İçeriğe Yönlendir

12 Ocak 2014 3. Kahvaltı Ve Spor Organizasyonu Fotoğrafları

Misafir

Recommended Posts

Cavit Doğan

Hakan Kurt bana mesaj atmıştı geleceğini ama ben evde yatmakla zorunluydum maalesef. H3N2 beni fena vurdu. Kendisine sözüm var, sözüm sözdür.

Cavit Ağa'm gelmiş, marabaları olarak iyi ağırladınız mı kendisini :)

Geçmiş olsun Sanicim..

Ulen onca insan top peşinde koşup yediğini eriteceğine bana yardıma geleydi de dua edeydim :D

Cemi cümlenize afiyetler olsun beyler :wub:

Komşularına, koskoca Sedef istif makinaları san tic. A.Ş patronu işi beleşe getirtmiş dedirmek istemedik  :p

Çok güzel toplantı olmuştur yine... Maalesef cumartesi günü de baska bir kahvaltı da oldugum icin pazar gunu gelemedim, kredim bitti :)

Bir daha ki sefere inşallah.

Sizi bir yerden tanıyorum ama çıkartamadım.Geçmişte benim araca molotof atmayı planlayan şahısa çok benziyorsunuz.. :)

Gri şehir.. :p

Renk körü nolucak.. :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Eski beyanatlarin da araba kullanmayi beceremeyen amatorlerin isi otomatik diyordun.

Gercek surucu debriyaj ve vites ile arabay hukmeder diyordun. Ne degisti Suha sen de mi yaslandin :)

Ne demiş değerli Türk büüģü Demirel, dün dündür bugun bugündür ;) otomatik alamayanların gereksiz eleştirileri etkisiz kalır ;) teknolojiyi kullanmak lazım abi ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Sizi bir yerden tanıyorum ama çıkartamadım.Geçmişte benim araca molotof atmayı planlayan şahısa çok benziyorsunuz.. :)

Vay Cevdet Abim gelmiş :) Özleştik kac zamandir. Degistim ben eski Ali degilim daha cani canavar oldum...

Aticam molotofu tel maşa kampanali arabana da denk getiremiyorum. Bir ocakbaşina gelsen de mangali senin arabanin icinde yapsak molotofa da gerek kalmaz ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ne demiş değerli Türk büüģü Demirel, dün dündür bugun bugündür ;) otomatik alamayanların gereksiz eleştirileri etkisiz kalır ;) teknolojiyi kullanmak lazım abi ;)

:D iyi bakalım. İstanbul da otomatik harici kullanim maalesef buyuk hammallik.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Vay Cevdet Abim gelmiş :) Özleştik kac zamandir. Degistim ben eski Ali degilim daha cani canavar oldum...

Aticam molotofu tel maşa kampanali arabana da denk getiremiyorum. Bir ocakbaşina gelsen de mangali senin arabanin icinde yapsak molotofa da gerek kalmaz ;)

Yav Ağamızın arabasının, kampanalı duğunu bile hatırlıyor kaç senede geçse, kral adamsın :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Yav Ağamızın arabasının, kampanalı duğunu bile hatırlıyor kaç senede geçse, kral adamsın :)

Nasil unutabilirim :D Araba sözde Focus 2 Ghia özde Fiesta 1.4 gibi arkalar paslı kampana.

Numunelik model, hatalı üretim hatta kolleksiyonluk değeri var yanlış basilan banknotlar gibi. 18.000 tl keş veriyim o da Cebit Abimizin işi görülsün diye...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ctesi köfte ısmarlıyorum abi geliyor musun :D

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

ctesi köfte ısmarlıyorum abi geliyor musun :D

Saolasın Süha, gençler olarak gezin siz ben gelemem o kadar uzağa :) Burda Ramiz de yerim kofteyi.

Ayrıca Sürat felakettir... Sakin gt modunda gidin ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Saolasın Süha, gençler olarak gezin siz ben gelemem o kadar uzağa :) Burda Ramiz de yerim kofteyi.

Ayrıca Sürat felakettir... Sakin gt modunda gidin ;)

Genç mi kalmış abi :D hani nerede

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Aynen bu görüşüne katılıyorum.Ben de kısmetse otomatik vitese geçiş yapacağım.Büyük ihtimal dsg olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Aynen bu görüşüne katılıyorum.Ben de kısmetse otomatik vitese geçiş yapacağım.Büyük ihtimal dsg olacak.

herkes bir gün otomatikçi olacak.

İstanbul'da otomatik araç kullanmak büyük rahatlık. her ne kadar çok yaksa da,  ne kadar gitmese de her kes bir gün otomatik vites aracın rahatlığını öğrenecek ve benim gibi vazgeçemeyecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halis Parlak

herkes bir gün otomatikçi olacak.

İstanbul'da otomatik araç kullanmak büyük rahatlık. her ne kadar çok yaksa da,  ne kadar gitmese de her kes bir gün otomatik vites aracın rahatlığını öğrenecek ve benim gibi vazgeçemeyecek.

Gitmesi için çift kavramalı almak lazım.Klasikler bir yere kadar Mehmet kardeşim.Rahatlık konusunda katılıyorum. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

9 sene oldu mondeo bende. İstanbul trafiğinde manuel hamallık valla

Ben Bahadır'ın yakıt tüketimine çok şaşırdım ya. Büyük hacimli otomatik vitesin avantajları da oluyormuş demek.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bütçe olsa kesin ben de otomatik tercih ederdim sanırım cidden. Manuel keyfi ayrı, sorunu daha az ama trafikte sol ayak pert oluyor resmen o zaman "ah şimdi otomatik olacaktı" diyorum ben de

Yorum bağlantısı
Misafir

Bütçe olsa kesin ben de otomatik tercih ederdim sanırım cidden. Manuel keyfi ayrı, sorunu daha az ama trafikte sol ayak pert oluyor resmen o zaman "ah şimdi otomatik olacaktı" diyorum ben de

Sorun dediğin nedir? otomatik şanzıman arızası mı? şöyle bir hesap yapsak,manuel arabada baskı balata değişimi 100.000 km de bir yapılsa, (ki istanbulda çoğu zaman daha da erken gerekebiliyor.) masrafı ne kadar tutuyor? 

Otomatik arabada şanzıman arıza yapması ,düzgün bakımla manuelin 2 ya da 3 katı km de oluyor.masrafı 2-2,5 gibi çıkıyor

Yorum bağlantısı
Misafir

Sorun dediğin nedir? otomatik şanzıman arızası mı? şöyle bir hesap yapsak,manuel arabada baskı balata değişimi 100.000 km de bir yapılsa, (ki istanbulda çoğu zaman daha da erken gerekebiliyor.) masrafı ne kadar tutuyor?

Otomatik arabada şanzıman arıza yapması ,düzgün bakımla manuelin 2 ya da 3 katı km de oluyor.masrafı 2-2,5 gibi çıkıyor

Genel bir yargı oluşmuş abi maalesef otomatik şanzıman sorunları şeklinde. Eger temiz bakımı yapılmış olduğundan emin olsam haklısın daha uyguna geliyor ama maalesef herkes otomatik vites kullanimini tam da bilmiyor. Bir de kullanilan şanzımana bağlı tabi kronik problemli bir çok şanzıman var ama düz vites bir şekilde çözülüyor gibi bir algı var. Sıfır alsam otomatik alırdım kesinlikle

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Otomatik iyi hoşta :fiuw:  , yeri geldiğinde nasıl pati koyup basıp gidicen..   :D

Geçen amcamla ne dalga geçtim , mercedes b150 otomatik bi araç almiş , yolda giderken dedim amca oyuncak araba kullanmak güzelmi , başladı gülmeye , mercedes den önce doğan vardı adam alışmış tüplü arabaya.. Bana dediği binilmiyorki bu merete kmde 50krş yakıyor diye :D

Karşıda işi vardı 1.6 mercedes öyle herkesin hakkı değil benzinli mercedese binmek :p  (helede tüplü doğan dan sonra hiç binilmez :D )

Bana dedi gel sendeki kiralık korsayla gidelim benzini ben koyarım , benim oyuncak çok yakıyor diye :D

Aldı arabayı kapının önünde yatıyo araba , satcam diyor satmazsa tüp taktıracak :D

Tüplü doğan dan sonra benzinli arabaya binmek nerden geldiyse aklına..  :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Otomatik iyi hoşta :fiuw:  , yeri geldiğinde nasıl pati koyup basıp gidicen..   :D

Onunlada konuluyor merak etme ;)  140 HP 320 tork ile güzel koyulur .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Mesele motorda bitiyor viteste değil.. Bizim F30'da 2'ye atınca bile patinaj devam ediyor.. M5 çok fena :)

Aynen öyle motor güçlü olduktan sonra farketmiyor örnek: Harun Taştan :D

Adam otomatik m5 le yan yan gidiyor debriyaj vs gerekmeden :)

Yorum bağlantısı
Misafir

m5 i geç 1998 mondeo mk2 ile bile kalkışta patinaja düşebilirsin gerekince.Ama şöyle bir durum var volant ı alıyorsun kucağına  :blush:  örnek : ben  :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...