Özcan Teker 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Merhabalar arkadaşlar, forumunuza yeni katıldım öncelikle herkese selamlar. Benim aracımda yapmak istediğim değişiklik aslına bakarsanız sadece kolçak takmak, aracım 2007 trend, kolçak almak yerine ghia nın orta konsolunu çıkmacılardan uygun fiyata bulsam uyarmı acaba. Bunun cevabını nedense sanayide bulamadım servisteki arkadaşlarında yüz ifadesinden anladığım kadarıyla duruma bayaa fransızlar, böyle bir değşimi yapan bir kullanıcıya da rastlamadım, iki konsola resimlerden bakarsanız aslında aynı gibi gözüküyor ancak kaportacı arkadaşların söylemi yanılıyor olabileceğim konusunda, sizlerin düşüncelerini almak isterim şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Hoş geldiniz iyi forumlar. Ghia orta konsolu aracınıza uyar forddan anlayan bir usta işinizi rahatlıkla görür. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Focus 2.5 kasasında trend modelıne tıtanuım orta konsol montaj yapılabildiğini biliyorum.focus 2 için de illaki mümkündür. Yorum bağlantısı
Halil Cebeci 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Ghia modelleri bildiğim kadarı ile elektirikli el freni sıkıntı olabilir. benim 2005 trende titanium modellerde bulunan orta konsolu ve el frenini çıkmacılarda buldum taktırdım. titanium modellerinki uyuyor. servise taktırdım. gayet güzel oldu. tavsiye ederim. ancak çıkmacılarda araştırıp bulmak biraz zor araştırmak lazım. orta konsol, el freni, işçilik toplam 700 tl. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 forumda daha önce bunu yapan sanırım olmuştu,fotoğraflar da vardı.ama bayağı zahmetli bir işti.uymayan-oturmayan-eksik kalan parçalar vardı. yapan arkadaş bir şekilde halletmişti.yani olmaz diye bir şey yok,sadece ama'sı var. Ghia modelleri bildiğim kadarı ile elektirikli el freni sıkıntı olabilir. benim 2005 trende titanium modellerde bulunan orta konsolu ve el frenini çıkmacılarda buldum taktırdım. titanium modellerinki uyuyor. servise taktırdım. gayet güzel oldu. tavsiye ederim. ancak çıkmacılarda araştırıp bulmak biraz zor araştırmak lazım. orta konsol, el freni, işçilik toplam 700 tl. arkadaşın aracı sanırım focus.2007 focusta elektrikli el freni yok. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Teker 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 Ghia modelleri bildiğim kadarı ile elektirikli el freni sıkıntı olabilir. benim 2005 trende titanium modellerde bulunan orta konsolu ve el frenini çıkmacılarda buldum taktırdım. titanium modellerinki uyuyor. servise taktırdım. gayet güzel oldu. tavsiye ederim. ancak çıkmacılarda araştırıp bulmak biraz zor araştırmak lazım. orta konsol, el freni, işçilik toplam 700 t El freni aynı aslında benim incelemelerimde tek sıkıntı olabilecek kısım trend modelinde çakmaklık ve etrafındaki boşluk, bu ghia modelinde basmalı bir kapak ve içinde küllük ile donatılmış, zaten baktığım konsol sadece vites kolunun bittiği yere kadar, çıkmacıdaki arkadaşımda bana aynen öyle dedi olmasına olur ama cakmak tarafı oturmaya bilir. Sadık bey in dediği benim dahada çekinmeme sebep oldu, nede olsa bunu gören biriyle ilk defa karşılaşıyorum, benim dışımda birilerininde aklına gelmesine sevindim Yorum bağlantısı
Özcan Teker 30 Ocak 2014 Yazar Paylaş 30 Ocak 2014 takmak istediğim konsol bu önce foruma tekrar bakıp yapan arkadaşı bulmam lazım, ama dediğiniz gibi olmayacak iş değil, Bana ustamın dediği arabanın özü aynı hatta civatalar için açılan delikler bile aynı elektirik tesisatı tek bir çeşit, hangi ünite kullanılmayacaksa o kablo demet içine gizleniyor tek deyişen beyinleri modulleri, kendisi bir müşterisine (pert araçları alıp tamir eden ustalardan biri) ellerinde olmadığı için trend göğüs yerine ghia göğüs vermiş teyp ve havalandırma dahil sorun yaşamamışlar her şeyi monte etmişler diyor, bulduğum orta konsol 150 tl zaten ustanında dediği evin önunde 15 dk sürmeyeceği,elim yatkın eski corsa mın kalorifer peteğini değiştirmek için butun göğus ve konsolun sökülmesi lazımdı bende söktüm 3 saatimi aldı kırmadım bükmedim bunuda yaparım gibi önce tecrübelileri bulup konuşmalı, Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Özcan abi şu ilana bak istersen abi işini görür sanırım... ilan no= 151898060 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 30 Ocak 2014 Paylaş 30 Ocak 2014 Olur Özcan hic takma kafani. Kendi konsolu sök yerine bunu tak herseyi ayni zaten sadece kol dayama fazla dikkat ettiysen Yorum bağlantısı
Recommended Posts