İçeriğe Yönlendir

Jetta , Passat Vs Mondeo

Murat Yalçın

Recommended Posts

Murat Yalçın

Arkadaslar Selamlar ,

Baslıkta goruldugu gibi 3 aractan birini tercih etmek durumunda  kalsaydınız satın alma adına tercihiniz hangi sebeble  hangi araç olurdu acaba ?  Burda   Jetta  sanırım  Passat ve Mondeo ile aynı klasmanda  degil ama  ben koydum ,  fiyat aktif guvenlik , donanım , boş hali dolu hali vs  gibi noktalarda  henuz  karşılaştırma  yapmadım bunları hep karşılaştırıp sonucunda  hem fiyat hem donanım olarak  optimum bir arac secmeyi planlıyorum.

Sizinde  gerek kullanmış gerekse satın olmuş oldugunuz noktalar veya kişisel fikirlerinizi almak isterim.

Tşklr,

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Benim görüşüm Passat olurdu ama fiyat konusunda Passat sanirim biraz yüksek

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Fiyat olarak üst limitiniz nedir? Sıfır mı alacaksınız yoksa kilometresi düşük ikinci ele razı olur musunuz? benzinli-dizel? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

Mondeo  Passattan daha uzun ve  geniş gibi  duruyor ama göz  yanılması mı  acaba ?

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Burda fiyat kriteri yoksa kesinlikle Passat, hatta Jetta Highline ile Passat Comfortline arasında da Passat daha mantıklı. Selective Mondeo da ikinci tercih olabilir. Passat ve Mondeo'da donanım çok düşüyorsa ve araçlar büyük geliyorsa Jetta mantıklı olabilir.

Yorum bağlantısı

Superb de dusunebilirsiniz passatin ayni donanimlisini ayni motor ve ayni şanzımanlisini daha uyguna alabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Turgut Ünal

Kesinlikle 1. Passat.

Jetta ve Mondeo arasında konfor,güvenlik,kalite dersen Mondeo.Yok satarken daha kolay satılsın çok değer kaybetmesin dersen Jetta.

Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

Peki  Mondeonun veya  Jetta nın  Full'une Passat'ın bos hali tercih edilebilirmi acaba ?  veya  Jettanın  full'une  Mondeo nun boş hali ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1

Tercihinizi cebinizdeki para belirler, Mondeo'da Mercedes ve BMW ayarında güvenlik ve konfor var buna karşın ucuz.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hangi jetta? Hangi passat? Hangi mondeo?

Donanım özelliklerini, motor seçeneğini, modelini ve fiyatlarını belirtirseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

yeni passat, yeni mondeo ve makyajlı jetta gelecek diyeyim, kararı siz verin. zamanınız varsa yeni mondeo'yu bekleyin derim, yoksa da superB'e yönelin bence. 

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Yolculuk icin konfor ve performans istiyorsaniz mondeo tercih etmenizi tavsiye ederim 2006 mondeo ghia - x kullanıcısiyim ve bu konforu ve rahatligi ve performas üçlüsünu hic bir arabada tadamadik daha :)

Yorum bağlantısı

yeni toledo tdi

arka camların şöför tarafından açılmaması kadar büyük bir saçmalık var mı?  :unsure2:

Evet var ds4 arka camlarının hiç açılmaması  :D  :blush:  :shok:

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş
(düzenlendi)

İkinci eli durgun ama üçü arasından ekonomiklik açısından mondeo candır. Konfor ve canlı piyasası nedeniyle önce passat sonra jetta derim. Bu arada bu modellerin donanımları  önemli tabi. Donanımları belirtmemişsiniz. Ben fikrimi en üst donanımlara göre belirttim.

tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Yalçın

Hangi jetta? Hangi passat? Hangi mondeo?

Donanım özelliklerini, motor seçeneğini, modelini ve fiyatlarını belirtirseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz. 

Hocam  max  65 bin gibi  bir butce var  bu sınıtlar  dahilinde  tercih yapılacak  bu fiyata  sıfır  olmaz ama  2012  falan bulunur  cok rahat diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi

Mondeo Passat'tan daha ucuz değil; fiyatları hemen hemen aynı. Mondeo Selective 150bin TL,  Passat 2.0 DSG Highline ise 153bin TL. 1.6 Motorlarda ise fiyat durumu gene benzer. Ancak boyut, yol tutuş, sürüş  dinamikleri ve genel konfor olarak Mondeo daha üstün. Özellikle boyut olarak Passat, MK3  Mondeo  (2001-2007)boyutlarında.  Olaya sadece ikinci el değeri olarak bakmak, kıyaslamada doğru olmayan sonuçlar çıkartır. 3 aracı da kullanmış birisi olarak, ikinci el değeri ile ilgili ciddi kaygılar taşınmıyorsa Mondeo, taşınıyorsa ve bu çok ağırlıklı bir kriter ise o zaman Passat tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

tipine göre almanız lazım. hangisini severseniz onu alın.  passat tsi 65 bine sıfır var. alınabilir.

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Uzun süre kullanırım gözü ile bakıyorsanız kesinlikle Mondeo, ancak 2. el kaygınız varsa Passat... ;)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...