Mustafa Şahin2 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 laptopa elektrik geliyor fan dönüyor fakat ekrana görüntü gelmiyor.monitöre taktık denedik yine yok.baska ram hdd ile denedik yine tık yok.sorun ne olabilir ? anakartı söküp fırınladım ne yaptıysam calıstıramadım ? yapamazsam satıcam ? ilanıda koydum http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-arizali-acer-149252547/detay/ Yorum bağlantısı
Bedri Baki 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Seninkine benzer sorun bende de vardı ama benimkinde harici monitörde veya projeksiyonda görüntü geliyordu. Harddiskini söktüm taktım oldu. Yorum bağlantısı
Tamer Geveci 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 2gün önce bir arkadaşımın da acer ında aynı sorun olmuş ana kartın oraya 50 tl sıkışmış çıkarınca düzeldi Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Arızalısı bu paraya ediyorsa hay maşallah.. Aynı sorun vardı müşteri pc sınde, pc teknik servise vermiştik 50 tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam düzeltmişlerdi. vga dan manitöre görüntü veriyordu. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 4 Ocak 2014 Yazar Paylaş 4 Ocak 2014 Arızalısı bu paraya ediyorsa hay maşallah.. Aynı sorun vardı müşteri pc sınde, pc teknik servise vermiştik 50 tl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam düzeltmişlerdi. vga dan manitöre görüntü veriyordu. vgadan görüntü verse ha tamam su sorunu var derim yaptırırım ama hiçbir tepki yok yaa Yorum bağlantısı
Umut Değişmen 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Ekran kartı sıkıntılı %90..ekran kartı da onboard olduğunu varsayiyorum o da anakartın değişmesi gerektiğini söylüyor.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 (düzenlendi) Her zaman iş yapmaz ama denemekten de zarar gelmez. Ramlerinizi sökün. Bir tanesini takarak açmayı deneyin. Ram tekse sadece söküp geri takın, ramlerden biri bozuksa yada yerinden oynadıysa açmayabilir. 4 Ocak 2014 tarihinde İbrahim Arslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts