İsmail Yarış 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Selam Aynı şey bende de vardı. Üstelik o kadar yıkamama rağmen gitmemişti İş yerinde arkadaşlar metal boyalı ürünleri parlatmak için ÇBS silikonlu temizleme ve parlatma cilası yada pastasıydı galiba onu kullanıyorlardı. Pamuğun üstüne birkaç damla damlatıp lekeli yere sürdüm. Anında çıkarttı ve mat-parlak problemi de olmadı sonrasında. Denemeni tavsiye ederim. Gördüğüm ambalaj 1 litrelikti mavimsi sıvı bir ürün. Fiyatıda o zaman baktığımda 20-25TL gibiydi. Almışken pamukla tüm kaputa da uygulayabilirsin. Kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 benim arabanın tavanında 1'5 yıldır duruyor hala çıkaramadım.pasta cila bile kar etmedi..... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 benim arabanın tavanında 1'5 yıldır duruyor hala çıkaramadım.pasta cila bile kar etmedi.....Senin arabaya özel karışım yapmış abi midesinde . Bir yerde okumuştum kuşların bulunduğu alanın sosyal durumuna göre beslendikleri mekanın besin çeşidine göre vücutlarında ürettikleri asit miktarı artıyormuş.Örneğin avlu önü kuşlarının buğday vs... İle beslenen.deniz kuşlarının balık ile beslenen .ve çöp kuşlarının gübre asit oranları farklıymış.Vesile ile senin arabaya belediye çöplüğüne abone olan bi kuş çıçmış muhtemelen ) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Kendi uygulamamı aktarayım. Özetle verniğe işledi ise rötüş veya komple boyadan başkası kurtarmıyor. Süslü tabelaların janjanlı cümleleri hikaye. Elantrayı tuvalet kağıdı belleyen canlılara karşı yazın yaptığım rötüş işlemini paylaşayım. Önceki sahibi sağolsun hiç müdahale etmemiş. Sonuç göründüğü gibi içler acısı. Siz siz olun renk farketmez aracınızın boyasında bu tip pislikleri bırakmayın. Cila gibi koruyucu katmanlar bile bu namertler karşısında vakit kazandırsa da sonunda mağlup oluyor. Yaptığım uygulama şöyle. Çukurlara önce 2000 zımpara yaptım içlerini temizledim, rötüş boyasıyla doldurup 1 hafta kurumaya bıraktım, 2000-3000 su zımparası-auto gylm 4b(kalın pasta)-2b(ince pasta)-prima amigo glaze- meguiars m16wax uyguladım. Her zaman söylediğim gibi yeniyken koruma altına almak sonradan düzeltmeden çok daha kolay ve ucuzdur. Buyrun fotolara ilginç olan rötüş beyaz beyaz çıktı üzerine glaze yapınca karardı - polisaj sonrası glaze sonrası el beceriksizliği kusurlar sonuç Şunu farkettim ki ilk rötüş yapma aşaması en önemli aşama. en sabırlı ve yetenekli olunması gereken kısım. sonradan zımpara-pasta işi çok daha kolay bana göre. Okuduğunuz için teşekküler. 2 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Allah bu kuşları bildiği gibi yapsın. Geçen nasıl denk getirdiyse kapı koluna bırakmış. Elimi attığım gibi vıcık vıcık oldu elim, yeni yapmış bir de. Benim de çamurlukta böyle iz bırakmıştı, sildiğim halde çıkmıyordu. Çok az cifi gözlük temizleme bezine sürdüm, hem çamurluğa, hem de beze su damlattım biraz bekledim. Çok hafif hareketlerle sildim iz gitti. Benim asıl derdim kaputtaki taş izleri. Nasıl kurtulmam gerekir onlardan bir fikrim yok. Taş izlerine tek çözüm sanırım kürdan tekniği. Sanayide kod ile biraz rötuş boyası hazırlatıp evde bulunduruyorum çok işe yarıyor. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Meguiars NXT yapılmış yüzeyde kuş pisliğini test ettim. Kuş pisliği kuruyup kabuk gibi kalkıyor. Üflediğinizde uçup gidiyor. Kesinlikle yüzeye yapışamıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts