İçeriğe Yönlendir

Gs9000 Araç Içi Kamera

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Sağolun arkadaşlar, bugün Yenibosna tarafındaydım, bir video daha paylaşayım. kamera için ön camın temizliği çok önemli ayrıca cama yansımalar oluyor bu netliği engelliyor, videoyu seyrederken pauseye basın sağdaki, soldaki yazıların tamamını okuyabiliyorsunuz, yine kendi proğramıyla kendi çektiğiniz videoları izlerken, harita üzerinde nerede olduğunuzu ve gittiğinizi görüyorsunuz. izlerken ayarlardan 1080p kalitesini seçmeyi unutmayın. ;)

ses kaydederken motor cızırtısı yok emmi bilgin olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Sağolun arkadaşlar, bugün Yenibosna tarafındaydım, bir video daha paylaşayım. kamera için ön camın temizliği çok önemli ayrıca cama yansımalar oluyor bu netliği engelliyor, videoyu seyrederken pauseye basın sağdaki, soldaki yazıların tamamını okuyabiliyorsunuz, yine kendi proğramıyla kendi çektiğiniz videoları izlerken, harita üzerinde nerede olduğunuzu ve gittiğinizi görüyorsunuz. izlerken ayarlardan 1080p kalitesini seçmeyi unutmayın. ;)

ses kaydederken motor cızırtısı yok emmi bilgin olsun.

Abi hayırlısı olsun iyi günlerde kullan. Sol tarafı çekerken mercek mi kirli cam mı anlayamadım. Bu paylaştığın videodaki 1.51 inci saniyede durdurunca görüntüyü sol taraftaki taksinin plakası okunamaz iken sağ taraftaki beyaz enk KİA rahatça okunuyor. Belki taksi hareket halinde olduğu için olabilir tam çözemedim. Bu gündüz görüntüsünün de kayıpsız netlikte videolarını yükleyebilirmisin acaba ? 

Şu an gece çekimi iniyor GPS nasıl çabuk sinyale kitleniyormu ? Sök tak yapması pratikmi yoksa sabitmi bırakıyorsunuz ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)
Abi hayırlısı olsun iyi günlerde kullan. Sol tarafı çekerken mercek mi kirli cam mı anlayamadım. Bu paylaştığın videodaki 1.51 inci saniyede durdurunca görüntüyü sol taraftaki taksinin plakası okunamaz iken sağ taraftaki beyaz enk KİA rahatça okunuyor. Belki taksi hareket halinde olduğu için olabilir tam çözemedim. Bu gündüz görüntüsünün de kayıpsız netlikte videolarını yükleyebilirmisin acaba ?

Şu an gece çekimi iniyor GPS nasıl çabuk sinyale kitleniyormu ? Sök tak yapması pratikmi yoksa sabitmi bırakıyorsunuz ?

Olgu çok teşekkürler, sanırım Cam buhar yapmış, sen söyleyince fark ettim, youtubeye yükledikten sonra siliyorum, birdahaki sefere yüklerim.

gps bazen çok çabuk, bazende uzun sürebiliyor, bunun sebebi uyduların çoğu güneyde olduğundan sanırım. 

söküp takması çok kolay, vantuzu çıkarmıyorsun biraz altında mandal var, mandala basıp ileriye itince cihaz ayrılıyor.

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Süpermiş abi, bir adette bana lazım. Gümrüğe takılmamış olmasıda çok çok iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Süpermiş abi, bir adette bana lazım. Gümrüğe takılmamış olmasıda çok çok iyi

300-400 $ lık bir kamera almıyorsanız gümrük diye birşey yok .) Tecrübe ile sabit 4 senelik Yurtdışı alışveriş tecrübeme dayanarak söylüyorum  :yes:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

300-400 $ lık bir kamera almıyorsanız gümrük diye birşey yok .) Tecrübe ile sabit 4 senelik Yurtdışı alışveriş tecrübeme dayanarak söylüyorum  :yes:

40$ lık takılıdı da ondan dedim ;)

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

uygunluk tse belgesi istendi 

Hay allah kötü şansında bu kadarı :( Ben en az 70 kişinin (abartmıyorum) kamera getirdiğine şahit oldum şu zamana kadar ( 6 tane ben satın aldım ) hiç denk gelmedi. Hakikaten büyük talihsizlik :(  ne oldu peki sonra ?  :shok:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hay allah kötü şansında bu kadarı :( Ben en az 70 kişinin (abartmıyorum) kamera getirdiğine şahit oldum şu zamana kadar ( 6 tane ben satın aldım ) hiç denk gelmedi. Hakikaten büyük talihsizlik :(  ne oldu peki sonra ?  :shok:

2009 senesinde far getirtmiştim oda takıldı, 200 paund farları aldığım rakamdı, 300TL gümrüğe ödediğim rakamdı. Bir ürün gümrüğe takıldığı anda işlemi uzun, ordinosu, ardiyesi, vergisi tutanağı forumu teslimi , gümrükçüsü vs... İşimiz gereği ile yurt dışı ile çalışıyoruz malesef bu sıkıntıları göz ardı etmemek gerek. Bedeli bu prosedür ücretlerini karşılamayan cihazlar iade olarak orada bırakılıyor ;) Yeterki kıl memure denk gelmesin

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan
(düzenlendi)

2009 senesinde far getirtmiştim oda takıldı, 200 paund farları aldığım rakamdı, 300TL gümrüğe ödediğim rakamdı. Bir ürün gümrüğe takıldığı anda işlemi uzun, ordinosu, ardiyesi, vergisi tutanağı forumu teslimi , gümrükçüsü vs... İşimiz gereği ile yurt dışı ile çalışıyoruz malesef bu sıkıntıları göz ardı etmemek gerek. Bedeli bu prosedür ücretlerini karşılamayan cihazlar iade olarak orada bırakılıyor ;) Yeterki kıl memure denk gelmesin

Abi sen yurtdışından Nazar boncuğu getir bak o takılmaz memur "nazar bu nazar" der vergi eklemez  :nazar:

:D  :D  :D

Benim bu hava temizleme cihazının işlem listesi. Amerikadan geldi gümrüğe girdi ama 3.5 tl sadece vergi çıktı. Güle oynaya gittim teslim aldım gümrükten izmirde :)

oab1.jpg

tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Olgu bugünkü çekimlere baktım, senin dediğin gibi sağ taraf gayet net iken, sol taraf sisli gibi, yarın lense bakacağım, ondan değilse neden olabilir sence?

bugün çektiğim bir video, 1.22 saniyeden sonra dikkatli bakın taksiciye. kornayı çalınca nasıl kaçtı.

1080p yapıp izleyin.

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Olgu bugünkü çekimlere baktım, senin dediğin gibi sağ taraf gayet net iken, sol taraf sisli gibi, yarın lense bakacağım, ondan değilse neden olabilir sence?

bugün çektiğim bir video, 1.22 saniyeden sonra dikkatli bakın taksiciye. kornayı çalınca nasıl kaçtı.

1080p yapıp izleyin.

Abi içine siniyorsa böyle kullan, yoksa şikayet aç bak bende 41$ a aldığım ürün sıkıntılı çıktı iade için şikayet açtım. Geri yolla derse +6 $ daha talep edicem benim suçummu.

Birde benim tavsiye ettiğim cihazları, linkleri takip etsen abi ah ah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

haklısın Olgu. ;)

sanırım öndeki lens ayarından kaynaklanıyor, gece gündüz ayarı var onu deneyip tekrar bakacağım.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bu ayarların nasıl olması gerekiyor, seçeneklerde baya değişik şeyler var.

ke0s.jpg

pqaz.jpg

tjy2.jpg

z8cr.jpg

lsq1.jpg

ivud.jpg

hgxa.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün birazda manzara ekliyeyim dedim, ayarlardan 1080p yapıp izleyin, şunu gördümki lens çok dışarıda olduğundan sol taraftan çok yansıma alıyor, güneş tarafından.

Yorum bağlantısı
Misafir

Lokman Abi kamera sanki ön cam rezistanslarına odaklanıyor gibi:) ikinci konu da durduğun yerde hız 10km gösteriyor. Bunun bir ayarı olabilir, sapmalı hesaplaması için 10km fazla gösteriyordur.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Lokman Abi kamera sanki ön cam rezistanslarına odaklanıyor gibi:) ikinci konu da durduğun yerde hız 10km gösteriyor. Bunun bir ayarı olabilir, sapmalı hesaplaması için 10km fazla gösteriyordur.

Saygılarımla.

Evren aynen haklısın, rezistansın haricinde soldaki yansıma, soldaki netliğide engelliyor, hız konusu ise, bunların çalışma şekli navigasyondan farklı biraz, navigasyon cihazları aracın süratinden 5-7 km daha az gösterirken bu direk araç hızıyla aynı gösteriyor, ancak durduktan 3-5 saniye sonra sıfıra düşüyor, hareket ettikten sonrada 3-5 san,ye sonra hızı gösteriyor. tespitlerin çok yerinde teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Misafir

1.22 ye kadar izledim bence çok güzel görüntüler.

Bu arada 14 aralıkta verdiğim kamera gelmedi hala :(

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Kargo numarası yok ki abi adam almamış, yenisini gönderirim diyor.

45 gün geçirmeyinde ( itiraz süresi)

Fox offer da bug olmuş 60 $ indirim yapıyordu kod girince :) hurra 30 kişi kamera aldık ama sabah iade geldi :)

Gönderilen Resim

106 $ lık kamerayı 47 $ dan balıklama atladı millet ben dahil :) belki ya tutarsa diye.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat Yalçın

Lokman  Bey Selamlar ,  

GS9000 ile  GS6000 modelleri arasındaki farkları incele şansını  oldumu acaba ? ne gibi  farklar mevcut ? birde  GS9000 gorus acısını  ben  178 derece okudum diye  hatırlıyorum siz 170 derece yazmısınız emin olamadım ;

Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Açı arttıkça plaka okuma düşer. Açı yüksek en iyi diye birşey yok :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Olgu Erhan

Lokman Bey Selamlar ,

GS9000 ile GS6000 modelleri arasındaki farkları incele şansını oldumu acaba ? ne gibi farklar mevcut ? birde GS9000 gorus acısını ben 178 derece okudum diye hatırlıyorum siz 170 derece yazmısınız emin olamadım ;

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/251911-Ara%C3%A7-Kameras%C4%B1-A%C3%A7%C4%B1-%C3%96nemi-%28-Neden-Cep-Telefonu-Kullan%C4%B1lmaz-%29

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...