Murat Dere 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 napalım be agani,üıe icabetti beyaa Baktırıyon ama bizi üüle susak susak. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 25 Ocak 2014 Paylaş 25 Ocak 2014 Gelin ep beraber gidelim bea. Ben Keşan'ı geçince Yenimuhacir köyü var orda yiyorum hem mekan hem hizmet çok iyi. https://tr.foursquare.com/v/%C3%B6zen-et-lokantas%C4%B1/4d974b759079b1f7af040f0a Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 25 Ocak 2014 Yazar Paylaş 25 Ocak 2014 Gelin ep beraber gidelim bea. Ben Keşan'ı geçince Yenimuhacir köyü var orda yiyorum hem mekan hem hizmet çok iyi. https://tr.foursquare.com/v/%C3%B6zen-et-lokantas%C4%B1/4d974b759079b1f7af040f0a Yusuf Yenimuhacir benim hanımın köyü be yaaa.. Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 26 Ocak 2014 Paylaş 26 Ocak 2014 Yusuf Yenimuhacir benim hanımın köyü be yaaa.. Abi o zaman senle gidelim Enişte indirimi yapsınlar. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Şubat 2014 Paylaş 14 Şubat 2014 Bugün Askerimizi birliğine teslim etmek için Keşana gittim, meşhur satır et yeriz diye düşünürken, Kırklareline geç kalacağımızdan yemeden geçtik, lokantaların çoğunda yazıyordu, içim eridi inanın. en kısa zamanda satır et organizasyonuda yapalım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Bugün Askerimizi birliğine teslim etmek için Keşana gittim, meşhur satır et yeriz diye düşünürken, Kırklareline geç kalacağımızdan yemeden geçtik, lokantaların çoğunda yazıyordu, içim eridi inanın. en kısa zamanda satır et organizasyonuda yapalım. Neredesin Lokman Abim? Ben Kırklareli/ Lüleburgaz/ Büyükkarıştıran karşısı Trakya Döküm deyim. Bugünde işteyim. 16:30 a kadar geçersen buralardan ara mutlaka. Teli ÖM attım Köfte ısmarlarım sana. Meşhur.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Şubat 2014 Paylaş 15 Şubat 2014 Kerem çok sağol abim, aklımdasın, zaman sorunu olmasaydı uğrayacaktım. müsait zaman kolluyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Bugün Keşana gittim, ve satır et yemeden gelinmezdi. bildiğimiz köfteye benziyor ama kıyması daha iri çekilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 Afiyet olsun. Gece gece iştahım açıldı. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 Yapmayın be kızanıımmm...Canım çekti bak şimdi yaaa... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bugün Keşana gittim, ve satır et yemeden gelinmezdi. bildiğimiz köfteye benziyor ama kıyması daha iri çekilmiş. Komutanımız nasıl? İyidir inşallah.. Afiyet olsun Lokman Abicim.. Aynen olay direkt et değil. Eti satır ile kıyma haline getirip yaptıkları köfteden hallice bir et.. Makineye görmeyen et, su salmıyor, macunlaşmıyor (Mükremin Abimin tabiri), aroması daha güzel kalıyor.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bir de köfte ızgarada pişerken gelen sesin verdiği huzur ve mutluluğun tek rakibi o köfteyi yerken alınan hazdır. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bugün Keşana gittim, ve satır et yemeden gelinmezdi. bildiğimiz köfteye benziyor ama kıyması daha iri çekilmiş. Abim afiyet olsun Harika görünüyor. Bunu da ölmeden önce yapılacaklar listesine yazdım Yorum bağlantısı
Recommended Posts