İçeriğe Yönlendir

Anahtarsiz Çaliştirma ( Silikon Vadisi'nden )

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Silikon vadisi proğramında gördüm ve bayağı bir dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim arkadaşlar, aracımızı uzaktan çalıştırdığımız gibi değişik fonksiyonlarıda olan bir ürün. Düşünülebilir diyorum, siz ne dersiniz buyrun izleyelim....

http://www.milliyet.tv/video-izle/Arabanizi-anahtarsiz-calistirin----AuaQuzs3btCI.html 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Teknoloji binlan gidiiiiiiiiiiii  :biggrin: bizim fordlar bunu sevmez abi illa o kontak dönecek   :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Biz jeneratöre bu tip birşey taktırdık :). Artık uzaktan çalıştırabiliyor, akü durumunu, yağı, suyu, yakıtı vs azaldığında bize sms atabiliyor veya programı ile görebiliyoruz. Uzaktan çalıştırabiliyor ve görev zamanlamasını da yapabiliyoruz. (Hergün 02:00 ila 02:30 arası çalış gibi). 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Teknoloji bu önüne geçilecek gibi değil.

Biz jeneratöre bu tip birşey taktırdık :). Artık uzaktan çalıştırabiliyor, akü durumunu, yağı, suyu, yakıtı vs azaldığında bize sms atabiliyor veya programı ile görebiliyoruz. Uzaktan çalıştırabiliyor ve görev zamanlamasını da yapabiliyoruz. (Hergün 02:00 ila 02:30 arası çalış gibi). 

Bu tip bir sistem daha önce kaldığımız ilçede farklı bir bölgede bulunan, şehir suyuna pompa ile basılan su deposuna kurulmuştu. Uzaktan depoya yerleştirilen cep telefonu çaldırılıyor, Şehre su pompa ile basılıyor. Tekrar o telefon çaldırıldığında pompa su basmayı kesiyordu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ağam ne işin var uzaktan çalıştırmayla,sen bize led yap  :crazy:

Eli kulağında hafta sonları biraz rahatlayabilsem bir film çevirecem en ledlisinden ama  ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Elm327 dedikleri cihazın takıldığı yeremi takılıyor? Çok fonksiyonlu, fakat bizim pazarda ne kadar satılır bilinmez.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Serhan abi, gündüz farı projesi bekliyoruz. Bunlarla oylama bizi. Bu arada bi-xenon yapıyorum yakında benim arabaya hem de en merceklisinden. 

Ağam ne işin var uzaktan çalıştırmayla,sen bize led yap  :crazy:

Eli kulağında hafta sonları biraz rahatlayabilsem bir film çevirecem en ledlisinden ama  ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abi, gündüz farı projesi bekliyoruz. Bunlarla oylama bizi. Bu arada bi-xenon yapıyorum yakında benim arabaya hem de en merceklisinden. 

En yakışıklısından kardeşime yakışmaz mı  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ricamdır HD ve 3D olsun  :D  :D  :D

Oooo bi-xenonu merak ettim bak hocam..

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Abi ricamdır HD ve 3D olsun  :D  :D  :D

Oooo bi-xenonu merak ettim bak hocam..

Abi inşallah 15-20 güne kadar halletmiş olurum. Paylaşacağım bütün aşamaları ile.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...