İçeriğe Yönlendir

Chrome'a Da Yeni Sekme Açılış Sayfası

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Bir program kurdum ve Chrome'daki giriş sayfası ile yeni sekme sayfalarının açılış sayfası yandex olarak değişti.

Giriş sayfasını değiştirdim ancak yeni sekme açılış sayfasını değiştiremiyorum çünkü sekme ile ilgili bir ayar bulamıyorum..

Yolunu bilen arkadaşımız elbet vardır diye düşünüyorum ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben hızlı adamım, bekleyemem firefoxu :p

Firefoxa geç derdin bitsin :D :D

Çözüm bulsana len.. ne çamur yapıyorsun :D

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Benimde başıma geldi. Önce varsa uzantıyı kaldır sonra yeni sekme sayfasını seç abi. Böyle düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam. 

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

google Chrome yeni geçtim :D Ben nerden bileyim chrome geçeli 2-3 dakika oldu. Tavsiye üzerine geçtim. Hatamı yaptım şimdi sorguluyorum. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benimde başıma geldi. Önce varsa uzantıyı kaldır sonra yeni sekme sayfasını seç abi. Böyle düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam. 

Uzantı yok.. pragram files temiz.. Bunun ayarları google üstünde tutuluyor, bildiğim kadarıyla.. :(

Mehmet abi buradan değiştirdin mi ? Foto atılmadı bende link attım abi.

http://imgur.com/egqSLK1

Evet bu ana sayfa.. değiştirdim.. 

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Mehmet Bey, sol alt taraftaki görev çubuğundan Chrome simgesine sağ tuşlayın. Sonra açılan pencereden Google Chrome üzerine tekrar sağ tuşlayın. Tekrar bir küçük pencere açılacak oradan öelliklere tıklayın. Açılan pencere de Hedef yazan yerdeki kısım

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" olmalı gerisini silin.

kolay gelsin...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Firefoxa geç derdin bitsin :D :D

Bana yıkanmayı değil, yerden su çıkarmayı öğret. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat TAŞ

Chrome açtığınızda sağda menü çubuğu var 3 tane alt alta çizgi şeklinde ordan ayarlara girin orada başlangıç ayarları var altında arama kısmında arama motorlarını yönet kısmından gerekli ayarları yapabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet Bey, sol alt taraftaki görev çubuğundan Chrome simgesine sağ tuşlayın. Sonra açılan pencereden Google Chrome üzerine tekrar sağ tuşlayın. Tekrar bir küçük pencere açılacak oradan öelliklere tıklayın. Açılan pencere de Hedef yazan yerdeki kısım

"C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" olmalı gerisini silin.

kolay gelsin...

Abi benimki de böyle :(

"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe"

Yorum bağlantısı
Murat TAŞ

Sizin özelliklerden yapmak istediğiniz reklam uzantılı yazılımların bilgisayar üzerindeki browserlara eklenti yaptığında İle yarar gibi görünür ama üstte yazdığımı yaparak düzeltebilirsiniz ya da program ekle kaldıra girdiğinizde denetim masası üzerinden yandex yazan programları kaldırdığınızda da çözüm bulabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bana yıkanmayı değil, yerden su çıkarmayı öğret. :)

Hoca orada ironi var :D

Bu konudan 3-5 dakika önce firefoxta sorun yaşadığım için sil chrome geç dediği için yazdım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hoca orada ironi var :D

Bu konudan 3-5 dakika önce firefoxta sorun yaşadığım için sil chrome geç dediği için yazdım :)

Anlamam ben. Su lazım. Yoksa teyemmüm alacağım. :D

Alsana ironi. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Abi bunları yapmıştım... 

Adres çubuğu araması olarak google çalışıyor zaten ama, gelen sayfa yandex. 

v8vLo3g.jpg

Ancak resim ekleyebildim...

Abi tarifin açıktı zaten.. Baktım buraya :(

https://chrome.google.com/webstore/detail/replace-new-tab-page/cnkhddihkmmiiclaipbaaelfojkmlkja

En kökten çözüm bu emmi :) Chrome kendi uzantısı. İstediğin sayfayı ayarlayabiliyorsun. 

Valla bunu da yemedi :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

yandex elements kurmuştur abi. Denetim Masasından program ekle kısmına bir bak bakalım. Var mı böyle bir eklenti? Yandex.Elements.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Anlamam ben. Su lazım. Yoksa teyemmüm alacağım. :D

Alsana ironi. :p

Al al eşek anırana kadar namazı kıldın kıldın yoksa namazda gider :D :D

Sen de aldın mı ironiyi :D

Bu arada emminin konu mındar oldu :D

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

komple kaldır abi denetim masasından.sonra gizli dosyaları göster de belgelerime git appdata klasör içinde google ile ilgili olan dosyaları sil

sonra programfiles google dosyalarını sil abi.bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra yeniden kurulumu yap sorun öyle düzeliyor.

başbelası yandex.sağa sola bulaşıyor habire sinir ediyor benide herseferinde

program ekle kaldırda yandex ile ilgli toolbar falan varsa onlarıda kaldır abi

Yorum bağlantısı
Misafir

Tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? Yandex'in böyle bir sıkıntısı var aslında. Bilgisayara kurarken virüs gibi tüm tarayıcıların içerisine birşeyler kuruyor. Hangi tarayıcıyı açarsanız açın yandex sayfası geliyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...