Murat Yalçın 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Arkadaslar Selamlar , Baslıkta goruldugu gibi 3 aractan birini tercih etmek durumunda kalsaydınız satın alma adına tercihiniz hangi sebeble hangi araç olurdu acaba ? Burda Jetta sanırım Passat ve Mondeo ile aynı klasmanda degil ama ben koydum , fiyat aktif guvenlik , donanım , boş hali dolu hali vs gibi noktalarda henuz karşılaştırma yapmadım bunları hep karşılaştırıp sonucunda hem fiyat hem donanım olarak optimum bir arac secmeyi planlıyorum. Sizinde gerek kullanmış gerekse satın olmuş oldugunuz noktalar veya kişisel fikirlerinizi almak isterim. Tşklr, Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Benim görüşüm Passat olurdu ama fiyat konusunda Passat sanirim biraz yüksek Yorum bağlantısı
Alper Keskin 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Fiyat olarak üst limitiniz nedir? Sıfır mı alacaksınız yoksa kilometresi düşük ikinci ele razı olur musunuz? benzinli-dizel? 1 Yorum bağlantısı
Semih Saner 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 tabiki passat ama biraz tuzlu o yüzden diğer ikisi Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Mondeo Passattan daha uzun ve geniş gibi duruyor ama göz yanılması mı acaba ? Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Burda fiyat kriteri yoksa kesinlikle Passat, hatta Jetta Highline ile Passat Comfortline arasında da Passat daha mantıklı. Selective Mondeo da ikinci tercih olabilir. Passat ve Mondeo'da donanım çok düşüyorsa ve araçlar büyük geliyorsa Jetta mantıklı olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Yeni Octavia 1.6 Tdi Dsg alır arkama bakmam Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Superb de dusunebilirsiniz passatin ayni donanimlisini ayni motor ve ayni şanzımanlisini daha uyguna alabilirsiniz Yorum bağlantısı
Turgut Ünal 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Kesinlikle 1. Passat. Jetta ve Mondeo arasında konfor,güvenlik,kalite dersen Mondeo.Yok satarken daha kolay satılsın çok değer kaybetmesin dersen Jetta. Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Peki Mondeonun veya Jetta nın Full'une Passat'ın bos hali tercih edilebilirmi acaba ? veya Jettanın full'une Mondeo nun boş hali ? Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Tercihinizi cebinizdeki para belirler, Mondeo'da Mercedes ve BMW ayarında güvenlik ve konfor var buna karşın ucuz. Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Hangi jetta? Hangi passat? Hangi mondeo? Donanım özelliklerini, motor seçeneğini, modelini ve fiyatlarını belirtirseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 yeni passat, yeni mondeo ve makyajlı jetta gelecek diyeyim, kararı siz verin. zamanınız varsa yeni mondeo'yu bekleyin derim, yoksa da superB'e yönelin bence. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Yolculuk icin konfor ve performans istiyorsaniz mondeo tercih etmenizi tavsiye ederim 2006 mondeo ghia - x kullanıcısiyim ve bu konforu ve rahatligi ve performas üçlüsünu hic bir arabada tadamadik daha Yorum bağlantısı
Misafir 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 yeni toledo tdi arka camların şöför tarafından açılmaması kadar büyük bir saçmalık var mı? Evet var ds4 arka camlarının hiç açılmaması Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 (düzenlendi) İkinci eli durgun ama üçü arasından ekonomiklik açısından mondeo candır. Konfor ve canlı piyasası nedeniyle önce passat sonra jetta derim. Bu arada bu modellerin donanımları önemli tabi. Donanımları belirtmemişsiniz. Ben fikrimi en üst donanımlara göre belirttim. 1 Şubat 2014 tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bu kasalarla Passat derim. Daha dengeli bir tasarım. Yorum bağlantısı
Murat Yalçın 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Hangi jetta? Hangi passat? Hangi mondeo? Donanım özelliklerini, motor seçeneğini, modelini ve fiyatlarını belirtirseniz daha faydalı yorumlar alabilirsiniz. Hocam max 65 bin gibi bir butce var bu sınıtlar dahilinde tercih yapılacak bu fiyata sıfır olmaz ama 2012 falan bulunur cok rahat diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Mondeo Passat'tan daha ucuz değil; fiyatları hemen hemen aynı. Mondeo Selective 150bin TL, Passat 2.0 DSG Highline ise 153bin TL. 1.6 Motorlarda ise fiyat durumu gene benzer. Ancak boyut, yol tutuş, sürüş dinamikleri ve genel konfor olarak Mondeo daha üstün. Özellikle boyut olarak Passat, MK3 Mondeo (2001-2007)boyutlarında. Olaya sadece ikinci el değeri olarak bakmak, kıyaslamada doğru olmayan sonuçlar çıkartır. 3 aracı da kullanmış birisi olarak, ikinci el değeri ile ilgili ciddi kaygılar taşınmıyorsa Mondeo, taşınıyorsa ve bu çok ağırlıklı bir kriter ise o zaman Passat tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 tipine göre almanız lazım. hangisini severseniz onu alın. passat tsi 65 bine sıfır var. alınabilir. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ben Jetta'yı bu karşılaştırmanın içine sokmazdım. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Uzun süre kullanırım gözü ile bakıyorsanız kesinlikle Mondeo, ancak 2. el kaygınız varsa Passat... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 jettanın sanırım 2011 de gelen içi makyajlı 1.6tdi exclusiveleri var. bence alınır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-vw-jetta-1.6-tdi-dsg-exclusive-55,619-km-besiktas-plus-plus-149310851/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ruhsat-sahibinden-38-binde-sifirdan-farksiz-servis-bakimli-full-152119927/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts