Can Yürektürk 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 99 Model Polo 1.6 8v , El emeğim göz nurum İlk göz ağrım ..Headers + 51 cat back + 76 mm Son susturucu , Apexi 3.5mm Spor helezon , Short Shift (Kısa şanzuman) + Porselen baskı balata + K&N Air Filter kit , Port Polish vs vs bitmek bilmeyen extralar .. Bu makina bi atmosferik dostum & 06aH9516 !! Drag Star ..1)Dolusu bi başka oluyor hanii .. 2) Bebeğime 41 kere maşallah 3) İzmir Ülkü Yarış Pisti4) Vizeye girerken .. 5)kupa sana çok yakışıyorr .. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 yazdıklarınız bir hayli pahalı modifiyeler bravo 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Sonata 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Maşallah araç çok güzel, o ön plakanın yamuk takılması dışında tabiiii.... Yorum bağlantısı
Can Ergül 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 ekstralar bitecek gibi değil Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Can Yürektürk 5 Ocak 2014 Yazar Paylaş 5 Ocak 2014 Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar çok masraf ettim aracıma ama daha devam edilmesi gereken ekipmanalar var inşallah herkese böyle bi makina nasip olur tadı bi başka oluyor yolda atar yapan herkes bunun tadına bakıyor tam tedavilik.. Dışı orjin görüp kaput içini düşünmeyenler olunca ve bizim milletimiz çabuk gaza gelen insan olunca sonuçta uzaktan görünen stoplar ve egzozdan çıkan ateşin tadına varıyor Maşallah araç çok güzel, o ön plakanın yamuk takılması dışında tabiiii.... Evet vizeye girmeden bir önceki gün gece roLLing'e çıkmıştık . Sabahına vizeye giderken aceleye geldi takması o yüzden kayma oldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts