Cihan Ekinci 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 merhaba arkadaşlar geçen gün yağmur yağdığında farkettim daha önce yoktu bagajın sol taraf tavana yakın tarafından su akıyor tavan halısı ıslanıyo sanki tavandaki rayların bağlantı yerinden akıyor umarım anlatabilmişimdir forumu iyice karıştırtım bagaja su alması hakkında hb ve sedan için bilgilere ulaştım sw için tavsiyeleriniz varmı yarın bi söküp bakacağım.... Yorum bağlantısı
Mahmut Kızıl 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Bende 1-2 kez aynı sorunla karşılaştım ama bir türlü sebebnini anlayamadım. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Tavan rayları orjinal mi?.Önceden sökülüp takılmış mı?Bir de arka cam yıkama su fıskiyesi çalışıyor mu?Bunları gözden geçirin. Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Aynı sorun bizim 2.5 sw de var sol arka havalandırma deliklerinden ciddi miktarda su alıyor bende müsait bir zamanda göstericem sizde sonuçları yazarsanız sevinirim aynen bazen havalandırma deliğinden geliyor yarın bakıcam artık çözersem tabiki paylaşırım.... Bende 1-2 kez aynı sorunla karşılaştım ama bir türlü sebebnini anlayamadım. çözücez inşallah.... Tavan rayları orjinal mi?.Önceden sökülüp takılmış mı?Bir de arka cam yıkama su fıskiyesi çalışıyor mu?Bunları gözden geçirin. orjinal titanium, sökülüp takılmadı, su fiskiyesi çalışıyor sıkıntı yok ama belki hortum falan delinmiş olabilir Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Tavan çıtası varsa vida yerlerinden Yada cam sil suyunu arka cama götüren hortum ..? Olabilir mi..? aynen her yerden olabilir... Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 (düzenlendi) Abi senin tavan döşemesi de mi ıslanıyor ? Benim tam sol arka direkden havalandırma deliğinden araç park halinde yağmur yağarsa geliyor eğer çok yağarsa direkdeki döşemeyide ıslatıyor 1 2 sefer başıma geldi anlaşılan yanlız değiliz sorun kronik ya çıtalarda yada havalandırma deliklerinde bir problem var bu araçların. evet havalandırma ızgarasının üstü tavan ıslanıyor sol direk benimde park halinde yağmur yağınca oluyo kronik galiba kardeşim 1 Şubat 2014 tarihinde Cihan Ekinci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 şu sıkıntılarınızın resımlerı olsaydı keşke benım aracımda sw şeytan kulağına sıkıntım yok....umarım çözersınız sorunlarınızı tez zamanda.. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Bodrumda hava genellikle güneşli ondan olabilirmi İnş. sizin araçda yoktur bir daha rastlarsam çekicem bende. Tavan ıslanıyorsa kötü sarkma da yapar zamanla abi benim sadece ızgaradan geliyor su. bodruma son 2 aydır dusen yagmur sanırım sadece karadenıze dusmusturkı haberlere konu olduk bodrumu sel aldı die.arabam genelde garajda kaldıgı ıcın cok sıkıntı yasamıyorum genelde kuru kullanmadıgım zaman sımdılık yok allaha sukur,sızde ınsallah tez zamanda halledersınız sıkıntılarınızı Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 Arkadaşlar sorun büyük ihtimalle arka lambaların takıldığı yerden katnaklanıyordur.Arka lambaları söküp soketlerin kaportaya girdiği yerleri iyice temizleyip izole edin sorun düzelecektir.Lambalar kaportaya tam oturmuyor da olabilir.Bağlantılarından bazısı kırılmış da olabilir.İyice kontroledin.Büyük ihtimalle sorun buradandır. Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 iyigeceler uzun bi zaman nete giremedim kusura bakmayın kızım hastaydı onunla uğramaktan dünyadan ilişkim kesildi... neyse pazar günü yani dün söktüm baktım port bagaj bağlantısından gelmiyo stop kablosunun geçtiği yerden su geliyordu izolasyon yapmıştım onuda kontrol ettim ordanda gelmiyo su izini takip ettim fitilin arasından geliyo su fitilin saca girdiği yerden dönüp sacın arasından tavana akıyo tahmin ediyorum silikonla bu işi çözeriz gibi geliyor ...... şimdilik izlemim bu aksine telefonum bozuldu foto koyamıyorum yaparken mutlaka foto çekeceğim saygılar.... Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 Abi çok geçmiş olsun sonucu merakla bekliyorum. Çok teşekkür ederim sağol Resimleri yüklemeye çalışıyorum inşallah başarırım saygılar... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Kronik bir sorunTavan citası civatasından geliyor.Arkadaşımın arabasında sol tarafta bulunan tavan citasından geliyor. Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 Abi baya almış sende benim arabada sadece plastik ızgaralardan geliyor dün gece yokuş aşağı park ettim, bügün bütün gün durduğu yerde yağmur yedi baktım hiç sızma yok düz zeminde dursa oluyor ama.Ben tavan çıtasından şüpheleniyorum birde benimde sadece solda sorun dediğin gibi fitilden de olabilir. kardeşim benimkide plastik ızgaradan geliyordu az bişey ama sonra tavana akmaya başladı Kronik bir sorunTavan citası civatasından geliyor.Arkadaşımın arabasında sol tarafta bulunan tavan citasından geliyor. abi söktüm aslında söküp baktım tavan civatasına kesinlikle su izi falan yok arkadaşınız bir çözüm buldumu yada yaptırdımı ? aslında tavanı söküp içeriye geçip dışardan birine su döktürüp yerini tespit etmek lazım... 2 Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 bende fitilden şüphe duyuyorum bakalım havalar ısınsında... 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 sw'lerde kronik sorun sanırım bu bende de önceden yoktu ama gecen ay arabayı oto yıkama makinesi soktum kurularken sol tavanda ıslaklık gördüm acaba dedim bagajı açıncamı geldi aradan zaman geçti 2-3 gündür burda çok yağış var baktım ıslaklık var sol köşe tavanda çok değil ama aracımın fitillerine baktım yeni.şimdi başka nerelere baksam die düşünüyorum döşemeciyemi gitsem? yoksa kendim söksemmi diyorum.sizin tavsiyeniz ne olur? Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 sw'lerde kronik sorun sanırım bu bende de önceden yoktu ama gecen ay arabayı oto yıkama makinesi soktum kurularken sol tavanda ıslaklık gördüm acaba dedim bagajı açıncamı geldi aradan zaman geçti 2-3 gündür burda çok yağış var baktım ıslaklık var sol köşe tavanda çok değil ama aracımın fitillerine baktım yeni.şimdi başka nerelere baksam die düşünüyorum döşemeciyemi gitsem? yoksa kendim söksemmi diyorum.sizin tavsiyeniz ne olur? istanbul 2 gündür yağmurlu benim bagaj su almaya devam ediyor takımın varsa elinde yatkınsa kendin sökebilirsin zor değil bir bak bakalım fikir verirsin.... Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 istanbul 2 gündür yağmurlu benim bagaj su almaya devam ediyor takımın varsa elinde yatkınsa kendin sökebilirsin zor değil bir bak bakalım fikir verirsin.... Sökerim belki denemek lazım siz nerelerini söktünüz? nereye bakmam lazım? aklıma gelen tavan çitasının yuvası ve sol stop lambaları.. Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 10 Mart 2014 Yazar Paylaş 10 Mart 2014 ben fazla sökmedim tors tornavida yıldız tornavida lazım öncelikle direkteki hava kanallı plastiği sökmek için bagaj perdesini çıkarıp yan panzotu söktüm ardından hava kanallı direkteki plastik sekmanlı dikkatlice çekip alabilirsin camın üstündeki plastik kapağını kaldırıp yıldızla tornavida ile sökebilirsin tavanı az aşağı çekip görebilirsin ben o kadar söktüm tavan rayının civatısı gördüm ama sorun göremedim... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Şiddetli yağışlarda oluyor sadece sinir oldum Sunroof var mı? Eğer yoksa stoplardan büyük ihtimalle.. Sunroof varsa da tahliyelerinden. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Sunrof yok Kerem abi stoplarla su alan yer arası çok uzak yinede baktım bir sorun göremedim Nerdeyse forumdaki tüm swlerde var sadece bagajın sol arkasından su alıyor çok ilginç.Mesut abi dediğin yere baktım problem yok geriye tavan çıtası kalıyor araba yıkarken veya kar yağdığında problem yok Seyir halinde de almıyor sağanak yağaşda sabahdan akşama kalırsa resimdeki gibi oluyor işte tahliye edemiyor herhalde. Profesyenel birisiyle bir gün dalıcam bakalım tek başıma açmak da istemiyorum. Bence su bi yerden yürüyor. Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Şiddetli yağışlarda oluyor sadece sinir oldum Aynı durum bende devam ediyor şu anda bile arabanın içi buğu yapıyor ıslanan halı kurumaya başlayınca bak ben focusun tavan citasini söktüm... türkiye ye gönderdim.. sökerkende gördümki tavan citasinin arabaya sabaitleme yerlerinde ince plastik contalar var onlar cürümüstü... sen bence tavan citasina yogunlas.. tavan citasindan kast ettigim,hani port bagaj baglaniyor ya...o citadan bahsediyorum... eger tavan citasi ise sorunun komple tavan dösemesini sökmen gerekecek,cok eziyetli,sökmek bir yana geri takmak daha eziyetli..! ha birde tavan dösemesi cift tarafli birseyle tavana yapistirilmis sarkma olmasin diye ... onuda söyleyim... ben cöpten söktügüm icin parcalayarak söktüm attim..! ben söktüm ulaştım tavan sabitleme civatasına kadar ışık falan tutup inceledim su falan izi yoktu sıkıntı göremedim ama en güzeli söküp arabanın bagajına binip dışardan birine su döktürmek anca öğle bulunabilir...... Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 bu su tazyikli olursa daha kolay bulunur bence..! Aynen katılıyorum.... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Ben 500 tl masraf yaptım su alma problemine. Benim sunroof tandı ama Mesut un dediği gibi tavanı sökmek çok zahmetli. İşin içine elektrikçi, döşemeci ve kaportacı girdi. Birde kurutma olunca çok pahalıya patladı.. Biran önce bekletmeden baktırın derim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts