise uğramasa bile, 444FORD u arayın, direnin, hakkınızı alın LPG varsa aküyü garantiye sokmuyorlarmış, servisteki elektrikçi arkadaş demişti. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 444FORD müşteriye yazık ya ayrıca garanti onayını o arkadaş vermiyor yetkisini bilsin Yorum bağlantısı
Mesut Akyürek 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sevisi aradım aracın garantisi devam ediyor ama Lpg takılı olduğu için garantiden değiştirmiyoruz dediler bende pazartesi gidip 60 Amper bir tane mutlu ve ya inci alacağım akücü bunlar çok iyi dedi ford ta zaten mutlu alıyormuş kendi logosunu yapıştırıp satıyor dedi saygılar benim 6 veya 7 . sefer oldu 2 sefer akü değişti şimdi bana soylenen şey lpg kaynaklı denildi bakalım yarın gotürecem tekrar inş.sonuç alırım LPG varsa aküyü garantiye sokmuyorlarmış, servisteki elektrikçi arkadaş demişti. valla aynısı bana denildi bilmiyorum nasıl olacak 444FORD müşteriye yazık ya ayrıca garanti onayını o arkadaş vermiyor yetkisini bilsin ne yapmamızı onerirsiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 bu telefonu arayıp, lpg nin akünün garantisini nasıl etkiledğini sorun, e mail verin oraya yazılı bildirsinler Yorum bağlantısı
Recommended Posts