İçeriğe Yönlendir

Mk2'ye Mercek Far..?

Uğur Efe

Recommended Posts

Uğur Efe

Yapan var mı? Varsa resim görebilir miyiz ?

Folyo'dan iki büyük halkalı siyah şablon uygulansa nasıl olur acaba? 

Yorum bağlantısı
Misafir

Mk2 için daha mercekli far görmedim.Orjinal cama folyo far çizgilerini kapatabileceği için sorun olur yoksa görsel olarak güzel dururmu onunda resmedilmesi gerek.

Yorum bağlantısı
Uğur Efe

Çizgileri kapatmacak şekilde ince yapsak bu folyo işini ustam..?

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

yha abi daha dün gece konusduk yapma sen onu yapma :)

Yorum bağlantısı
Misafir

mk2 inin far tipi merceğe uygun değil ancak.images.jpgşöyle bir ürün alınıp mercekler iyileştirilebilir. :good1:

Yorum bağlantısı
Uğur Efe

yha abi daha dün gece konusduk yapma sen onu yapma :)

ne yapalım aslan ; biz ne senin gibi bekarız ne de ingiltere'den  özel far getirtecek kadar zengin.. (gözümüz yok ALLAH daha çok versin kardeşim ;) )

mk2 inin far tipi merceğe uygun değil ancak.images.jpgşöyle bir ürün alınıp mercekler iyileştirilebilir. :good1:

hocam inan dediğinden bir şey anlamadım

Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş

ne yapalım aslan ; biz ne senin gibi bekarız ne de ingiltere'den  özel far getirtecek kadar zengin.. (gözümüz yok ALLAH daha çok versin kardeşim ;) )

hocam inan dediğinden bir şey anlamadım

:) abi meraksa yapıcam diyosan inanmak basarmanın yarısıdır :) bu resimdeki farlardan bir ara türkiyede bulmusdum fiyat 900 tl civarıydı abi bilgin olsun markası junyan :)

Yorum bağlantısı
Uğur Efe

Aslında ben orjinalciyim ama bu mk2lerin farlarına gıcık oluyorum arkadaş..Alışamadım bir türlü

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

o değilde uyarılarını okudunuz mu ? Araç her kirlendiğinde kuru temizlemeciye vermek lazım sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu mebla çok yüksek.Mk2 için Moretti far gibisi yok yada elde yapılacak bir çalışma ve Oem mercek ve ekipmanları ile daha sıkı yakışıklı bir far olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş
(düzenlendi)

Bu mebla çok yüksek.Mk2 için Moretti far gibisi yok yada elde yapılacak bir çalışma ve Oem mercek ve ekipmanları ile daha sıkı yakışıklı bir far olur.

abi morette cokda ucuz değil 800 tl gibi rakamlar hatta suan daha pahalıdır dövizden dolayı

tarihinde Fırat Toptaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Linki verilen fardan daha kaliteli ve daha çok yakışan bir far. :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Efe

Linki verilen fardan daha kaliteli ve daha çok yakışan bir far. :good1:

link alsak ? :) 

Yorum bağlantısı
Mete Yaban

Oktay abi yapar. size bir maliyet cikarsin bence orijinal gibi olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Misafir

Farlar artık elimde.Kafamdakileri fara yansıtmaya az kaldı. :biggrin:  :tongue:

Abi valla işine yarıyorsa çok mutlu olurum.Umarım sağ salim gelmiştir.Sabırsızlık ve merakla bekliyorum çıkartacağın çalışmayı.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ozan Akkaya

Merhaba Oktay abi, benimde merakla beklediğimi biliyorsun :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Kendi imkanımlarımla bu çalışmaya adım attım.Mecburen oldukça yavaş gidiyorum.Parça tederiğini şu an yapmaya çalışıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...