İçeriğe Yönlendir

Yeni Yildizim; 2006 C180 Kompressor Avantgarde Sport

Mahmut Şahin

Recommended Posts

Fatih Kasa

Hayırlı olsun . .Güle güle kullanın....

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı , uğurlu olsun.. Allah kaza, bela göstermesin :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Mahmut Şahin

Bugun ilk kazami yaptim yildizla. Geri geri gelirken yol kenarinda satis yapan arac ve civarindaki kisilere dikkatle bakayim derken sag arkadan elektrik diregine bodoslama carptim. Kirilan far camindansa acilan boyun zedelenmesi engelleyici sistem fisekleri yuzunden sanirim maliyet biraz daha artacak gibi. Mala gelsin de tek cana birsey olmasin demekten baska care yok. ve iyiki direkle araba arasinda canli birsey yoktu sukurler olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bugun ilk kazami yaptim yildizla. Geri geri gelirken yol kenarinda satis yapan arac ve civarindaki kisilere dikkatle bakayim derken sag arkadan elektrik diregine bodoslama carptim. Kirilan far camindansa acilan boyun zedelenmesi engelleyici sistem fisekleri yuzunden sanirim maliyet biraz daha artacak gibi. Mala gelsin de tek cana birsey olmasin demekten baska care yok. ve iyiki direkle araba arasinda canli birsey yoktu sukurler olsun.

Geçmiş olsun. Allah büyüğünden korusun sizi.. 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Abi çok çok geçmiş olsun, kimsenin canına bir şey olmamış ya gerisi yalan.

Bana fotoğraf gönderecektin abi ;)

Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Sonunda su gicik tableti zorla kullanabilsemde resim yukleyebildim. Ilk fotoda boyun zedelenmelerini engellemek icin carpma aninda koltuk kafaliklarinin acilmis halleri. Malesef su an carpismadan onceki konumlarina geri gelmiyorlar. Ikinci fotoda ise yerinden cikan tampon baglantisinin tarafimdan yerine takilmis ve en azindan Sivasa gidene kadar arkamdan gelenler icin fonksiyonlar tamam ama sagini solunu japon yap. Koli bandi marifetiyle bir araya getirdigim yarali arka far gorunmekte.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Sonunda su gicik tableti zorla kullanabilsemde resim yukleyebildim. Ilk fotoda boyun zedelenmelerini engellemek icin carpma aninda koltuk kafaliklarinin acilmis halleri. Malesef su an carpismadan onceki konumlarina geri gelmiyorlar. Ikinci fotoda ise yerinden cikan tampon baglantisinin tarafimdan yerine takilmis ve en azindan Sivasa gidene kadar arkamdan gelenler icin fonksiyonlar tamam ama sagini solunu japon yap. Koli bandi marifetiyle bir araya getirdigim yarali arka far gorunmekte.

Abi birazdan eve geçer WIS dan bakarım yerine takılıyor mu, nasıl bir işlem yapmak gerekiyor diye.
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Çok geçmiş olsun. Konuyu daha önce görmemişim hayırlı olsun biraz geç oldu :) Önden 30 km hız üstünde çarpmalarda airbag'ler patlarken bu kafalıklar niye bu kadar hassas yapılmışlarki? Arkaya 3-5 km hızda çarpmada devreye girmişler ?

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Mahmut abi kaza anında sağ koltukta kimse oturuyor muydu?

Yok baskanim. Onde sadece ben vardim dogal olarak. Arkada ise bir yetiskin birde ellerinden oper bizim iki numarali cocuk vardi. Ama ne hikmetse her iki kafalik birden firladi. Ama su kadarini soylemeliyim ki, iyi bir hacatmis benim koltugum asiri dercede geriye yatik oldugu halde, carpmayla kafamin boyunluga yapismasi neredeyse eszamanli gibi oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Yok baskanim. Onde sadece ben vardim dogal olarak. Arkada ise bir yetiskin birde ellerinden oper bizim iki numarali cocuk vardi. Ama ne hikmetse her iki kafalik birden firladi. Ama su kadarini soylemeliyim ki, iyi bir hacatmis benim koltugum asiri dercede geriye yatik oldugu halde, carpmayla kafamin boyunluga yapismasi neredeyse eszamanli gibi oldu. 

Abi parça görevini on numara yapmış. Bilgisayarı açtım birazdan bu konuya eklerim abi gerekenleri.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Abi parça görevini on numara yapmış. Bilgisayarı açtım birazdan bu konuya eklerim abi gerekenleri.

Wis i olmayan mersedesci harbi fisssss. Evde olaydim acardim mis gibi wisimi bakardim isime. Allah eksikligini gostermesinki sizler varsiniz hamdolsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Wis i olmayan mersedesci harbi fisssss. Evde olaydim acardim mis gibi wisimi bakardim isime. Allah eksikligini gostermesinki sizler varsiniz hamdolsun.

Ne demek abi, lafımı olur. Ayrıca sana mail attım.

Belki işine yarayan olur diye burada da paylaşıyorum.

w203_kafalik1.jpg

w203_kafalik2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Maaşallah güle güle Kullan Abi olay bitmiş :)

Kaza içinde çok çok geçmiş olsun

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

Furkanim su aracin ilk tesliminde verilen ve yayi geri kurmak icin verilen aparatin resmini ve GF91.16-P 2004PM prosedurunu de sana zahmet olazsa onceki mesajindaki gibi iletebilir misin. Buyuk ihtimalle o aparat benim arabanin ilk sahibinden aldigim avadanlikta olabilir. Cunku avadanlikta anlam veremedigim bir metal hacat var. Belkide aranan kan bizde vardir da haberimiz yoktur. Allah razi olsun simdiden.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Furkanim su aracin ilk tesliminde verilen ve yayi geri kurmak icin verilen aparatin resmini ve GF91.16-P 2004PM prosedurunu de sana zahmet olazsa onceki mesajindaki gibi iletebilir misin. Buyuk ihtimalle o aparat benim arabanin ilk sahibinden aldigim avadanlikta olabilir. Cunku avadanlikta anlam veremedigim bir metal hacat var. Belkide aranan kan bizde vardir da haberimiz yoktur. Allah razi olsun simdiden.

Abi o prosedürde el aletinden bahsetmemiş, ama senin için ararken 204 için olan şunu buldum; Muhtemelen sistem aynıdır.

Bulduğum online link 

http://www4.mercedes-benz.com/manual-cars/ba/cars/w204/tr/manual_base.shtml

w203_kafalik3.jpg

burada alet olmaksızın nasıl yapabileceğini söylemiş, eğer zor olursa alet yardımıyla şu şekilde yapabilirsiniz demiş.

w203_kafalik4.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

geçmiş olsun abi.

bu aralar bizim araç içinde fazla nazar çıkıyor :) bu gün tüm gün cam açık kalmış. geçende birisi arka kapıdan bana dalıyordu :p

bu arada abi bundaki motor ile c200 k  daki motorun tam farkı ne? ikiside 1.8 değil mi? 200 K 163ps ise bu kaçlık

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

geçmiş olsun abi.

bu aralar bizim araç içinde fazla nazar çıkıyor :) bu gün tüm gün cam açık kalmış. geçende birisi arka kapıdan bana dalıyordu :p

bu arada abi bundaki motor ile c200 k  daki motorun tam farkı ne? ikiside 1.8 değil mi? 200 K 163ps ise bu kaçlık

Bunlar aynı motor ama sanırım ya yazılımsal yada kompresörlerinde fark var Mustafa. Bunlar 143 BG.

w203 180K-200K-230K hepsinin motor bloğu aynı ama sanırım sıkıştırma oranlarında bir fark var.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

230K larda mı 1.8 motor.

2.0 motor olanı hangileri  203 de

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...