İ.Göksel Yaman 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bahadır İnan çok üzüldüm, Geçmiş olsun kardeşim. Kendimi ister istemez suçlu hissettim, Kusura bakma.. Abi, Prekazi gibi şut çekiyorsun sende 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bahadır İnan çok üzüldüm, Geçmiş olsun kardeşim. Kendimi ister istemez suçlu hissettim, Kusura bakma.. Abi senlik birşey yok, bu ara uğursuzluk mu kısmetsizlik mi desem bende.sen canını sıkma , öpüyorum ellerinden Adresi sen yazdin gonderdim abi gelmemis mi? gelmiş gelmiş ok Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Geçmiş olsun Bahadır inşallah çabuk iyileşir.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 (düzenlendi) Bahadır geçmiş olsun. Hakan baya yamulmuşum be, Hakanın uykulu bakışları, Uğurun gözleri, Cavit ağamın bakışları, korku filimi gibi. 13 Ocak 2014 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Uğur. Abi senlik birşey yok, bu ara uğursuzluk mu kısmetsizlik mi desem bende.sen canını sıkma , öpüyorum ellerinden gelmiş gelmiş ok Geçmiş olsun Bahadır , bir de masa tenisi oynadık , iyice zarar görmüştür. 2 Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Bahadır geçmiş olsun. Hakan baya yamulmuşum be, Hakanın uykulu bakışları, Uğurun gözleri, Cavit ağamın bakışları, korku filimi gibi. Hakan'ın bardağa baktıktan sonraki yüz ifadem olabilir abi.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Hakan Kurt bana mesaj atmıştı geleceğini ama ben evde yatmakla zorunluydum maalesef. H3N2 beni fena vurdu. Kendisine sözüm var, sözüm sözdür. Cavit Ağa'm gelmiş, marabaları olarak iyi ağırladınız mı kendisini O KA benim elime geçecekti kiiii Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 Yüreklerinize sağlık arkadaşlar. Harika olmuş yine her şey. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Mekana ilk biz gittik vallaha Manzarası yeterdi bence. Ankarada olupta, Helede bi izmirli olarak Denizi izlemek ayrı bi keyifti. Herşey güzeldi, Kahvaltıdan sonra biz kalktık... Okul etkinliğide ayrı bi güzel olmuş belli... Kahvaltıdaki muhabbetler güzeldi. Görüşemediğim arkadaşlar var,onlarında dediği gibi kısmet başka sefere artık İstanbula 7 8yıl olmuştu gelmeyeli,2günlük İyi bi gezi oldu benim için. (2gün yetmez oraya,orası ayrı bi konu ) Hakan ve gökhan Erken kardeşlerlede tşk'ler. iyi gezdik sağolsunlar. Dip not. Sakın ama Sakın İstanbul Soğuk demeyin!!! Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Hakan baya yamulmuşum be, Hakanın uykulu bakışları, Uğurun gözleri, Cavit ağamın bakışları, korku filimi gibi. Abi bu kareyi nasıl yakalamışım bende şaşırdım,istesek yapamayız Hakan'ın bardağa baktıktan sonraki yüz ifadem olabilir abi.. Sabah dedim garsona,bak ağam gelicek sıkıntı olmasın Yok efendim merak etmeyin ağamızın bardağı hazır dediler,ama gördüm ki ihmal etmişler.. torpilli olmanın faydaları. Soyadımıza layık olmaya çalışıyoruz abi...Nerede erken,orada hakan erken..... Mekana ilk biz gittik vallaha Manzarası yeterdi bence. Ankarada olupta, Helede bi izmirli olarak Denizi izlemek ayrı bi keyifti. Herşey güzeldi, Kahvaltıdan sonra biz kalktık... Okul etkinliğide ayrı bi güzel olmuş belli... Kahvaltıdaki muhabbetler güzeldi. Görüşemediğim arkadaşlar var,onlarında dediği gibi kısmet başka sefere artık İstanbula 7 8yıl olmuştu gelmeyeli,2günlük İyi bi gezi oldu benim için. (2gün yetmez oraya,orası ayrı bi konu Hakan ve gökhan Erken kardeşlerlede tşk'ler. iyi gezdik sağolsunlar. Dip not. Sakın ama Sakın İstanbul Soğuk demeyin!!! Yine bekleriz kardeşim...her zaman kapımız açık... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Hakan Kurt bana mesaj atmıştı geleceğini ama ben evde yatmakla zorunluydum maalesef. H3N2 beni fena vurdu. Kendisine sözüm var, sözüm sözdür. Cavit Ağa'm gelmiş, marabaları olarak iyi ağırladınız mı kendisini O KA benim elime geçecekti kiiii Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz Sani Bey çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. KA da sizin eksperliğinizi bekliyor Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Hakan Kurt bana mesaj atmıştı geleceğini ama ben evde yatmakla zorunluydum maalesef. H3N2 beni fena vurdu. Kendisine sözüm var, sözüm sözdür. Cavit Ağa'm gelmiş, marabaları olarak iyi ağırladınız mı kendisini O KA benim elime geçecekti kiiii Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz en son katıldığın organizasyon ne idi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 en son katıldığın organizasyon ne idi Yıllık şenlik. Hani gelmemiştin ya Süha Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Yıllık şenlik. Hani gelmemiştin ya Süha Ben senin katılmadığın bir öncekine katıldım. İstanbul içindekileri sevmiyor musun katılmıyor musun 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Ben senin katılmadığın bir öncekine katıldım. İstanbul içindekileri sevmiyor musun katılmıyor musun Yok yahu. Geliyorum bir çoğuna. Buluşamıyoruz demek ki. O kadar organizasyon yaptık mesela, daha bi türlü Hakan Erken'le buluşamadık. Olabiliyor böyle şeyler Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Ankaradan hakan kurt geldi,istanbuldakilerden hala ses seda yok ) Gıcık herif... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Yok yahu. Geliyorum bir çoğuna. Buluşamıyoruz demek ki. O kadar organizasyon yaptık mesela, daha bi türlü Hakan Erken'le buluşamadık. Olabiliyor böyle şeyler ahaha görende gerçek sanacak ZAten olurda bir gün gelirsen renoöghk ile gelme buluşmaya karizmamız sarsılmasın 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 ahaha görende gerçek sanacak ZAten olurda bir gün gelirsen renoöghk ile gelme buluşmaya karizmamız sarsılmasın Anlamadım? Yalan mı söylüyorum demek istiyorsun? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Gelemedim ya la Hakan'da gelmiş angaradan . Valla çok istedim gelmek ama hafta sonu bayağı yoğun geçti misafirlerimiz vardı . Ne diyelim sağlık olsun , her zaman'ki gibi güzel bir gün yaşanmış , topluca . hafta içi toplanalım, işe yürürken uğrarsın Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Yok yahu. Geliyorum bir çoğuna. Buluşamıyoruz demek ki. O kadar organizasyon yaptık mesela, daha bi türlü Hakan Erken'le buluşamadık. Olabiliyor böyle şeyler Anlamadım? Yalan mı söylüyorum demek istiyorsun? siyah yere bak, orayı gerçek sanacaz diyorum, gerilme ajda pekkan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Yok yahu. Geliyorum bir çoğuna. Buluşamıyoruz demek ki. O kadar organizasyon yaptık mesela, daha bi türlü Hakan Erken'le buluşamadık. Olabiliyor böyle şeyler Gönüllerimiz bir olsun sani,dünya küçük derler..bir yerlerde mutlaka karşılaşıcağız Seni bulacağım Gıcık herif... Gıcık ve uyuz hatta Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Seni bulacağım MD'den kaçıyorum, kendimi geliştirdim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Sani sen kavunlu güllü bir nargile yak Hakan kokusuna gelir zaten. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 MD'den kaçıyorum, kendimi geliştirdim MD kim ya ben seni bulurum bak Sani sen kavunlu güllü bir nargile yak Hakan kokusuna gelir zaten. Ortak nokta bile ayarlarım hatta Yorum bağlantısı
Recommended Posts