Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Arkadaşlar fiesta flair aracımın orjinal ampulleri berbat önümü göremiyorum geceleri sisleri açmak zorunda kalıyorum. xenon da yapmak istemiyorum mercek filan taktırmak gerekecek hem masraflı hem orijinal halini bozmak istemiyorum. Üzerindeki ampuller osram 55 wattlık H4 ampül önerebileceğiniz deneyiminiz olan marka- model ne olabilir? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Arkadaşlar fiesta flair aracımın orjinal ampulleri berbat önümü göremiyorum geceleri sisleri açmak zorunda kalıyorum. xenon da yapmak istemiyorum mercek filan taktırmak gerekecek hem masraflı hem orijinal halini bozmak istemiyorum. Üzerindeki ampuller osram 55 wattlık H4 ampül önerebileceğiniz deneyiminiz olan marka- model ne olabilir? osram nightbreaker plus H4 kullanabilirsiniz,oldukça fazla iyi yorum var ben de en kısa zamanda aracımın farlarını onlar ile değiştireceğim Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Ben Bosch Plus 90 H4 ampülleri 20.000 km'dir kullanıyorum memnunum. Her yerde bulunmuyor, netten sipariş vermiştim. Onun yerine osram night breaker Plus + 'da kullanılabilir. Onu kullananlarda memnun. Tekli'de satılıyor, çiftlide. Tekli'ler 17 TL ve 2 tane alınca 34'e geliyor. Çiftli kutudakiler 50'ye yakındı. Aynı ampül ama neden böyle fiyat farkı var diye incelemiştim. Kesinlikle kalite farkı var ve ampül üzerindeki kodlar farklı. Kutudakilerin hepsinin kodu aynı ama teklilerin farklı ve sanki başka biryer üretmiş gibi biraz malzeme farkı var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Bu modeli inceledim de sık arızalanıyormuş kullanıcılar sürekli değiştirmekten bıktım diye yorum yazmışlar Plus olanda sorun giderildi biraz daha Yorum bağlantısı
Ali Eren 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Kaliteli bir halojen ampül çözüm olacaktır. Ben en son bosch plus90 kullanmıştım. 1,5 yıl dayandı ama aydınlatmasından çok memnundum. http://www.geceucusu.com/forum/8-halojen/ Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 philips in kini çok övüyorlardı h4 xtreme vision kesinlikle bir bakın Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 Bosch Xenon Silver serisi halojen H4'leri tavsiye ederim. Night Breaker kullandım. Sıradan ampullere göre çok çok başarılı ama Bosch Xenon Silver NB'yi katlar diyebilirim (ömür ve ışık). Şu fotoğraftaki olay gerçekten yaşanıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 3 Ocak 2014 Paylaş 3 Ocak 2014 H7 Osram Night Breaker kullanıyorum gayet memnunum,hiçbir sorunda yaşamadım sahibindende H7 60 liraydı takımı Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Bende nightbreaker plus h4 öneririm, ama ilk önce eğer farlarınız pislenmişse onları temizletmenizi öneririm.Ampül değişimden daha çok faydası olur. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 osram nightbreaker plus,Bosch Xenon Silver serisi,philips h4 xtreme vision,Bosch Plus 90 H4 arasında seçim yapacağım o zaman hangisi denk gelirse artık herkese çok teşekkürler arkadaşlar Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Bosch Xenon Silver serisi halojen H4'leri tavsiye ederim. Night Breaker kullandım. Sıradan ampullere göre çok çok başarılı ama Bosch Xenon Silver NB'yi katlar diyebilirim (ömür ve ışık). Şu fotoğraftaki olay gerçekten yaşanıyor.. bu normal ampul dimi semih ? aracın farının xenon olması gerekmiyor.? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) Bosch Xenon Silver serisi halojen H4'leri tavsiye ederim. Night Breaker kullandım. Sıradan ampullere göre çok çok başarılı ama Bosch Xenon Silver NB'yi katlar diyebilirim (ömür ve ışık). Şu fotoğraftaki olay gerçekten yaşanıyor.. bu normal ampul dimi semih ? aracın farının xenon olması gerekmiyor.? Aynen Süleyman abicim. Bildiğimiz yurdum halojen ampulleri. Adındaki Xenon; camı içerisindeki Xenon gazından geliyor. Halojenlerin erişebileceği en üst nokta diyebiliriz.. Hatta şöyle söyleyeyim, far ayarı nekadar iyi olursa olsun, insanlar kısaları uzun sanıp selektör yapıyorlar. Uzunları yakınca saygı duruşuna geçiyorlar 4 Ocak 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Arkadaşlar fiesta flair aracımın orjinal ampulleri berbat önümü göremiyorum geceleri sisleri açmak zorunda kalıyorum. xenon da yapmak istemiyorum mercek filan taktırmak gerekecek hem masraflı hem orijinal halini bozmak istemiyorum. Üzerindeki ampuller osram 55 wattlık H4 ampül önerebileceğiniz deneyiminiz olan marka- model ne olabilir? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239677-fiestay%C4%B1-bi-xenonlayal%C4%B1m/page-2 sistemi yaptırdıktan sonra çok memnun kaldım ve tavsiye edebilirim,şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, yalnız sinyal kolu - elektrik tesisatının ve far bölgelerinin zarar görmemesi için mutlaka kaliteli bir marka RöLE ve parça taktırmayı unutmayın ve usta bir elektrikçiye gösterin, arabanın elektrik tesisatını usta iyi bir incelesin, yapılacak sistemin zarar verip vermediğini konusunda mutlaka sizi aydınlatacaktır Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239677-fiestay%C4%B1-bi-xenonlayal%C4%B1m/page-2 sistemi yaptırdıktan sonra çok memnun kaldım ve tavsiye edebilirim,şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım, yalnız sinyal kolu - elektrik tesisatının ve far bölgelerinin zarar görmemesi için mutlaka kaliteli bir marka RöLE ve parça taktırmayı unutmayın ve usta bir elektrikçiye gösterin, arabanın elektrik tesisatını usta iyi bir incelesin, yapılacak sistemin zarar verip vermediğini konusunda mutlaka sizi aydınlatacaktır Ahmet Abi teşekkür ederim ilgin için ama xenon düşünmüyorum mercek taktırmam lazım vs. hem orijinali bozulmasın istiyorum ben. H4 halojene devam etmeyi düşünnüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Herkese cok tsklr ampulu an itibariyle taktirdim ayar yaptirdim. Tercihim osram nightbreaker plus oldu koctastan ciftini 30 liraya aldim Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Aynen Süleyman abicim. Bildiğimiz yurdum halojen ampulleri. Adındaki Xenon; camı içerisindeki Xenon gazından geliyor. Halojenlerin erişebileceği en üst nokta diyebiliriz.. Hatta şöyle söyleyeyim, far ayarı nekadar iyi olursa olsun, insanlar kısaları uzun sanıp selektör yapıyorlar. Uzunları yakınca saygı duruşuna geçiyorlar nerde bulabiliriz bu xenon silveri bosch ürünlerini bulmak zor biraz Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) nerde bulabiliriz bu xenon silveri bosch ürünlerini bulmak zor biraz Ben burdan almıştım http://www.oto-parca.net/Bosch-Xenon-Silver-Serisi,LA_277-2.html#labels=277-2 4 Ocak 2014 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) Beyler Focus 2004 HB Collection için sis farı H11 ampülü ne tavsiye edersiniz ? Sis farına yakışır güçlü bir ampül arıyorum. 4 Ocak 2014 tarihinde Bekir Burak Aydos tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 fiesta için bir çift H4 ampül almak yeterli oluyormu?kısa ve uzun için ayrı ayrımı ampül almak gerekiyor yoksa bir çift h4 hem kısa hem uzun için iş görüyormu? saygılar. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 fiesta için bir çift H4 ampül almak yeterli oluyormu?kısa ve uzun için ayrı ayrımı ampül almak gerekiyor yoksa bir çift h4 hem kısa hem uzun için iş görüyormu? saygılar. 1 takim yeterli Serkan Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Bende Connectimde Osram Nightbreaker Unlimited kullandım, standart Osram H4 lere göre çok bariz fark vardı. Aldığımda 65 lira gibi birşeydi ampuller. Tavsiye ederim. Önceki serilerde söylenenler gibi 3 ayda falan da patlamadı çok şükür Yorum bağlantısı
Gökhan Mecit 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Özellikle h4 mü olması lazım yoksa h7 olanlarından taksak olur mu?Ayrıca uzun ve kısa için ayrı takım mı olması gerekir. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Özellikle h4 mü olması lazım yoksa h7 olanlarından taksak olur mu?Ayrıca uzun ve kısa için ayrı takım mı olması gerekir.Sanirim h4 uzun kisa bir arada olan model.H7 ise ayri iki ampul oluyor. Az once google dan biraz arastirip bu sekilde anladim. Yanlis anladiysam lutfen duzeltin. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Osram Nightbreaker Unlimited pahalıdır ama değer bence, hem kısalarda, hem de uzunlarda kullanıyorum, tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 Fiestaların 2001 modeline kadar ana taban h4 tür.Tek ampuldur.Uzun kısa için h4 tabanlı ampul almanız gerekir.Dilerseniz bi xenon yapın kurtulun. Bi xenon halojen mercekli far farkı Yorum bağlantısı
Recommended Posts