Haluk Şentürk 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 general elektrik ampulleri hem ucuz hem de kaliteli.tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Ben bu ampülü tavsiye ederim üstelik şuanda kanpanya var. http://www.hepsiburada.com/philips-xtreme-vision-h4-ampul-seti-130-fazla-isik-20-beyaz-isik-103816-p-OTM103816 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 Connectimde kullandığım H4 Osram Nightbreaker Unlimited ampulleri dileyen olursa kargo benden 50 liraya verebilirim arkadaşlar. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 ay civarı kullandım ve camına hiç insan eli değmedi. Aldığım günkü kadar temiz. Kutusu da duruyor. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Teşekkürler aldım bu ampullerden ama 4 şubatta kargoya verilecek sanırım O kadar uzun sürmüyor 2-3 gün içine yolluyorlar Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 halojen ampullerden kimse mucize beklemesin bosh plus 90 aldım 1 aydır kullanıyorum. aman aman bir durum yok ortada, Fiestaların 2001 modeline kadar ana taban h4 tür.Tek ampuldur.Uzun kısa için h4 tabanlı ampul almanız gerekir.Dilerseniz bi xenon yapın kurtulun. Bi xenon halojen mercekli far farkı aydınlatma çok iyi , halojen den önce bende xenon kullanıyordum fakat bu şekilde bir aydınlatması yoktu. halojen taktım bosh, şimdi daha beter ne yapmak gerekiyor ne önerirsin bana ? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Nightbreaker a gectim yeni, inanilmaz fark etti, cok memnunum. Bozuk olan gozlerimden dolayi goremedigimi dusunuyordum, sonra farki anladim. Yorum bağlantısı
Ömer Taşkıran 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Nightbreaker a gectim yeni, inanilmaz fark etti, cok memnunum. Bozuk olan gozlerimden dolayi goremedigimi dusunuyordum, sonra farki anladim.Pardon bahsedilen nightbreaker plus tan mi aldiniz nereden aldınız öğrenebilir miyim?Benim kısa farlarda ciddi bir yetersizlik var ayrıca ışık homojen yayılmıyor. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Pardon bahsedilen nightbreaker plus tan mi aldiniz nereden aldınız öğrenebilir miyim? Benim kısa farlarda ciddi bir yetersizlik var ayrıca ışık homojen yayılmıyor. Omer Bey benim farlarim H7 asagidaki linkten gorebilirsiniz: http://m.n11.com/osram-h7-night-breaker-unlimited-2li-ampul-seti-P87870057?cid=604001&gclid=COiHieucyMoCFYMSwwod1hMCGQ Kesinlikle fark edecektir, dedigim gibi ben kendimde sorun var sanip habire gozlerimi kisip, yolu bos buldugum anda da uzunlari yakip gidiyordum, Nightbreaker cidden cok iyi, takarken birini degistik farin digeri ile farkini anlamak icin yaktik, fark cok barizdi. Uzunlari bile sonuk birakti bende. Yorum bağlantısı
Ömer Taşkıran 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Omer Bey benim farlarim H7 asagidaki linkten gorebilirsiniz: http://m.n11.com/osram-h7-night-breaker-unlimited-2li-ampul-seti-P87870057?cid=604001&gclid=COiHieucyMoCFYMSwwod1hMCGQ Kesinlikle fark edecektir, dedigim gibi ben kendimde sorun var sanip habire gozlerimi kisip, yolu bos buldugum anda da uzunlari yakip gidiyordum, Nightbreaker cidden cok iyi, takarken birini degistik farin digeri ile farkini anlamak icin yaktik, fark cok barizdi. Uzunlari bile sonuk birakti bende. Cidden umutlandım ben de alıp bir göreyim farkı. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Guest Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Cidden umutlandım ben de alıp bir göreyim farkı. Teşekkür ederim Yorumlarinizi bekleriz alinca [emoji5] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Uzun kısa farklı taslarsa h7-h1 dır, siz h4 alarak yanlış yapmissiniz. Yorum bağlantısı
ali anıl fırat tepe 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Öncelikle foruma yeni katıldım herkese merhabalar.Bende osram night breaker aldım internetten aynı anda arkadasıma 2007 focus trend-x e de philips nightvision taktık.Yan yana getirdik ve kıyasladık.Öncelikle aa daha beyaz demeyin vurduğu zeminde ışık farkı yaratıyor ve osram beyaz vuruyor sürekli uzun yoldayım (Ankara-Kırşehir)ve yoruyor beyaz ışık.Ben osram dan memnun degilim philipsi öneriyorum.İnternetten 60 tl ye satın aldım fakat geçenlerde Ankara-Başkent sanayisinde adam pazarlık dahi yapmadan 50TL ye bıraktı.Yani demem o ki önce bir kaç dükkana sorun ve öyle alın.Unutulmaması gereken bir diğer olay ise ömürleri.Yanlış hatırlamıyorsam 320 saat gibi bir ömrü var.Osramda saat yazmıyor normal ampul ömrünün yarısıdır gibi bir simge var philips de ise saat yazıyor.Umarım faydalı olabilmişimdir. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Aranıza henüz dört gün önce katıldım. Dört günlük bir 2001 fiesta ghia sahibiyim Sağ arka farım çalışmıyor. Fren, sinyal ve geri vites lambalarım da sorun yok. Hal böyle olunca ampulün bozulduğunu düşünüyorum. Arka far için hangi marka model ampul kullanmam gerekli. Bilen ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? birde ben kendim değiştirebilir miyim ampulü zor bir işlem midir? Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Ampulü alıp elektrik eşyası satan otoparçacısına giderseniz size verirler. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Ampulü alıp elektrik eşyası satan otoparçacısına giderseniz size verirler. Teşekkür ederim. Bir oto elektrikçisine git 10 tl ye değiştirirler herhalde hiç uğraşma bence İş yerimin yakınında bu işleri yapan bir yer var yarın gösteririm onlara o zaman çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 25 Eylül 2016 Paylaş 25 Eylül 2016 Geçen sene aldığım philips h7 xtreme vision model ampulüm dün akşam kesti.elimdeki yedek 1tane sıradan standart ampül ile değiştirdim.ışıklar şu an dengesiz oldu.açıkçası çok aktif kullanmama ragmen aracı,1 yılda kesiverdi.tekrar aynısınımı alsam yoksa başka marka tavsiyeniz varmı? Yorum bağlantısı
Serkan Ataman 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 sanırım biraz da şans işi farı kesmesi.yorumlara baktığımda 2 seneden fazla dayandı diyen kullanıcılar var.. sanırım yine bu modeli tercih edeceğim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 Voltaj. Kalite. Performans ve şans 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 ön farların ampullerini değiştirmeyi düşünüyorum. Üç tane model arasında kaldım. Hangisi iyidir. Birinin diğerinden farkı nedir. Üçünün içinde en iyisi yolu en çok aydınlatın hangisidir. Yardımlarınızı rica ediyorum. Modelleri aşağıda iletiyorum. Osram H4 Night Braker http://www.hepsiburada.com/osram-h4-night-braker-90-fazla-10-fazla-beyaz-isik-90c64193nbr-pm-otm90c64193nbr Osram H4 Night Braker Plus Osram H4 Night Braker Unlımıted http://www.hepsiburada.com/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla-p-OTM90C64210NBR Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 ön farların ampullerini değiştirmeyi düşünüyorum. Üç tane model arasında kaldım. http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-se%C3%A7imi-ve-halojen-farlar%C4%B1n-g%C3%BC%C3%A7lendirilmesi/ Bu konu yardımcı olacaktır size... Seçtiğiniz ampuller arasında plus yeterli bence... 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-se%C3%A7imi-ve-halojen-farlar%C4%B1n-g%C3%BC%C3%A7lendirilmesi/ Bu konu yardımcı olacaktır size... Seçtiğiniz ampuller arasında plus yeterli bence... teşekkürler Yorum bağlantısı
Turkay Enez 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 ön farların ampullerini değiştirmeyi düşünüyorum. Üç tane model arasında kaldım. Hangisi iyidir. Birinin diğerinden farkı nedir. Üçünün içinde en iyisi yolu en çok aydınlatın hangisidir. Yardımlarınızı rica ediyorum. Modelleri aşağıda iletiyorum. Osram H4 Night Braker http://www.hepsiburada.com/osram-h4-night-braker-90-fazla-10-fazla-beyaz-isik-90c64193nbr-pm-otm90c64193nbr Osram H4 Night Braker Plus Osram H4 Night Braker Unlımıted http://www.hepsiburada.com/osram-h7-tip-ampul-seti-night-braker-unlimited-110-fazla-p-OTM90C64210NBR Hepsini kullandım. İlk nb lerin ömrü çok kısaydı. Pluslar daha uzun ömürlüydü. Unlimitedin aydınlatması ve ömrü ilk ikisinden de daha iyi. Şu anda hala kullanıyorum. Kesinlikle unlimitedi tavsiye ediyorum. Ancak belirttiğiniz sitede fiyatlar anormal yüksek. Sanayilerde orjinal kutusunda çiftini 50 liraya bulabilirsiniz. n11.com da da ücretsiz kargo 53 lira fiyatı var... 1 Yorum bağlantısı
Osman Uslu 9 Ekim 2016 Paylaş 9 Ekim 2016 Hepsini kullandım. İlk nb lerin ömrü çok kısaydı. Pluslar daha uzun ömürlüydü. Unlimitedin aydınlatması ve ömrü ilk ikisinden de daha iyi. Şu anda hala kullanıyorum. Kesinlikle unlimitedi tavsiye ediyorum. Ancak belirttiğiniz sitede fiyatlar anormal yüksek. Sanayilerde orjinal kutusunda çiftini 50 liraya bulabilirsiniz. n11.com da da ücretsiz kargo 53 lira fiyatı var... biraz araştırınca daha uygun fiyata buldum bende. çok teşekkür ederim tavsiyeniz için unlimited siparişini yarın vereceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts