Serhan Gürbüzol 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Arkadaşlara ve vesile ile Halis hocama teşekkürler bizlere böyle güzel kareler gösterdikleri için 5 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Güzel bir gün ve toplantı olmuş. Hepinize kocaman bir alkış. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Cok guzel bir etknlikle daha guzel bir pazar gunu gecirdik.Halis Hocama bize actigi imkanlar icin cok tesekkur ederim.Guzel bir kahvalti ve spor etkinligi yapildi.:)once futbol sonra basket maci eminim oynayan herkes hamladigindan agrisi vardir:lol:Ben kenarda oturum meyve suyu yudumlayip an ve an mac goruntulerini yakalamaya calistim.Hicbir ayrintiyi kacirmamaya calistim ins. Ise yaramistir resimler:)Gelen butun abilerim ve arkadaslara tesekkur ediyorum.Sporla alakam olmasada FCTR ciraplarimizdan aldim.Sagolsun Goksek abi seslendi bitmeden yetistim:) 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Herkese helal.. 3.süne katılamadım ama ilk 2si kadar dolu ve guzel geçmiş belli.. Kazancioglu baba gobegin hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Forumda katıldığım bu ilk etkinlikte beni bu kadar sıcak bir şekilde aralarına kabul eden abilerim ve kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum. Her haliyle çok keyifli bir pazardı. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Abi nerede yerdeyim ya, hep havadayım :)ğur'a bir çalım attım, beli çıkıyordu az daha yerde yuvarlandı Formanın hakkını verdik. Futbol'da çok başarılı değildim ama Basketbolda takımın sayı yükünü çektim. yere basmadım neredeyse Vesile ile Halis hocaya böyle birgün yaşattığı için tekrar tekrar teşekkür ederim.. Fotoğraflar için Ozan Aldundal'a, Çoraplar için, Serkan Dalgıç Abime ve gelen herkesin ayağına sağlık.. Eyvallah İlteber.Ben kahvaltıya ve salona gelen herkese teşekkür ederim.Umarım herkes memnun kalmıştır. Futboldaki galibiyet sonrası rehavete kapıldık baskette fena yenildik.Serkan'ı size vermek iyi olmadı ama önemli olan ter atmaktı. Futbolda da ağır abi takılmışsın Formanın hakkını vermene gerek yok. O herşeyiyle layık Halis hocam'a bende teşekkür ediyorum. Herşey yine çok güzelmiş. Sağolasın hocam.Bir gün kısmet olursa seni de ağırlamaktan onur duyarız. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Eyvallah İlteber.Ben kahvaltıya ve salona gelen herkese teşekkür ederim.Umarım herkes memnun kalmıştır. Futboldaki galibiyet sonrası rehavete kapıldık baskette fena yenildik.Serkan'ı size vermek iyi olmadı ama önemli olan ter atmaktı. Sağolasın hocam.Bir gün kısmet olursa seni de ağırlamaktan onur duyarız. Bu yaz inşallah bir daha kısmet olur. Artık bir ayağımız İstanbul'da. Siz değerli dostlarım ve Kardeşim Hakan Erken var. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 bu etkinlikte emeği geçen başta Halis hocam olmak, üzere tüm arkadaşlara teşekkürler, misafirim olduğundan ancak kahvaltıya katılabildim. İlteber bizim yokluğumuzdan iyi faydalanmış 6 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Emeği geçen herkese tebrikler, fotolar çok keyifli 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 (düzenlendi) bu etkinlikte emeği geçen başta Halis hocam olmak, üzere tüm arkadaşlara teşekkürler, misafirim olduğundan ancak kahvaltıya katılabildim. İlteber bizim yokluğumuzdan iyi faydalanmış Abi, senin yokluğunu Cavit Ağam kapattı. Bir maraba olarak dokunamadık bile kendisine Şaka bir yana maaşallahı var. Cavit Abi taş gibi, bizim gibi gençlerden çok çok daha hareketli ve başarılı. Halis hocamda, spordaki başarısına şapka çıkartılır 12 Ocak 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ocak 2014 Paylaş 12 Ocak 2014 Sadece kahvaltıya katılmak beni açıkcası üzdü...keşke salonda aranızda olabilseydim...inşallah bir dahaki sefere...Halis hocam herşey için teşekkürler. Aramıza katılan tüm dostlarında yüreklerine sağlık... Bu yaz inşallah bir daha kısmet olur. Artık bir ayağımız İstanbul'da. Siz değerli dostlarım ve Kardeşim Hakan Erken var. Hocam her zaman yerin hazır... Karelere çok yakışmışsınız kardeşler 41 X Teşekkürler ağam... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Katılan herkese helal olsun organizasyonu oluşturdhm ama maşesef işsel durumlardan ötürü katılamadım ilerleyen zamanda yenilemek üzere. Halis hocamıza sonsuz teşekkürler her ne kadar fordcu olmasada halen bizimle 5 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Yine çok güzel bir gün olmuş. Başta Halis Hoca olmak üzere tüm katılanların ayaklarına sağlık. Babamın rahatsızlığı nedeni ile Ankara'da olduğumdan katılamadım. Bir daha ki sefere inşallah. Bu arada Mehmet Kazancıoğlu o göbek ne öyle. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Ayaklarınıza, yüreklerinize sağlık.. Afiyet olsun.. Güzel organizasyon.. Herkes çok acıkmıştı herhalde.. Kahvaltıdan fazla kare yok Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bu arada İbrahim seninle ve Mehmet Kazancıoğlu abimle dün yaptığımız siyah cam muhabbetinden sonra akşam Kabataş'ta polis abiler ışıkta duran bana koşarak yetişip tutuşturdular cezayı elime 1 hafta içerisinde sökmem gerekiyormuş filmleri. Gece eve geçince ön cam ve ön kapılardaki filmleri söktüm ama arkadakilere elim gitmedi. Onları bıraksam başım ağrır mı acaba ? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bu arada İbrahim seninle ve Mehmet Kazancıoğlu abimle dün yaptığımız siyah cam muhabbetinden sonra akşam Kabataş'ta polis abiler ışıkta duran bana koşarak yetişip tutuşturdular cezayı elime 1 hafta içerisinde sökmem gerekiyormuş filmleri. Gece eve geçince ön cam ve ön kapılardaki filmleri söktüm ama arkadakilere elim gitmedi. Onları bıraksam başım ağrır mı acaba ? Hadi yaaa...Bence elleme arkadakilere öyle git illa ısrar ederse orda sökersin abi sonra 1 numara yaptırırsın önlere.Kötü olmuş ya üzüldüm valla.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Hadi yaaa...Bence elleme arkadakilere öyle git illa ısrar ederse orda sökersin abi sonra 1 numara yaptırırsın önlere.Kötü olmuş ya üzüldüm valla.. Aynen öyle yapayım, haklısın. Bu durumda 2 numarayı sana da tavsiye etmiyorum Sonuç belli. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Herkese helal.. 3.süne katılamadım ama ilk 2si kadar dolu ve guzel geçmiş belli.. Kazancioglu baba gobegin hayırlı olsun yok emin o baba göbeği değil bende herzaman vardı göbek ama bu sefer biraz artmış galiba Yine çok güzel bir gün olmuş. Başta Halis Hoca olmak üzere tüm katılanların ayaklarına sağlık. Babamın rahatsızlığı nedeni ile Ankara'da olduğumdan katılamadım. Bir daha ki sefere inşallah. Bu arada Mehmet Kazancıoğlu o göbek ne öyle. hiç sorma bende bu kadar çok olduğunu düşünmüyordum hep İbrahim'in yüzünden bütün fotoları göbeğime hedeflenmiş Bu arada İbrahim seninle ve Mehmet Kazancıoğlu abimle dün yaptığımız siyah cam muhabbetinden sonra akşam Kabataş'ta polis abiler ışıkta duran bana koşarak yetişip tutuşturdular cezayı elime 1 hafta içerisinde sökmem gerekiyormuş filmleri. Gece eve geçince ön cam ve ön kapılardaki filmleri söktüm ama arkadakilere elim gitmedi. Onları bıraksam başım ağrır mı acaba ? yok yok ben şikayet etmedim tüm filmleri söküp tespite gitmen gitmen gerekiyor. sonrada şubeye gidip ben filmleri söktürdüm deyip sistemden düşürmen gerekli yoksa bir hafta içinde aracı gördükleri yerde bağlarlar. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 hiç sorma bende bu kadar çok olduğunu düşünmüyordum hep İbrahim'in yüzünden bütün fotoları göbeğime hedeflenmiş Abi valla siz gene iyiydiniz yeşil tşörtleri giydikden sonra Uğur abinin yaa nefes alamıyorum töşört yüzünden dediğini duydum. Her göbekli gibi suçu tşörtte buldu Aynen öyle yapayım, haklısın. Bu durumda 2 numarayı sana da tavsiye etmiyorum Sonuç belli. Normal fabrika çıkışlı renkli camların film numarası olarak karşılığı kaç acaba abi.Arkaları ona göre yaptırırdım,önleri zaten 1 numara yaptıracağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Abi valla siz gene iyiydiniz yeşil tşörtleri giydikden sonra Uğur abinin yaa nefes alamıyorum töşört yüzünden dediğini duydum. Her göbekli gibi suçu tşörtte buldu hiiiiiiiiiiişt seninle bir sonra ki toplantıda özel olarak görüşeceğim. o fotoların acısını özel olarak çıkaracağım senden. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 hiiiiiiiiiiişt seninle bir sonra ki toplantıda özel olarak görüşeceğim. o fotoların acısını özel olarak çıkaracağım senden. Resimlere bir daha şöle baktımda çokta göbekli değilsin abi aslında.. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Halis Abi'ye organizasyon için , üyelerimize de katılımları için çok teşekkür ederim. Kahvaltı da , spor faaliyetleri de çok keyifliydi. Futbol maçında sakatlanınca , basketbol maçına katılamadım , içimde de ukde.. Masa tenisinde Halis Abi'nin hışmına uğradım resmen. Fotoğraflarda çok güzel olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Maşallah, güzel bir organizasyon olmuş. Ayaklarınıza sağlık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts