Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Arkadaşlar selamınAleyküm Önelikle Kendimi Tanıtayım Furkan Bn Ankara'dan urfalı kuaför Mondeo Manyağı Biriyim 2 hafta önce lacivert 2.0 97 ghia aldım aşık oldm araç zaten full sondruff dısında zevkle biniyorum az bı fazla yakıyo ama olsun konforu yeter .Aranıza Yeni katılıyorum İzn Vardır İnşallah . Arabadan bahsedeym anti patinaj hız sab. arka cam buz sokucu sis far yol bilgisayarı abs 2 airbag falan filan hersey var ve çalısıyo 3 -4 sıkıntısı var 1 Aldıgımda benzin kapagı depo kapagı kırıktı değişecek 2 far düğmesi sağa Donunce çalısıyo park yada far Ama cekince çalıstırmıyo soktum arkadaki sistemde bi kablo yanmıs kalın yuvarlak bişey oda değişecekk 3 çakmaklık çalısmıyodu sigortası atmıs değiştirdim tekrar sigorta attı yandı çakmakta bi sıkıntı var 4 En onemlisi şimdi benim arabada açık kapı uyarısını gostergesi varya kapı acılınca yanıyo aynı tempralardakı gibi o düzenekte bide arka bagajı gosteren bolumde sağlı sollu 2 tane minik çiçege benzer bı ısık daha var sanırsam frene bastıgında yanıyo cunku bı kere frene bastm bu cıcek tandı .d sonra yanık kaldı sürekli yanıyo ama arka stop yanmıyo frene basınca yanmıyo baktım sigortalar yanı direksiyonun altındaki sigortaların hepsi sağlam arka stopları cıkardım ampül sağlam geri vitese taktım geri calısıyo o lambayı frene bastım çalışmıyo ve öndeki çiçek yanıyo sorunu çözemedm Ve bnm bi usta vardı artık yok .d Ankarada sağlam ucuz takmayan bi usta tavsiyeyi isteyebilir miyim ... tşkküler 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Aramıza hoş geldiniz araç resimlerini bekliyoruz Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Uyarmak benim haddime değil ama dayanamadım forumda dil bilgisi,imla kurallarına büyük küçük harflere duyarlı oluyoruz, bu arada aramıza hoşgeldiniz. Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Aramıza hoş geldiniz araç resimlerini bekliyoruz hosbulduk 4 gece 4 gundz resmı cekecem inşallh Uyarmak benim haddime değil ama dayanamadım forumda dil bilgisi,imla kurallarına büyük küçük harflere duyarlı oluyoruz, bu arada aramıza hoşgeldiniz. Dikkat edeceğim teşekkür ederm Peki Abilerim Arka Fren Sorununa Nasıl çözüm bulacağım Bi fikriniz var mı ? Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Hoşgeldiniz....resim istiyoruz Geliyorrr ... Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) stop lambası gostergesi hep yanıyo 2 Çiçek gibi Arka stoplar Frene Basınca yanmıyor ama parklar yanıyor Geri viteste Yanıyor 29 Ocak 2014 tarihinde Furkan ÖZDEDE tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 hoşgeldiniz, arka firen lambaları patlamış, degiştirin, ışıgın söndügünü göreceksiniz Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 lambaları degiştrdm sağlamm Aha benden bi tane daha geldi.( mondeo manyağı olarak ) hoşgeldiniz.sis farların çekince yanmıyorsa far anahtarın yanmıştır.şöyle bir yol izleyeceksin. Far anahtarını sök arkasında soketi çıkart, farlar mutlaka kapalı olsun kısa devre yaptırma. soketi çıkarttığında 8 ya da 10 lu soket bu, erkek kısımlar,dişi kısmı eritip plastikle kaplanmasına sebep olmuştur ve çalıştırmıyor,uyarı yakıyordur. %90 bundandır tahminimce. Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Aha benden bi tane daha geldi.( mondeo manyağı olarak ) hoşgeldiniz.sis farların çekince yanmıyorsa far anahtarın yanmıştır.şöyle bir yol izleyeceksin. Far anahtarını sök arkasında soketi çıkart, farlar mutlaka kapalı olsun kısa devre yaptırma. soketi çıkarttığında 8 ya da 10 lu soket bu, erkek kısımlar,dişi kısmı eritip plastikle kaplanmasına sebep olmuştur ve çalıştırmıyor,uyarı yakıyordur. %90 bundandır tahminimce. evet kardeşim bugun cıkardım baktım bı yanma olayı var ama benden oncekı sahibi oraya yanan kısma harici kablo cekmiş ellememıs normal farı çalıstıran bir kablo çekmıs ve stop ısıgı yanıyor gosterıyor ama frene basınca yanmıyor lambalar sağlam çözemedım peki o 2 çiçek gibi yanan sey nedir yanı kapı gostergelerinin orda yanan secenek nedir ben yanlısmı biliyorum frenle ilgisi yok mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Park ile fren lambası aynı ampul üzerinde değil mi?Yani, çift flamanlı ampul 5watt 21watt olarak.Ayrımı?Ayrı ise fren müşürü varmıydı hatırlamıyorum varsa ona bakılmalı.Şase gelmiyor gibi.3.stop lambası var ise onada bakılmalı. o çiçek ışıklar fren ampulleri patlak ikazı.Yanlışım yoksa aklımda kalan Ampuller yada tesisat sağlam ise araç çalıştıktan sonra frene basınca sönerler.Basmadan sönmez. 29 Ocak 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 evet kardeşim bugun cıkardım baktım bı yanma olayı var ama benden oncekı sahibi oraya yanan kısma harici kablo cekmiş ellememıs normal farı çalıstıran bir kablo çekmıs ve stop ısıgı yanıyor gosterıyor ama frene basınca yanmıyor lambalar sağlam çözemedım peki o 2 çiçek gibi yanan sey nedir yanı kapı gostergelerinin orda yanan secenek nedir ben yanlısmı biliyorum frenle ilgisi yok mu ? O çiçekler , stop lambaların.Ampul patladığında o ışıkları yakıyor.Bence sen onu kurcalamadan iyi bir elektrikçiye göster.ekstradan kablolamalar fln sıkıntılı bir iş var gibi gözüküyor orda. Park ile fren lambası aynı ampul üzerinde değil mi?Yani, çift flamanlı ampul 5watt 21watt olarak.Ayrımı?Ayrı ise fren müşürü varmıydı hatırlamıyorum varsa ona bakılmalı.Şase gelmiyor gibi.3.stop lambası var ise onada bakılmalı. o çiçek ışıklar fren ampulleri patlak ikazı.Yanlışım yoksa aklımda kalan Ampuller yada tesisat sağlam ise araç çalıştıktan sonra frene basınca sönerler.Basmadan sönmez. Evet abi ,farklı ampuller.Parkta sadece altta yatay olan kısım yanıyor, Frende üst köşelerde bulunanlar yanıyor. Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Valla frene basinca çiçekler sonmuyo ampulde saglam ama frene basinca arka stopta yanmiyo enterasan sigortalarda saglam kontrol ettim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Valla frene basinca çiçekler sonmuyo ampulde saglam ama frene basinca arka stopta yanmiyo enterasan sigortalarda saglam kontrol ettim Anahtar ya da tesisatta sorun var.hemde ciddi bir sorun gibi duruyor.Bunu acil elektrikçiyle kontrol.farklı sorunlara yol açmadan çözüm gerkeli Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Müşùr olabilir mi Mesela sigorta bolumunun (direksiyon alti) kenarinda 5-6soket var onlar Müşùr sanirsam onlardan biri arizali okabilirmi frenle alakali Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Şaşmaz Oto far var oradan başaka yere gitme.Sorunu hallederler. Oto Sanayi Sitesi 1. Cad. 52. Sok. D:17 Şaşmaz, Etimesgut, Ankara Tel: +90 312 278 72 25 Yıldırım oto Engin usta orasıda motor için. Oto Yıldırım Ford Özel Servisi Ali Yıldırım & Engin Akbulut Adres: 1 Cadde 9. (2537) Sokak No:37 Şaşmaz/Ankara Tel: 0312 278 2031 7/24: 0507 765 7513 – 14 Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Şaşmaz Oto far var oradan başaka yere gitme.Sorunu hallederler. Oto Sanayi Sitesi 1. Cad. 52. Sok. D:17 Şaşmaz, Etimesgut, Ankara Tel: +90 312 278 72 25 Yıldırım oto Engin usta orasıda motor için. Oto Yıldırım Ford Özel Servisi Ali Yıldırım & Engin Akbulut Adres: 1 Cadde 9. (2537) Sokak No:37 Şaşmaz/Ankara Tel: 0312 278 2031 7/24: 0507 765 7513 – 14 Teşekkürler Yorum bağlantısı
Furkan ÖZDEDE 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 Sorun çözüldü arka sag stop sinyal bolumune gelen kabloda bi temasszlk varms soktum geri taktim düzeldi ciceklerde sondu bu kadar basitmis Herkese Teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts