Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bu arada İbrahim seninle ve Mehmet Kazancıoğlu abimle dün yaptığımız siyah cam muhabbetinden sonra akşam Kabataş'ta polis abiler ışıkta duran bana koşarak yetişip tutuşturdular cezayı elime 1 hafta içerisinde sökmem gerekiyormuş filmleri. Gece eve geçince ön cam ve ön kapılardaki filmleri söktüm ama arkadakilere elim gitmedi. Onları bıraksam başım ağrır mı acaba ? Abi geçmiş olsun bu kadar olur valla denk gelmis. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Abi geçmiş olsun bu kadar olur valla denk gelmis. Sorma Ozan, neyse artık kafam rahat en azından Yorum bağlantısı
Halis Parlak 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Katılan herkese helal olsun organizasyonu oluşturdhm ama maşesef işsel durumlardan ötürü katılamadım ilerleyen zamanda yenilemek üzere. Halis hocamıza sonsuz teşekkürler her ne kadar fordcu olmasada halen bizimle Eyvallah Süha.Yaza doğru bir etkinlik daha yapabiliriz.Bir gün dönüşümüz ford'a olabilir o da malum selective mondi ile olur. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bunlarda son bendeki son resimler... Ağam çok sert bakmış...kime kızdı acaba Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Katılan herkese ve organizasyon için mekanlarımızı sağlayan Halis abimize, ortaya mesajı atıp konuyu açıp katılamayan Süha'ya teşekkürler... güzel ve hareketli bir gündü.keyifli geçti benim için ta ki sakatlanana kadar:( Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Katılan herkese ve organizasyon için mekanlarımızı sağlayan Halis abimize, ortaya mesajı atıp konuyu açıp katılamayan Süha'ya teşekkürler... güzel ve hareketli bir gündü.keyifli geçti benim için ta ki sakatlanana kadar Bu kötü olmuş işte...bundan önceki etkinliktede ben sakatlanmıştım,1 hafta ne çektim... Geçmiş olsun bahadır.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bu kötü olmuş işte...bundan önceki etkinliktede ben sakatlanmıştım,1 hafta ne çektim... Geçmiş olsun bahadır.. sagol abi.orta parmak sizlere ömür :)alciya aldirmadim atelle sabitlediler.1 ay idare edecegiz Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 sagol abi.orta parmak sizlere ömür :)alciya aldirmadim atelle sabitlediler.1 ay idare edecegiz Hayırdır Bahadır, salondayken o kadar kötü durmuyordu? Kemikte mi sıkıntı var? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Hayırdır Bahadır, salondayken o kadar kötü durmuyordu? Kemikte mi sıkıntı var?aksam morardi 3 parmak.doktora gittim aksam,4.5 saat bekledim acilde sira gelmedi.bu sabah gittim orta parmak eklem yerinden parca kirilip kopmus Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 aksam morardi 3 parmak.doktora gittim aksam,4.5 saat bekledim acilde sira gelmedi.bu sabah gittim orta parmak eklem yerinden parca kirilip kopmus Abi cok geçmiş olsun çok üzüldüm. Top çok sertti cidden acil şifa dilerim Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Gelemedim ya la Hakan'da gelmiş angaradan . Valla çok istedim gelmek ama hafta sonu bayağı yoğun geçti misafirlerimiz vardı . Ne diyelim sağlık olsun , her zaman'ki gibi güzel bir gün yaşanmış , topluca . 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Resimlere bir daha şöle baktımda çokta göbekli değilsin abi aslında.. hehe bende öyle diyorum ama sen hep göbekten yakalamışsın beni sagol abi.orta parmak sizlere ömür :)alciya aldirmadim atelle sabitlediler.1 ay idare edecegiz bahadır çok geçmiş olsun sıcakken pek bir şey anlamadın demek ki tekrardan geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Güzel bir organizasyon olmuş afiyetler olsun. Şu mavi jantlı, plakası olmayan araç uğur ağbi senin mi? Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 aksam morardi 3 parmak.doktora gittim aksam,4.5 saat bekledim acilde sira gelmedi.bu sabah gittim orta parmak eklem yerinden parca kirilip kopmus O kadar olmuş mu abi yaa çok üzüldüm valla sıcağıyla fazla hissetmedin demekki. Çok geçmiş olsun abi ya.. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 sagol abi.orta parmak sizlere ömür :)alciya aldirmadim atelle sabitlediler.1 ay idare edecegiz Çok geçmiş olsun Bahadır.Üzüldüm valla Dikkat et kendine. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Olacagi varmis oldu abi. Sıkmasın kimse canını herşey için tekrar teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 aksam morardi 3 parmak.doktora gittim aksam,4.5 saat bekledim acilde sira gelmedi.bu sabah gittim orta parmak eklem yerinden parca kirilip kopmus Bahadır çok geçmiş olsun, Alçı yapmadıklarına göre sana çok bir engel olmaz gibi görünüyor ama bunun acısı ayrı. Tekrar geçmiş olsun, yapabileceğimiz birşey olursa haber et lütfen. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bahadır çok geçmiş olsun, Alçı yapmadıklarına göre sana çok bir engel olmaz gibi görünüyor ama bunun acısı ayrı. Tekrar geçmiş olsun, yapabileceğimiz birşey olursa haber et lütfen.sagol kardeşim.alçı yok da sadece serçe ve baş parmak iş görüyor şuanda Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bunlarda son bendeki son resimler... Ağam çok sert bakmış...kime kızdı acaba Milletin gözü dönmüş yemekten. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 sagol abi.orta parmak sizlere ömür :)alciya aldirmadim atelle sabitlediler.1 ay idare edecegiz Fena olmuş ya.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bahadır abi numaran yoktu, arayamadım mesaj atamadım durumu sormak için.. Göksel abinin de haberi yoktu.. Geçmiş olsun çok..srn mail atmismiydin bana?? Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 aksam morardi 3 parmak.doktora gittim aksam,4.5 saat bekledim acilde sira gelmedi.bu sabah gittim orta parmak eklem yerinden parca kirilip kopmus Bahadır İnan çok üzüldüm, Geçmiş olsun kardeşim. Kendimi ister istemez suçlu hissettim, Kusura bakma.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts