Emrah Akdoğan 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Merhabalar arkadaşlar 45bin de yakıt filtresini de değiştireceğim. Fakat yedek parçalara bakarken sardes marka filtrenin 50 lira civarında olduğunu gördüm. Marka hakkında bilgisi ılan veya kullanmış olan var mı? Firma yağ yakıt hava polen filtreleri üretiyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Ucuz yan sanayi yakıt filtrelerinin şişme ve tıkanma olasılığının yüksek olduğunu okumuştum. Bir arkadaşımın da başına gelmişti bu olay. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Bu tür parçalarda kesinlikle orjinal kullanmalısınız.. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Merhabalar arkadaşlar 45bin de yakıt filtresini de değiştireceğim. Fakat yedek parçalara bakarken sardes marka filtrenin 50 lira civarında olduğunu gördüm. Marka hakkında bilgisi ılan veya kullanmış olan var mı? Firma yağ yakıt hava polen filtreleri üretiyor.. Sardes tecrübeli bir firma, sıradan yan sanayiler ile karşılaştırılmamalı çünkü birçok sektörde çok farklı donanımlarda filtreler üretiyorlar. Alınabilir. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 Fabrikası Hatay'daymış. Bu vesileyle öğrenmiş oldum. http://www.sardesautomotive.com/sardes2.html Yorum bağlantısı
Umut Dürüş 24 Ekim 2017 Paylaş 24 Ekim 2017 Sardes filtreleri çok kaliteli ürünlerdir. Fil filtre, sardes filtre orijinal kalitede filtreler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts