İçeriğe Yönlendir

Far Ampul Tavsiyeleriniz.

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Arkadaşlar fiesta flair aracımın orjinal ampulleri berbat önümü göremiyorum geceleri sisleri açmak zorunda kalıyorum.

xenon da yapmak istemiyorum  mercek filan taktırmak gerekecek hem masraflı hem orijinal halini  bozmak istemiyorum.

Üzerindeki ampuller osram 55 wattlık H4 ampül önerebileceğiniz deneyiminiz olan marka- model ne olabilir?

Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaşlar fiesta flair aracımın orjinal ampulleri berbat önümü göremiyorum geceleri sisleri açmak zorunda kalıyorum.

xenon da yapmak istemiyorum  mercek filan taktırmak gerekecek hem masraflı hem orijinal halini  bozmak istemiyorum.

Üzerindeki ampuller osram 55 wattlık H4 ampül önerebileceğiniz deneyiminiz olan marka- model ne olabilir?

osram nightbreaker plus H4 kullanabilirsiniz,oldukça fazla iyi yorum var ben de en kısa zamanda aracımın farlarını onlar ile değiştireceğim

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Ben Bosch Plus 90 H4 ampülleri 20.000 km'dir kullanıyorum memnunum. Her yerde bulunmuyor, netten sipariş vermiştim. Onun yerine osram night breaker Plus + 'da kullanılabilir. Onu kullananlarda memnun. Tekli'de satılıyor, çiftlide. Tekli'ler 17 TL ve 2 tane alınca 34'e geliyor. Çiftli kutudakiler 50'ye yakındı. Aynı ampül ama neden böyle fiyat farkı var diye incelemiştim. Kesinlikle kalite farkı var ve ampül üzerindeki kodlar farklı. Kutudakilerin hepsinin kodu aynı ama teklilerin farklı ve sanki başka biryer üretmiş gibi biraz malzeme farkı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu modeli inceledim de sık arızalanıyormuş kullanıcılar sürekli değiştirmekten bıktım diye yorum yazmışlar :(

Plus olanda sorun giderildi biraz daha

Yorum bağlantısı
Onur Mert Sözer

philips in kini çok övüyorlardı h4 xtreme vision kesinlikle bir bakın

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Bosch Xenon Silver serisi halojen H4'leri tavsiye ederim. Night Breaker kullandım. Sıradan ampullere göre çok çok başarılı ama Bosch Xenon Silver NB'yi katlar diyebilirim (ömür ve ışık).  Şu fotoğraftaki olay gerçekten yaşanıyor.. 

comparatie_bec_bosch.jpg

xenon_blue_silver_ak1_434x300_w734.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

H7 Osram Night Breaker kullanıyorum gayet memnunum,hiçbir sorunda yaşamadım sahibindende H7 60 liraydı takımı

Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos

Bende nightbreaker plus h4 öneririm, ama ilk önce eğer farlarınız pislenmişse onları temizletmenizi öneririm.Ampül değişimden daha çok faydası olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

osram nightbreaker plus,Bosch Xenon Silver serisi,philips h4 xtreme vision,Bosch Plus 90 H4 arasında seçim yapacağım o zaman hangisi denk gelirse artık herkese çok teşekkürler arkadaşlar

Yorum bağlantısı
Misafir

Bosch Xenon Silver serisi halojen H4'leri tavsiye ederim. Night Breaker kullandım. Sıradan ampullere göre çok çok başarılı ama Bosch Xenon Silver NB'yi katlar diyebilirim (ömür ve ışık).  Şu fotoğraftaki olay gerçekten yaşanıyor.. 

comparatie_bec_bosch.jpg

xenon_blue_silver_ak1_434x300_w734.jpg

bu normal ampul dimi semih ? aracın farının xenon olması gerekmiyor.?

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

bu normal ampul dimi semih ? aracın farının xenon olması gerekmiyor.?

Aynen Süleyman abicim. Bildiğimiz yurdum halojen ampulleri. Adındaki Xenon; camı içerisindeki Xenon gazından geliyor. Halojenlerin erişebileceği en üst nokta diyebiliriz..  

Hatta şöyle söyleyeyim, far ayarı nekadar iyi olursa olsun, insanlar kısaları uzun sanıp selektör yapıyorlar. Uzunları yakınca saygı duruşuna geçiyorlar :good1:

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239677-fiestay%C4%B1-bi-xenonlayal%C4%B1m/page-2

sistemi yaptırdıktan sonra çok memnun kaldım ve tavsiye edebilirim,şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım,

yalnız sinyal kolu - elektrik tesisatının ve far bölgelerinin zarar görmemesi için mutlaka kaliteli bir marka RöLE ve parça taktırmayı unutmayın ve usta bir elektrikçiye gösterin,

arabanın elektrik tesisatını usta iyi bir incelesin,

yapılacak sistemin zarar verip vermediğini konusunda mutlaka sizi aydınlatacaktır 

Yorum bağlantısı
Misafir

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239677-fiestay%C4%B1-bi-xenonlayal%C4%B1m/page-2

sistemi yaptırdıktan sonra çok memnun kaldım ve tavsiye edebilirim,şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım,

yalnız sinyal kolu - elektrik tesisatının ve far bölgelerinin zarar görmemesi için mutlaka kaliteli bir marka RöLE ve parça taktırmayı unutmayın ve usta bir elektrikçiye gösterin,

arabanın elektrik tesisatını usta iyi bir incelesin,

yapılacak sistemin zarar verip vermediğini konusunda mutlaka sizi aydınlatacaktır 

Ahmet Abi teşekkür ederim ilgin için ama  xenon düşünmüyorum  mercek taktırmam lazım vs. hem orijinali bozulmasın istiyorum ben. H4 halojene devam etmeyi düşünnüyorum

Yorum bağlantısı
Misafir

Herkese cok tsklr ampulu an itibariyle taktirdim ayar yaptirdim. Tercihim osram nightbreaker plus oldu koctastan ciftini 30 liraya aldim

Yorum bağlantısı
KaanDemirAKARI

Aynen Süleyman abicim. Bildiğimiz yurdum halojen ampulleri. Adındaki Xenon; camı içerisindeki Xenon gazından geliyor. Halojenlerin erişebileceği en üst nokta diyebiliriz..  

Hatta şöyle söyleyeyim, far ayarı nekadar iyi olursa olsun, insanlar kısaları uzun sanıp selektör yapıyorlar. Uzunları yakınca saygı duruşuna geçiyorlar :good1:

nerde bulabiliriz bu xenon silveri bosch ürünlerini bulmak zor biraz  :)

Yorum bağlantısı
Bekir Burak Aydos
(düzenlendi)

Beyler Focus 2004 HB Collection için sis farı H11 ampülü ne tavsiye edersiniz ? Sis farına yakışır güçlü bir ampül arıyorum.

tarihinde Bekir Burak Aydos tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Serkan Ataman

fiesta için bir çift H4 ampül almak yeterli oluyormu?kısa ve uzun için ayrı ayrımı ampül almak gerekiyor yoksa bir çift h4 hem kısa hem uzun için iş görüyormu?

saygılar.

Yorum bağlantısı

fiesta için bir çift H4 ampül almak yeterli oluyormu?kısa ve uzun için ayrı ayrımı ampül almak gerekiyor yoksa bir çift h4 hem kısa hem uzun için iş görüyormu?

saygılar.

1 takim yeterli Serkan
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bende Connectimde Osram Nightbreaker Unlimited kullandım, standart Osram H4 lere göre çok bariz fark vardı. Aldığımda 65 lira gibi birşeydi ampuller. Tavsiye ederim. Önceki serilerde söylenenler gibi 3 ayda falan da patlamadı çok şükür :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Gökhan Mecit

Özellikle h4 mü olması lazım yoksa h7 olanlarından taksak olur mu?Ayrıca uzun ve kısa için ayrı takım mı olması gerekir.

Yorum bağlantısı
Misafir

Özellikle h4 mü olması lazım yoksa h7 olanlarından taksak olur mu?Ayrıca uzun ve kısa için ayrı takım mı olması gerekir.

Sanirim h4 uzun kisa bir arada olan model.

H7 ise ayri iki ampul oluyor.

Az once google dan biraz arastirip bu sekilde anladim.

Yanlis anladiysam lutfen duzeltin.

Yorum bağlantısı
Misafir

Osram Nightbreaker Unlimited pahalıdır ama değer bence, hem kısalarda, hem de uzunlarda kullanıyorum, tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Fiestaların 2001 modeline kadar ana taban h4 tür.Tek ampuldur.Uzun kısa için h4 tabanlı ampul almanız gerekir.Dilerseniz bi xenon yapın kurtulun.

358b00af13eb0ec9e26552c33ad7a16e.jpg

Bi xenon halojen mercekli far farkı
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...