İçeriğe Yönlendir

Sticker'ları Ulaşan Üyelerimiz Buraya

Kadir Türkeli

Recommended Posts

Kadir Türkeli

Kargo ile mi gönderildi PTT ile mi ?

Dhl express ile geldi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ülke sınırlarını aşmışız demek. Bize de bu yakışır. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Benim de stickerlarim bugün itibariyle elime ulaştı burdan tüm emeği geçenlere ve en başta Mehmet Abiye namıdeğer Emmiye teşekkür ediyorum. ^_^

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kargo diye biliyorum abi

Kargo olsa gelirdi be. Demin aracı gönderdim postaneye gelmemiş. Ama çinden gönderilen kameram gelmiş :D sonunda. 45 gün oldu be. Tam da yenisini isteyecektim. 

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş

Bana da bugün ulaştı. Ama maalesef fordum geçen ay pert oldu :( Forumun anısı olarak ya da bi dahaki ford aracıma takıcam artık. Teşekkürler...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Bana da bugün ulaştı. Ama maalesef fordum geçen ay pert oldu :( Forumun anısı olarak ya da bi dahaki ford aracıma takıcam artık. Teşekkürler...

Allah daha iyilerini nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar Fransa Perşembe günü çıktı. Diğer iller cuma ve Cumartesi yola çıktı. Bazı illere dağıtım yapılmış. 98 zarf aynı gün çıkaramadılar. Iki günde ancak gönderdiler. Aras kargo ile Maraş'tan bir firma adıyla geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Kargo olsa gelirdi be. Demin aracı gönderdim postaneye gelmemiş. Ama çinden gönderilen kameram gelmiş :D sonunda. 45 gün oldu be. Tam da yenisini isteyecektim.
Aras kargo ile gitti. :)Hiç biri postaya verilmedi. Hepsi kargo ile gitti. Mehmet Özyürek abiye teşekkür ediyorum finanstan dolayı :)
kadir abinin adresi verseydiniz ona daha çabuk gidiyo :crazy:
Not düştüm senin ki en son verilecek :):D
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

kendim için istemiyorum benden alacaklar için istiyorum abi  :fiuw:  onlar acele ediyor . beni sıkıştırıyorlar  :fiuw:

: :melek:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

kendim için istemiyorum benden alacaklar için istiyorum abi :fiuw: onlar acele ediyor . beni sıkıştırıyorlar :fiuw:

: :melek:

Hiç uğraşma :D

Not düşüldü :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Aydın abi çok beklersin daha :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi araç içi kamera mı aldın?

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

kara listeye alındık :p

Etme bulma dünyası müdürüm:fiuv:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi araç içi kamera mı aldın?

almıştım bi ara  :D 45 günde geldi sonunda. Yarın sabah gündüz vakti çekimlerini atarım. Gece çekimleri de kısmet gari :) Bunu aldım.

http://www.ebay.com/itm/120-FHD-1080P-Dash-Car-DVR-Camcorder-Vehicle-Camera-IR-LED-Night-Vision-GS1000-/131034278490?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Arkadaşlar Fransa Perşembe günü çıktı. Diğer iller cuma ve Cumartesi yola çıktı. Bazı illere dağıtım yapılmış. 98 zarf aynı gün çıkaramadılar. Iki günde ancak gönderdiler. Aras kargo ile Maraş'tan bir firma adıyla geliyor. Hayırlı uğurlu olsun.

Aras kargo ile gitti. :) Hiç biri postaya verilmedi. Hepsi kargo ile gitti. Mehmet Özyürek abiye teşekkür ediyorum finanstan dolayı :)

Baya bi para gitmiş hesaplıyorum 98*5 lira olsa :D Büyüksün emmi. Karşı ödemeli gitse aslında daha iyi olurdu. Ödediğin o parayla mi mangal yapılırdı :D

Yorum bağlantısı
Misafir
almıştım bi ara  :D 45 günde geldi sonunda. Yarın sabah gündüz vakti çekimlerini atarım. Gece çekimleri de kısmet gari :) Bunu aldım.

Hayırlı olsun abi. Güzelse bende almayı düşünüyorum da. Bu aralar çok lazım oluyor bunlar.trafik çok sıkıntılı olmaya başladı :)

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Sağolsun gerçekten kendimi mahçup hissettim , Allah yerini doldursun Mehmet abim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

almıştım bi ara :D 45 günde geldi sonunda. Yarın sabah gündüz vakti çekimlerini atarım. Gece çekimleri de kısmet gari :) Bunu aldım.

http://www.ebay.com/itm/120-FHD-1080P-Dash-Car-DVR-Camcorder-Vehicle-Camera-IR-LED-Night-Vision-GS1000-/131034278490?ssPageName=ADME:L:OU:US:3160

Baya bi para gitmiş hesaplıyorum 98*5 lira olsa :D Büyüksün emmi. Karşı ödemeli gitse aslında daha iyi olurdu. Ödediğin o parayla mi mangal yapılırdı :D

98 değil 100 :D
Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaşlar Fransa Perşembe günü çıktı.

Diğer iller cuma ve Cumartesi yola çıktı. Bazı illere dağıtım yapılmış. 98 zarf aynı gün çıkaramadılar. Iki günde ancak gönderdiler.

Aras kargo ile Maraş'tan bir firma adıyla geliyor.

Hayırlı uğurlu olsun.

Aras kargo ile gitti. :)

Hiç biri postaya verilmedi. Hepsi kargo ile gitti. Mehmet Özyürek abiye teşekkür ediyorum finanstan dolayı :)

Aras kargodan adima gonderilmis kargo yok diyor. Marastan varmi dedim oda yok dedi. Adrese de yok.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aras kargodan adima gonderilmis kargo yok diyor. Marastan varmi dedim oda yok dedi. Adrese de yok.

Bakarım bugün. Haber veririm :)
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...