Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 öncelikle herkese iyi akşamlar arabam 99 model mondeo,son iki gündür sabahları aracımı çalıştırdığımda direksiyonu çevirdiğimde bir sertleşiyor bir yumuşuyor sanki biryere takılırcasına sertlik oluyor ardından yumuşuyor çeyrek tur sonra yine aynısını yapıyor ve bu olay sırasında şarj lambasıda yanıyor arabamın,30 sn sonra hiçbir sorun kalmıyor herşey normale dönüyor ayrıca sadece sabahları ilk çalıştırmada yapıyor bunu.triger v kayışı devirdaim değişecek ankaraya dönmeyi bekliyorum devirdaim su kaçırıyor ve ses yapıyor. şarj ve direksiyonun bunlarla bir ilgisi var mıdır,bu şekilde 500 km daha kullanmak zorundayım acaba bi sıkıntı yaşar mıyım.devirdaim çok sıkıntı deil 5 günde 500 ml civarı su ekliyorum ama bu direksiyon ve şarj lambası kafamı kurcalıyor ıspartadayım burada ise düzgün anlayan bir usta bulmak çok zor. saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 Kayışlardan yapıyor gibi gözüküyor. Kayış gevşediği için şarj dinamonuz çalışamıyor ve akü ışığı yanıyor büyük ihtimalle. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 abi elimle kontrol ettiğimde gevşeme yoktu ama devirdaimden kaçan su kayışlara geliyor v kayışının orada baya bi ıslaklık var ayrıca antifirizde vardı oda yağlı acaba kayış yağlandığından kaçırma yapıyor olabilir mi ki söylemeyi unutmuşum kayış ve bilyalar değişeli 4.5 yıl 43 bin km oldu.şuanda 165 binde Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 (düzenlendi) Benzer bir sorunu fusionum ile yaşamıştım,Şarj dinamom şarj etmediğinden akü uyarı ışığım yanmıştı ve hidrolık diresiyon çalışmayıp ekranda hidrolik direksiyonun uyarı ışığı yanıyordu.Bununla beraber direksiyon sertleşip zor dönüyordu.Muhtemelen sizinde sorununuz şarj dinamosu ile alakalı olabilir.Bir elektrikçiye baktırmanızı öneririm. 8 Ocak 2014 tarihinde Muharrem Karagülle tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 abi elimle kontrol ettiğimde gevşeme yoktu ama devirdaimden kaçan su kayışlara geliyor v kayışının orada baya bi ıslaklık var ayrıca antifirizde vardı oda yağlı acaba kayış yağlandığından kaçırma yapıyor olabilir mi ki söylemeyi unutmuşum kayış ve bilyalar değişeli 4.5 yıl 43 bin km oldu.şuanda 165 binde Bence gayet yüksek bir ihtimal Gökhan ama ustalar daha iyi bilir:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 Benzer bir sorunu fusionum ile yaşamıştım,Şarj dinamom şarj etmediğinden akü uyarı ışığım yanmıştı ve hidrolık diresiyon çalışmayıp ekranda hidrolik direksiyonun uyarı ışığı yanıyordu.Bununlşa beraber direksiyon sertleşim zor dönüyordu.Muhtemelen sizinde sorununuz şarj dinamosu ile alakalı olabilir.Bir elektrikçiye baktırmanızı öneririm. şarj dinamosunda sorun var çünkü araç rölantide çalışırken camları kapatmak istediğimde farlar bir miktar kısılıyor aynı şekilde çok nadir gösterge ışıklarının şiddeti azalıyor. acaba bu şarj dinamosunun kömürlerini vs değişitrsem işe yarar mı yoksa orjinal parçamı almak zorundayım aynı mk 3 mondeolardaki gibi Bence gayet yüksek bir ihtimal Gökhan ama ustalar daha iyi bilir:) Saygılarımla. abi çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 şarj dinamosunda sorun var çünkü araç rölantide çalışırken camları kapatmak istediğimde farlar bir miktar kısılıyor aynı şekilde çok nadir gösterge ışıklarının şiddeti azalıyor. acaba bu şarj dinamosunun kömürlerini vs değişitrsem işe yarar mı yoksa orjinal parçamı almak zorundayım aynı mk 3 mondeolardaki gibi Bende sorunumun aküde olduğunu sanıyordum evden çıkıp sabah aküyücüye gidip aküyü değiştirdim.Sonra yola çıktım 100 km gittikten sonra yeni aküdeki şarj bitince gösterge tablosu gece klubü ışıklarına benzedi.Araç stop edip yolda kaldım.Eve zor geldım.Meğer sorunum aküden değilmiş şarj dinamosundaymış.O yeni aldığım aküyü şarj dinamosunu ölçmeden takan ustayı baya bi anmıştım yolda kalınca.Ben aracın üzerindeki orjinal şarj dinamosunun aynısını 340 liraya alıp elektrikçime 30 tl ye taktırmıştımçTamir edilebildiğini söyleyenler oldu ama uğraşmadım.Tamirine ne kadar isterler bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 Bende sorunumun aküde olduğunu sanıyordum evden çıkıp sabah aküyücüye gidip aküyü değiştirdim.Sonra yola çıktım 100 km gittikten sonra yeni aküdeki şarj bitince gösterge tablosu gece klubü ışıklarına benzedi.Araç stop edip yolda kaldım.Eve zor geldım.Meğer sorunum aküden değilmiş şarj dinamosundaymış.O yeni aldığım aküyü şarj dinamosunu ölçmeden takan ustayı baya bi anmıştım yolda kalınca.Ben aracın üzerindeki orjinal şarj dinamosunun aynısını 340 liraya alıp elektrikçime 30 tl ye taktırmıştımçTamir edilebildiğini söyleyenler oldu ama uğraşmadım.Tamirine ne kadar isterler bilmiyorum. o zaman ben yarın sanayide bi elektirikçiye gidiyim,çünkü 500 km daha yol yapmam lazım ve bunun 430 km uzun yol ısparta ankara arası yolda bırakmasında. teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 motor devriniz kaça düşüyor bunlar olurken?şarj lambası yanınca sadece dinamoda sorun aranmaz? Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 motor devriniz kaça düşüyor bunlar olurken?şarj lambası yanınca sadece dinamoda sorun aranmaz? abi şarj lambası yandığında devirde motor sesinde falan bir değişiklik olmuyor.bügün sabah özellikle dikkat ettim devir düşmedi motorda bir sarsıntı vs olmadı.sadece ilk 30 sn direksiyonu çevirdiğimde çeyrek tur sert devamı yumuşak sonra tekrar sert tekrar yumuşak oluyor tabi direksiyon çevirince lamba yanıp sönüyor yada belli belirsiz yanıyor.daha sonra gün içerisinde tekrar etmiyor sadece sabahları ilk marştan sonra oluyor Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 v kayış kasnağı da olabilir abi bu beni yolda bırakır mı en çok ondan korkuyorum ustamı aradım gel öyle bişey olmaz dedi ama yine içim rahat değil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ocak 2014 Paylaş 8 Ocak 2014 kasnak ise bırakır, daha doğrusu v kayışı gerigis, dağılırsa yolda kalırısnız Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 8 Ocak 2014 Yazar Paylaş 8 Ocak 2014 kasnak ise bırakır, daha doğrusu v kayışı gerigis, dağılırsa yolda kalırısnız inşallah bırakmaz abi yarın bi gösteriyim burada kolaysa değiştiriyim yoksa artık yapacak bişey yok devam ederim buşekilde Yorum bağlantısı
Ömer Ali Ayhan 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 merhaba benim de aracım 2000 model 2000 motor focus sedan söylediğiniz gibi ben de sabah arabamı ilk çalıştırdıgımda direksiyonu çevirmeye çalıştıgımda bi sert oluyo bi yumusak sonra gaz verince yumusak dönüyo gibi oluyo derken düzelio bu bi kaç defa başıma geldi ama bi fikrim yok nerden yaptıgından siz çözümü ve neden kaynaklandıgını buldunuz mu? bu ara da benim de v kayısım falan değişmeyeli üç yıl oldu sıkıntı çıkmasından ve daha buyuk arıza açmasından korkuyorum Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 21 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2014 konuyu hortlatıyım dedım benim arabamdaki sorun düzeldi,devirdaim.triger seti,v kayışı ve bunların bağlı olduğu bütün biyalar değişti sorunumda ortadan kalktı. saygılarımla Yorum bağlantısı
Recommended Posts