Aydın Akdeniz 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 nedir bu gicik verir gibi... ayip dami deeel....?! bende sandimkii..... mesaj doğru iletilmiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Hepsi BENiM....! Buradan Emmime cok tesekkür ederim... Vaay zarfı da mı saklıyorsun. Kendi el yazım. Ben MK gibi bilgisayarda yazmazdım. Ruhumu koyardım zarfa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Vaay zarfı da mı saklıyorsun. Kendi el yazım. Ben MK gibi bilgisayarda yazmazdım. Ruhumu koyardım zarfa Emmi o yazı senin se bana gelen zarftaki yazı kimin. ?Not: ben bilgisayar öğretmeniyim. Elle yazarsam ayıp olur. İşim gereği pc ile yazdım :D bende sticker istiyorum İnşallah bir sonraki dağıtıma 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Nihayet benim stickerler da geldi.. 3 gün üst üste yanlış adrese gidince umudumu yitirmiştim ama korktuğum olmadı Buradan da tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.. İYİ Kİ VARSINIZ 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Emmi o yazı senin se bana gelen zarftaki yazı kimin. ? Her türlü yazabilirim... Sani bilir benim yazımı o baksın... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Her türlü yazabilirim... Sani bilir benim yazımı o baksın... Bana gelen resmi yazışmalarda kullanılan tipte Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Her türlü yazabilirim... Sani bilir benim yazımı o baksın... Kuralları gereği yazı fontları ile oynamıyoruz abi Standart fontundan şaşma 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Bugün kargo şirketinden aradılar. Kargonuz var diye. Allah Allah diyorum bir şey de satın almadım diyorum. Şehir dışında olduğum için sağolsun arkadaşım kargoyu aldı ve Fordclubtr'den geldiğini söyledi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sakarya'ya dönünce ilk iş stickerları takmak olacak. 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 benimki de bugün geldi ama iş yerinde unuttum:) 1 Yorum bağlantısı
Enes Suzen 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 http://hizliresim.com/wvbz06 buda benden http://hizliresim.com/wLyPBG 1 Yorum bağlantısı
Okan Yeşim 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Emmi o yazı senin se bana gelen zarftaki yazı kimin. ? Not: ben bilgisayar öğretmeniyim. Elle yazarsam ayıp olur. İşim gereği pc ile yazdım : :D İnşallah bir sonraki dağıtıma sizden haber bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Mehmet abime ve Mehmet hocama emekleri için teşekkür ediyorum. Izinde olduğum için dün elime ulaşan stickerlarımı aracıma yapıştırdım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 ... Mehmet Hocam, bir soru! Ben burada stickerdan örnekle kendim yaptırabilir miyim? Telif hakkı, ayıp yada yassak kardeşim filan olur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Mehmet Abi'den veya Serkan Abi'den tasarım halini iste. Daha kolay olur Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Mehmet Abi'den veya Serkan Abi'den tasarım halini iste. Daha kolay olur Koskoca Trakya bölgede bir alan benim.. Sadece bizim sitede 3 C-Max, 1 KA, 2 Focus, 3 Fiesta var.. Hepsine yapıştırıp kaçarım, üye sayımız artar .. Merhaba Mehmet Emmi.. Sticker ların tasarım halini iletmen mümkün mü bana? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Koskoca Trakya bölgede bir alan benim.. Sadece bizim sitede 3 C-Max, 1 KA, 2 Focus, 3 Fiesta var.. Hepsine yapıştırıp kaçarım, üye sayımız artar Merhaba Mehmet Emmi.. Sticker ların tasarım halini iletmen mümkün mü bana? Foruma 1000 üye kazandırana 0 otomobil kampanyası başlatacağız. Yorum bağlantısı
Mehmet Pektaş 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Benim sticker da dün ulaştı. varsa borcumuz kime, ne ödeyeceğim acaba? Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Forumdan Emrullah Güler'in arabası. Mehmet Kaya ve Mehmet Özyürek emeklerinden dolayı tekrar teşekkür ederiz. 2 Yorum bağlantısı
ismail kara 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Bunlarda benden Emeği geçen herkese tekrardan çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 bende bugün stickerlarıma kavuştum emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 Benim de elime ulaştı. Yakında fotoğraflayıp siteye atarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts