Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Hangi araba Farketmez... Mondeo,focus,fiesta...ne varsa işte Gel dedim Gelmedin İnanmadınmı yoksa,gideceğime Bir dahakine getir serkan abimi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Çok güzel toplantı olmuştur yine... Maalesef cumartesi günü de baska bir kahvaltı da oldugum icin pazar gunu gelemedim, kredim bitti Bir daha ki sefere inşallah. Ali abi gelde bir tokatlıyayım seni Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Farketmez... Mondeo,focus,fiesta...ne varsa işte Bir dahakine getir serkan abimi Laylon Megan olmazmı Yorum bağlantısı
Halis Parlak 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Benim mondeo rakip olmazmı , jetta'ya Rakip olabilir ben senin aracı Nevşehirde sürmüştüm beğenmiştim performansını.Sonra da Fatih Keskin benim jettayı sürmüştü o daha iyi tahlil edecektir. Mondiye her daim saygımız sonsuzdur,yol veririz gerekirse 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 var mı ctesi köfte yemeğe gelen 18:00 dan sonra olursa ben varım.. Hatta Çorluda yeriz. Özcanlar iyidir.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Manzara güzel vallaha neye bakıyorduk burda ya Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Güzel bir gün olmuş görünüyor.Maşallah diyelim. :nazar: Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Ali abi gelde bir tokatlıyayım seni Ah Çakmaktaş aynı hep yenilen pehlivan gibi doyamadın güreşe... Daha kaç kere (bundan önce en az 15 kere) seni asfalta gömmem lazım ki doyasin Bu arada senin "otomatik araba erkek adamı bozar, amatörler otomatik kullanir, yaşlılar otomatik kullanır, dede işi" diye bolca beyanatların var sitede. İnşallah araban manuel dir. Zaten sen almazsin kara düzen 4 ileri otomatik antika pd, ne yürür ne yol tutar 4 kasa golf. 1 Nisan diycem daha baya vakit var. var mı ctesi köfte yemeğe gelen 4 ileri tıntın kenardan gidin köfteciye Geç saat olursa katılabilirim sana başkan Boşver Erdem , sen bahsettigim yer Pendik e gel Ben bugün bi arkadaşla ordaydım yan cebeci yan çok eğlendik, greenpark'ın aşağısında. Önden çekişçiler debinip dursun Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Ah Çakmaktaş aynı hep yenilen pehlivan gibi doyamadın güreşe... Daha kaç kere (bundan önce en az 15 kere) seni asfalta gömmem lazım ki doyasin Bu arada senin "otomatik araba erkek adamı bozar, amatörler otomatik kullanir, yaşlılar otomatik kullanır, dede işi" diye bolca beyanatların var sitede. İnşallah araban manuel dir. Zaten sen almazsin kara düzen 4 ileri otomatik antika pd, ne yürür ne yol tutar 4 kasa golf. 1 Nisan diycem daha baya vakit var. 4 ileri tıntın kenardan gidin köfteciye Boşver Erdem , sen bahsettigim yer Pendik e gel ; Ben bugün bi arkadaşla ordaydım yan cebeci yan çok eğlendik, greenpark'ın aşağısında. Önden çekişçiler debinip dursun Ali abi buna yenilen pehlivan denmez 20 senelik mondeo yu paspas yüzünden geçip burada insanları yanlış yönlendirmeyelim. Ben otomatik kullananlara hep özenmişimdir bir kere teknolojiyi takip etmekten yanayımdır her zaman Her şeyi bir kenara bırakıyorum senin reno motorlu merco otomatik mi ? Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Ali abi buna yenilen pehlivan denmez 20 senelik mondeo yu paspas yüzünden geçip burada insanları yanlış yönlendirmeyelim. Ben otomatik kullananlara hep özenmişimdir bir kere teknolojiyi takip etmekten yanayımdır her zaman Her şeyi bir kenara bırakıyorum senin reno motorlu merco otomatik mi ? Mondeo ya 5-6 araba fark tjet ile videosu var. Luk Focusa 300 m de 1 arabadan fazla fark tjet ile videosu var. Luk Focusa 140 hp iken 10 araba fark Insignia ile videolar dolu. Birak artik bahaneler arkasina saklanmayi, sayisiz kez gömdüm seni, ayrica biraktim bu işleri. 2 seneden fazla tum arabalar otomatik İstanbul da tersi zor. Ama sen baya atip tutuyordun otomatik kullanalara, artik sende birisin Benim arabamda tofaş kuş serisi motoru var, seninkinin tavaninda patinaj garantili Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 (düzenlendi) Harika bir organizasyon olmuş.Katılan herkesin yüreğine sağlık.Böyle organizasyonlara katılamıyorum ya içim içimi yiyor.Hele bir de konu spor olursa.... :koskos:Halis hocama ve Göksel'e Beşiktaş formaları çok yakışmış... 15 Ocak 2014 tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Mondeo ya 5-6 araba fark tjet ile videosu var. Luk Focusa 300 m de 1 arabadan fazla fark tjet ile videosu var. Luk Focusa 140 hp iken 10 araba fark Insignia ile videolar dolu. Birak artik bahaneler arkasina saklanmayi, sayisiz kez gömdüm seni, ayrica biraktim bu işleri. 2 seneden fazla tum arabalar otomatik İstanbul da tersi zor. Ama sen baya atip tutuyordun otomatik kullanalara, artik sende birisin Benim arabamda tofaş kuş serisi motoru var, seninkinin tavaninda patinaj garantili abi senin amacın beni gaza getirip forumda ceza almamı sağlamak değil mi ama ben bu işlere düşecek acemilikte değilim Bende bıraktım artık konfor odaklıyım ara hızlanma işini kanı hızlı akanlar yapsın artık ben top speedciyim mesela bu hafta sonu tekirdağa köfte yemeğe gidiyorum Otomatik kullananlar arabadan zevk almıyor doğrudur çünkü hiç bir şanzıman bir jatco değildir Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Manzara güzel vallaha neye bakıyorduk burda ya Göksel ve Halis Hocam camileri anlatıyordu galiba Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Otomatik kullananlar arabadan zevk almıyor doğrudur çünkü hiç bir şanzıman bir jatco değildir Valla ben 10 senedir büyük bir zevk ile biniyorum kardeşim . Ehliyeti ilk aldığım günden beri manuel vites bana ilkel ve anlamsız geldi , derlerya hani manuel daha zevkli yok şöyle yok böyle Adı üstünde otomatik ... 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Valla ben 10 senedir büyük bir zevk ile biniyorum kardeşim . Ehliyeti ilk aldığım günden beri manuel vites bana ilkel ve anlamsız geldi , derlerya hani manuel daha zevkli yok şöyle yok böyle Adı üstünde otomatik ... bir gün jatco kullansan hiç zevk almadığını anlayacaksın kardeşim Diğer konuda katılıyorum manuel vites nedir ya kollu araba mı olur oyuncak mı bu 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Valla ben 10 senedir büyük bir zevk ile biniyorum kardeşim . Ehliyeti ilk aldığım günden beri manuel vites bana ilkel ve anlamsız geldi , derlerya hani manuel daha zevkli yok şöyle yok böyle Adı üstünde otomatik ... Bir de az yaktırsa ve arıza yapıp acı masraf açmasa otomatik candır ama. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 bir gün jatco kullansan hiç zevk almadığını anlayacaksın kardeşim Diğer konuda katılıyorum manuel vites nedir ya kollu araba mı olur oyuncak mı bu Kullandım , onuda Jatko Çağlar abi sayesinde meşhur olan bir şanzıman Bence fazla bir albenisi yok standart . Bir de az yaktırsa ve arıza yapıp acı masraf açmasa otomatik candır ama. Abi dediklerin şehir efsanesi artık 380 bin olmuştur accord herhalde sattığımda , şanzıman ilk günki gibiydi . Yakıt olarak 5-6 lt fark olsa arasında anlarım çok yakıyo demeyi ama maksimum 2 lt fark eder Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Kullandım , onuda Jatko Çağlar abi sayesinde meşhur olan bir şanzıman Bence fazla bir albenisi yok standart . Abi dediklerin şehir efsanesi artık 380 bin olmuştur accord herhalde sattığımda , şanzıman ilk günki gibiydi . Yakıt olarak 5-6 lt fark olsa arasında anlarım çok yakıyo demeyi ama maksimum 2 lt fark eder ne derse doğrudur Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 Abi dediklerin şehir efsanesi artık 380 bin olmuştur accord herhalde sattığımda , şanzıman ilk günki gibiydi . Yakıt olarak 5-6 lt fark olsa arasında anlarım çok yakıyo demeyi ama maksimum 2 lt fark eder Şimdi otomatik şanzumanı kullanmayı bilen adam aldı mı sıkıntı yok. Ama otomatik viteste peygamber vitesi kullanmak isteyen bazı kullanıcılar sayesinde cacık olan şanzuman ikinci el olarak o arabayı alan garibana 4-6 bin tl olarak geri dönüş yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 abi senin amacın beni gaza getirip forumda ceza almamı sağlamak değil mi ama ben bu işlere düşecek acemilikte değilim Bende bıraktım artık konfor odaklıyım ara hızlanma işini kanı hızlı akanlar yapsın artık ben top speedciyim mesela bu hafta sonu tekirdağa köfte yemeğe gidiyorum Otomatik kullananlar arabadan zevk almıyor doğrudur çünkü hiç bir şanzıman bir jatco değildir Haha, ok geri vites yaptın. Tamam problem değil Ne zaman konfor odağına döndün Çakmaktaş ? Dün e kadar Paşaoğlunun dukkanindan cikmiyordun en hizli dizel fiesta ben olucam diyerekten Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Ocak 2014 Paylaş 16 Ocak 2014 ne derse doğrudur Onda hem fikiriz . Çağlar reis bir numara Yorum bağlantısı
Recommended Posts