Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Ankaradan hakan kurt geldi,istanbuldakilerden hala ses seda yok ) Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Yanindaki 2 arac bizden Baskan erken gitmissiniz. Okulda toplaniyoruz anca. Haliç manzarasinda çaylarimizi yudumluyoruz sorun yok Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Afiyet olsun beyler. Ankara da olduğumdan katılmadım. Bir daha ki sefere inşallah. Bu ara da hepinizin kandili mübarek olsun. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Keske herkes okulda bulussaydi İs sebebiyle kahvaltiya katilamadim ama okul bahcesinde guzel vakit gecirdik.. Yeni arkadaslar ile tanistik.. (sanki ben cok eskimis gibi yazdim ) Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Cümleten afiyet olsun, şehir dışından gelen misafirimize de hoş geldin diyelim 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Cümleten afiyet olsun, şehir dışından gelen misafirimize de hoş geldin diyelim Abi gelebileydin iyidi fiestanin 4 kuşağı yan yana olacaktı kısmet artık başka zamana:) Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Fotoğrafları bu başlığa mi ekleyelim yoksa ayrı başlık mı? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Fotoğrafları bu başlığa mi ekleyelim yoksa ayrı başlık mı? Bu başlıkta olsa daha iyi olur Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Öncelikle bu güzel organizasyonda okulun kapılarını bizlere açan, öğretmen evinde muhteşem manzaraya karşı güzel bir kahvaltı olanağı sağlayan Halis Hocama teşekkürlerimi iletiyorum, güzel,keyifli bir buluşmaydı. Bir çok kıymetli abilerimle,arkadaşlarla tanıştık,sohbet ettik, güzel bir pazar sporu etkinliği oldu. Buyrun bunlar da fotoğraflar ; Harika çocuk Ka Bizim ufak biraderin basketbol topuyla imtihanı Halis Hoca'dan topu kapar kaçar Ve ilk başta futbol,başlıyoruz... Bunlar saha kenarından kareler Cavit abiyi az daha düşürüyodum, tekrar kusura bakma abi Sert mücadeleler... Ve Uğur abi yerde Devamı aşağıda.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 2.part resimler ; Devre arası Göksel Yaman asfaltta olduğu kadar sahada da köşe vuruşlarının etkili ismi Uğur abi yine yerlerde Rıfat abi sakatlanınca : Ve basketbola başlıyoruz; Uçan Adam Sabri'den sonra Uçan YMN Ve Göksel Yaman yine göklerde 3.part bir sonraki mesajda; Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 3.part: Futbol ve basketbol oynamayanlar da masa tenisinde mücadeleyi sürdürüyor, Dil aerodinamik için spoiler görevi görüyor burada Göksel abiden bir üçlük daha Ve son... erken ayrılanlar,sadece kahvaltıya katılabilenler vs. derken en son bu kadar araç kaldık Forumun minikleri, Bu da Ford Club Türkiye çoraplarımız çoraplar için tekrar teşekkür ederim kendi adıma Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 İlteber sen ne hallere gelmişsin. Hep yerdesin Uğur zaten sana birşey demiyorum 3 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Tebrikler arkadaşlar..Darısı bizim Yapmaya çalıştığımız İzmir'in başına.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Fotoğrafları çekip bize o anı yaşatanın ellerine sağlık.. Her zamanki gibi çok güzel bir gün geçmiş.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Güzel bir gün geçirmişsiniz. Tebrik ederim. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Vay Mert kardeşim, toprağım çok gariban durmuşsun ya, kim üzdü seni gelip kulaklarını çekeyim mi ? Ankaradan hakan kurt geldi,istanbuldakilerden hala ses seda yok ) Karelere çok yakışmışsınız kardeşler 41 X 3 Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 güzel bir gün olmuş bi önceki toplantıyada katılamamıştim sizlerle tanışmayı çok isterdim malum sağlık sektörü 7/24 dönüyor mekan bugunde nöbetçiyim oyuzden aranızda bulunamadım toplantı olmadan 1 ay önce haberimiz olursa nöbetimizi ayarlarız ama sonradan olmuyor.başka sefere görüşmek umuduyla Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Çok hazırlandık gelmek için ama ev resmen hariciye koğuşu gibiydi, hepimiz hasta yattık bugün. Güzel toplantı olmuş ancak bakıyorum da geçen seneye göre göbeklerde herhangi bir değişiklik olmamış. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 İlteber sen ne hallere gelmişsin. Hep yerdesin Uğur zaten sana birşey demiyorum Abi nerede yerdeyim ya, hep havadayım Uğur'a bir çalım attım, beli çıkıyordu az daha yerde yuvarlandı Formanın hakkını verdik. Futbol'da çok başarılı değildim ama Basketbolda takımın sayı yükünü çektim. yere basmadım neredeyse Vesile ile Halis hocaya böyle birgün yaşattığı için tekrar tekrar teşekkür ederim.. Fotoğraflar için Ozan Aldundal'a, Çoraplar için, Serkan Dalgıç Abime ve gelen herkesin ayağına sağlık.. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Abi nerede yerdeyim ya, hep havadayım :)ğur'a bir çalım attım, beli çıkıyordu az daha yerde yuvarlandı Formanın hakkını verdik. Futbol'da çok başarılı değildim ama Basketbolda takımın sayı yükünü çektim. yere basmadım neredeyse Vesile ile Halis hocaya böyle birgün yaşattığı için tekrar tekrar teşekkür ederim.. Fotoğraflar için Ozan Aldundal'a, Çoraplar için, Serkan Dalgıç Abime ve gelen herkesin ayağına sağlık.. Futbolda da ağır abi takılmışsın Formanın hakkını vermene gerek yok. O herşeyiyle layık Halis hocam'a bende teşekkür ediyorum. Herşey yine çok güzelmiş. 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 :göbekliabilerçoğunluktasmiliysi: Salata hesabı, Gölgede daha iyi yetişir 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Keyifli bir buluşma olmuş en kötü gününüz böyle mutlu ve güzel olsun 3 Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Vay Mert kardeşim, toprağım çok gariban durmuşsun ya, kim üzdü seni gelip kulaklarını çekeyim mi ? Serhan Abi, garibanlık ruhumuza işlemiş artık, duruşumuza yansımış 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts